Sari la conținut

mk1234

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    39
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre mk1234

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

mk1234's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

17

Reputație

  1. Salut, am fost eu mai devreme la ea! tipa arata destul de bine si are niste sani foarte frumosi! 100 finalizarea!
  2. Heei, pana la ce ora esti disponibila?😊 Te sun si nu pot sa dau de tine!😅
  3. Heei, Roxy! Saptamana asta esti la birou? Ce program? Si, cum a intrebat si colegul de mai sus, mai e valabila oferta?:))
  4. Nici la mine nu merge! Dar totusi inainte sa intru pe chat, arata ca ar fi nu stiu cate mesaje si cine a trimis ultimul mesaj!
  5. Eu am zis deja de vreo 2 ori pana acum:)) da, face!
  6. Fata este draguta la fata, la fizic arata bine(ca in pozele atasate de ea, care am vazut ca au expirat) si are sanii mici, chestia cu sanii pe mine personal nu ma deranjeaza pentru ca eu sunt interesat de modul in care isi presteaza serviciile si de atitudinea pe care o are fata de client! Ce pot sa zic e ca si la servicii si la atitudine, sta destul de bine! eu nu am stat decat la oral, asta m a interesat! Bafta tuturor si daca aveti ocazia, parerea mea e ca chiar merita vizitata👌
  7. Eu am fost foarte multumit si pot sa o recomand cu cea mai mare placere! Si asa cum zice si in titlu, face si deepthroat/throat fuck! la fizic arata bine, tatele sunt micute, dar eu nu am o problema cu asta, pe mine ma intereseaza cum se executa oralul:))
  8. Am fost si eu la domnita! Motivul pentru care m am dus la ea a fost deepthroat ul, care de altfel i-a iesit din plin, am optat pentru o finalizare cu oral care a fost foarte umed si adanc(pana in gat). Domnita arata bine, se implica in ceea ce face si nu te grabeste! ce pot sa zic e ca am plecat multumit si pana pleaca poate reusesc sa ii mai fac o vizita! In concluzie pot sa zic ca o recomand cu toata inima, bafta tuturor👌 Si inca o data, merci mult Flori pentru aceasta experienta!
  9. Daca ar fi fost vorba de ceva legat de oral, chiar te as fi rugat😅
  10. Heei, Delia! Pune clipurile pe o platforma si da ne aici link ul ca sa putem sa vedem videoclipurile si cei care nu avem cont premium! Multumim😊
  11. Salutare! ceva modificari pe Borsa? Se poate gasi ceva?
×
×
  • Creează nouă...