Sari la conținut

rcl1224

Serious Contributor
  • Număr conținut

    221
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre rcl1224

  • Dată Naștere 21.11.1979

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti
  • Interese
    The girl next door

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

rcl1224's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

130

Reputație

  1. Se poate o lista actualizata de preturi? Multumesc
  2. Mai stie cineva ceva de ea? Am tot incercat, insa telefon inchis.
  3. Mda, in afara de prima poza, restul sunt ale Adelei
  4. Nu stiu daca mai lucreaza, am incercat sa dau de ea in mai multe randuri si tel inchis
  5. Revizitata Lisa Am facut acum cateva saptamani o recenzie, asadar voi fi scurt si la obiect de data aceasta. Trebuie sa recunosc ca mi-a depasit asteptarile si nu o pot nota de data aceasta decat cu 10. Fii domn cu ea si va fi cea mai sexy fiinta langa tine.
  6. Vizitata Lisa. Programare rapida pe whatsapp, respectata de ambele parti. Locatia: 9. Rond Alba Iulia, curat, prosoape curate...poate doar lipsa gelurilor barbatesti Lisa: in jur de 1.70, simpatica, draguta la fata, foarte prietenoasa si dezghetata, poate crea rapid atmosfera, sani frumosi OP: 10, nota maxima. Nu am ce sa reprosez. Te intreaba cum preferi, nu se grabeste, tehnici diferite, slow, deep, CIM NP: 9, schimbate cateva pozitii, deasupra nu sta din cauza unor probleme personale. Insa, in pozitia capra senzatia este maxima, iar fata stie sa se miste....este top pentru mine in acest segment. Bravo! Igiena: 10, facut dus in prezenta mea, nu am ce sa reprosez. Concluzia: de recomandat si revizitat. 350h. Foarte profesionista in ceea ce face si mi-a placut.
  7. Buna. La 350h, CIM este inclus? Din ultima lista nu am putut sa imi dau seama. Merci
  8. Buna. Ce inaltime ai? Nu am reusit sa aflu din paginile anterioare. Merci
  9. A mai avut un topic deschis. Din cate imi amintesc...nimic de bine
  10. Vizitata domnisoara Bianca. Neasteptat as putea spune, o prezenta deosebita, zambitoare, calma, frumusica si proclient. Contact: nu stiu daca as putea da o nota, dupa noroc, daca o prinzi la telefon e bine, daca nu...astepti. E ca de blackfriday, daca vrei sa o prinzi sa fii primul care suna :)) Locatie: o voi nota cu 8. Gasesti locuri de parcare in zona, ai Lidl sau MegaImage. Apartamentul ok. As face recomandarea sa existe mai multe geluri de dus barbatesti. In rest ai tot ce iti trebuie. Bianca: o fata simpatica, undeva la 1.55-1,60 45kg, slim. Pentru mine a fost perfecta. O prezenta foarte placuta, slim, sani micuti dar misto ON: 9 pentru ca nu face CIM. In rest, tehnica foarte buna, deep, priviri NP: 9 nu comenteaza la pozitii, foarte stramta, se umezeste natural, geme (nu stiu daca fals sau nu) insa sunt mintit misto :)) Concluzia: o fata draguta, simpatica, placuta, pro client si la 200 pe ora, calitate pret imbatabil. Sper sa o tina tot asa. Eu personal imi voi face abonament la ea. Sa aveti spor!
  11. Revizitata Roxana. Nu voi mai face inca o recenzie pentru ca am mai facut. Locatia schimbata in mai bine, tot pe aproape de vechiul loc. Pot spune doar ca are de la mine un 10+ la toate capitolele. A avut si ea chef, am avut si eu chef...a iesit o partida memorabila. O adevarata amanta!
  12. Trebuie sa recunosc, colegul are dreptate. Dupa ce ajungi la ea si daca mai esti si pe aceeasi lungime de unda, restul vine de la sine. Cuvintele sunt de prisos. Ma simt un pic norocos ca o pot vizita din nou.
  13. 😀 ma binedispui in fiecare dimineata. Pe asta cu ratustele nu o stiam :)).
  14. :) hai ca esti simpatica. Sa vezi coada la programari. Pentru “noi” aceasta “stangacie” e un fel de mers la “virgine”
×
×
  • Creează nouă...