Sari la conținut

edgarpoe

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre edgarpoe

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

edgarpoe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputație

  1. De la ce ora incepi maine ?
  2. Nu stiu cum ati reusit voi, dar eu am sunat si am dat mesaj si nu am reusit sa vb cu ea :(
  3. Am fost si eu, programare msj, respectat, totul in regula, ap frumos, curat. Ea ii super de gasca, vorbesti lejer cu ea, fata faina. Arata ft bine, nu te grabeste(chiar am stat putin peste 30 min, nici nu mi-am dat seama doar cand am iesit). Oral de nota 10, fara exagerare printre cele mai bune din cate am fost, se misca bine, nu oboseste cand e deasupra, schimba pozitiile, tot ce vrei, socializare dupa. E la nivel de Top clar, daca ar ramane aici. Raport calitate pret probabil top 3 in oras.
  4. edgarpoe

    Buna

    Natasha merita
  5. am fost si eu in vizita. Programat usor pe whatsapp. Apartament nou, il gasesti usor, frumos, prosop curat, curat la baie, locatie de 10. Am stat un singur numar. am povestit ft putin, am fost la dus, apoi actiunea s-a mutat in dormitor. Oral de top, ea arata ft bine, subtirica, sani frumosi. schimbat 2-3 pozitii, nu ca nu se plange ci ea vine cu ideei cum sa o futi, finalizat. A facut ea un dus cat timp eu am mai stat pe acolo, am mai povestit..,e foarte vorbareata, doar ca nu am avut eu mult timp. Simpatica, amuzanta, buna, oral de top, se fute bine. Ft important, nu se uita la ceas, nu te grabeste, totul e relaxant. Doar note de 10 de la mine. zicea ca planu e sa stea o saptamana, dar daca lucrurile merg bine sta si mai mult.
  6. Am patit si eu asa cu ea. Sunat, programat, a zis sa resun cand sunt in zona. Am ajuns...nu a mai raspuns. Sigur mai face asa. Chestia este ca am fost apoi, in alta zi. Sunat, programat, respectat...actiunea de top, m-as mai duce si recomand....
  7. Cat timp stai in oras draga? Sa stim cum sa ne facem programul
  8. Am fost si eu, programat prin sms - locatie usor de gasit. Diana e top. Arata bine la corp, la fata, e de gasca, vorbesti lejer cu ea, in pat iarasi e wow. Oral excelent, nu ai ce sa comentezi. Mai merg daca mai am ocazia, bafta !
  9. Pana cand stai in Oradea ? As vrea sa te vizitez saptamana viitoare.
  10. Ceau Maria. De la ce ora incepi?
×
×
  • Creează nouă...