Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

amblo13

Maistru Curvar
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Reputatie Neutra

About amblo13

 • Rank
  Maistru Curvar

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salutare! Am fost ieri la Domnișoara Misty și numa bune am de zis. E o fata foarte de treabă și se vede că îi place ceea ce face, mai ales dacă alegeți să aveți și ”jucării”. Masajul e foarte bun, mai apelează la unele mici atingeri cu sănii și chiar limba:). M-a făcut să mă simt foarte bine, parcă am fost la o prietenă. Misty e permisivă, acceptă FK, dar nu acceptă atingeri în zona intimă, nu e mare problemă asta deoarece mai e ți altceva nu doar aia. Vă las pe voi să descoperiți. Cu siguranță o să mai revin la ea .
 2. Ai putea sa îmi lași niște date de contact. Nu de alta dar aș dori să ne vedem după ora 16.
 3. Nu răspunde la telefon, apoi aici :))
 4. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/hot-doua-fete-dornice-de-noi-aventuri/i36h895871e57319d33ddi9h8626h056.html 2hot doua fete dornice de noi aventuri DescriereTe asteptam in compania noastra sa petreci alături de noi experiente unice si de neuitat. Suntem doua fete dornice de aventuri si cu chef de nebunii, dispuse sa experimentam lucruri noi. Alaturi de noi, fanteziile tale pot deveni realitate ❤. Oferim show. Real Am sunat și am înțeles ca oferă cam de toate Preț: cică 400 pe ora cu amândouă Zona : Lidl Dacă a fost cineva poate sa ne spună
 5. Ceva nou în Zalău? Dau ceva fete din oraș care prestează? Ma puteți ajuta cu recomandați și contacte săptămâna asta vin în Zalău și as vrea sa ma distrez umpic.
 6. Salutare! Caut o fata din Zalău pentru sex, bineînțeles cu beneficii. Dacă ma poate ajuta cineva cu numere sau dacă e vreo fata, aștept răspunsurile voastre
 7. Știe cineva ceva fete care prestează inafara de cele de pe Publi, de exemplu fete din oraș?
 8. Mai e ceva bun în Zalău?
 9. Valentina, duminică vin în Zalău, as putea trece pe la tine?
 10. amblo13

  Matura

  poți sa dai mai multe detalii despre ea?
×
×
 • Create New...