Sari la conținut

mihaela35

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    91
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

6 Urmăritori

Despre mihaela35

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Constanta

Vizitatori Recenți Profil

1.574 citiri profil

mihaela35's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

93

Reputație

  1. Sigur ca da NU fac sex anal și NU fac scato. În rest sunt deschisa la aproape orice,sex oral,normal,accept cupluri (sunt bisexuala) inclusiv dominare sau ca și parte submisiva . Pentru fiecare client orice serviciu difera,pentru ca nu toți avem aceleași plăceri,fantezii, fetișuri. Prefer sa ne cunoaștem personal și sa vedem dacă exista posibilitatea de a fi compatibili cât de cât la pat . Doar atunci putem descoperi ce putem face și ce nu.
  2. Joi poți sa ma suni după ora 12. 150 lei finalizarea, 200 lei ora
  3. Mai bine sa previn decât sa tratez,nu? Sunt vaccinata cu ambele doze din Aprilie , în curând voi face a 3a doza însă din păcate am rude și cunoștințe care au decedat anul acesta din cauza covidului. Prin urmare vin rar "La birou" și ma testez mereu , pentru ca țin la sănătatea mea dar și a voastră.
  4. Bună Imi poți cere poze joi pe whatsapp și îți fac câte vrei. Pup
  5. Da, am avut o pauza de aproape 2 ani. Vara aceasta nu am lucrat deloc. Pentru cei care nu m-au cunoscut le pot trimite o poza pe whatsapp in ziua în care lucrez ( o poza reala, făcută pe moment). Cred ca cel mai corect este sa ne întâlnim, ne cunoaștem și daca amandoi considerăm că putem merge mai departe, trecem și la partea cu fututul, dacă nu ne luam la revedere amiabil. Nu îmi doresc sa pun oamenii pe drum degeaba, de aceea trimit niște poze făcute pe loc dar totodată țin la discreție, motiv pt care nu voi trimite poze cu fața mea.
  6. Voi fi disponibilă joi 28 octombrie în intervalul 9-18 , aceeași locație, cu o importantă rugăminte pentru viitorii clienți: dacă sunteți răciți,gripați sau prezentați alte semne de îmbolnăvire (fie chiar și gripă sezonieră) va rog sa nu veniți și vă mulțumesc anticipat pentru înțelegere.
  7. Din păcate nu mai lucrez decât ocazional, în funcție de timpul disponibil anunț aici sau pe whatsapp.
  8. Mâine ( joi 30 septembrie) sunt disponibilă în intervalul 9-17 .Mai multe detalii pe whatsapp sau la telefon 0760030560 Pupici
  9. Buna Probabil ca da, nu știu unde ne-am întâlnit ultima oara. Maine sunt la intrare în satul de vacanta de la 9 la 17. Pup
  10. Da, scuze, astăzi sunt disponibila de la 12 pana la ora 16. Pwp
  11. Maine revin la munca, putem sa ne auzim la telefon când ai timp (9-17) . Pup
  12. Încă nu mi-a crescut pula din păcate dar dacă apar modificări între timp promit sa anunt 🤣🤣🤣
  13. Fix tu scri de guvid, care ma cunoști și sti ca nu am pește. Apar mai rar pentru ca e vara, e vacanta și dacă verifici și în anii trecuți nu am lucrat vara. Tu nu ai concediu?
  14. Da dragostea mea , aici sunt ! 😂😂😂
  15. Buna dimineata ! Astăzi sunt disponibila însă mai pot face programări doar in intervalul 11-13. Va pup si o zi frumoasa tuturor!
×
×
  • Creează nouă...