Sari la conținut

peakynimfo

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    71
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre peakynimfo

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

peakynimfo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

81

Reputație

  1. O experiența ok dar totuși tarifele sunt cam mari ca sa revin. La prețul asta piața e foarte mare și Andreea, fără supărare, nu mai e chiar puștoaica…
  2. Chiar ma întrebam dacă e Fast fuck sau este super “timida” dar “Wow”. In concluzie este Fast fuck, pierdere de timp și de bani. La prețul asta sunt multe escorte super Ok. Nu promovez pe nimeni ca N-am de ce, doar va zic cum se prezintă situația.
  3. A fost nesperat de bine cu Mia. Am fost eu pe graba dar ea a fost super! Mi-a plăcut ca a căutat activ Conversația și ca tine la igiena. locatie 6 - o garsoniera intr un bloc dubios de care sa mai vorbit fizic 8 - mie mi-a plăcut Per total dar ar mai fi ceva loc de tonifiere (ca și la mine de altfel 🙂) oral 8 - calm și executat atent dar ușor banal normal 9 - nu a refuzat nicio poziție desi Căprița se cam trăgea sa nu o penetrez adânc
  4. Am fost Ela, doamne ce ras de femeie 😂😂 nu cred ca am văzut vreodată un sictir mai mare la o femeie 😂 de evitat clar, parca ii citești pe fata ca frecat sute de puli!
  5. Păcat de ea ca e f drăguța dar mega pe graba și cam sictirita. Dacă ai putea doar sa ii lași banii fără sa o futi ar fi perfect cred. S-a apucat de numărul 2 din propia inițiativa la 10 min MAX după numărul primul număr. Am plătit 1h și am stat mai puțin de 40 min practic. Am plecat dezamăgit. Nu mai revin.
  6. Pozele sunt ale ei dar cred ca sunt prelucrate ceva pentru ca in realitate este mult mai urâta. Am stat și am regretat. Greșeală mea, trebuia sa plec :-(
  7. Părerea mea este ca mai mult de 7 n-ai cum sa dai cu vergeturile alea..
  8. Cel mai plictisitor sex de care am avut parte… am mai fost odată la ea mai de mult ca îmi place cum arată dar efectiv e așa fără chef și abia aștepta sa termini ca nu te poți bucura. Păcat ca am mai dar banii odată, asta e.
  9. Și uite așa Mirela nu era sweet, era de fapt un Vasile 😂
  10. Hopa, eu mereu fac oral nepro… deci e o problema la Miruna? Au mai pățit și alții? La câți vizitatori are ma aștept sa curgă mesajele..
  11. Programări, programări si pe whatsapp nu răspunzi..
  12. Pozele din pădure n-au nicio treaba, restul sunt faine!
  13. Dezamăgitor, sâni lăsați și super moi, vergeturi peste tot, o baga in cur și in 5 min zice ca nu mai poate ca e prea mare, la normal e total absenta, la oral nu trece de cap. Văd ca a scăzut înapoi la 150 , eu am prins “oferta” cu 200.
  14. As veni pentru anal dar mi—e ca zice ca o am ba prea lunga, ba prea groasa, ba ceva namaivazut…
×
×
  • Creează nouă...