Sari la conținut

22leon

Membru Premium
  • Număr conținut

    5.153
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    7

22leon a câștigat ziua ultima dată pe Ianuarie 31

22leon a avut cel mai apreciat conținut!

Despre 22leon

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Banat

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

22leon's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Well Followed Rare
  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

33,3k

Reputație

  1. 22leon

    "Curtea" suprema

    Pune o poză cu cățelul 😘
  2. Cred ca o să ai la semnătura si un baner cu titlul castigat, așa cum am vazut la fetele care au câștigat la diferite categorii.
  3. 22leon

    "Curtea" suprema

    Ptr. @natoporus Referirea dvs. la gândacul de bucătărie a fost puțin "interesantă": cele 2 rase nu sunt la același nivel pe scara evoluției, deci clar nu au nici aceași dezvoltare neuronală pus multe altele. Iar asta sunt sigur ca si dvs.stiti. O seara plăcută !
  4. 22leon

    "Curtea" suprema

    De acord că unele studii pot fi subiective, dar când în toate apare faptul ca : "câinii posedă aceleași structuri cerebrale care produc emoțiile și în cazul oamenilor. Câinii au aceiași hormoni și experimentează aceleași schimbări chimice pe care și oamenii le percep de-a lungul diverselor stagii emoționale. Câinii au până și hormonul denumit oxitocină care la oameni este implicat în relațiile de iubire și afecțiune." Faptul ca dvs.doriti sa considerați ca iubirea ii un sentiment exclusiv al oamenilor este dreptul dvs. , doar ca știința spune altceva In final,fiecare are dreptul la propria părere.
  5. 22leon

    "Curtea" suprema

    Sunt destule cărți și cercetări referitor la capacitatea câinilor de a avea și sentimente. Citește puțin aici : https://www.mihaelaistrate.com/2017/05/14/intre-teama-si-iubire-tu-stii-cate-emotii-simte-cainele-tau/ Nu cred ca exemplele de genul asta nu sunt depășite detașat de oameni . Un lucru ii clar : privim în mod total diferit ce ne poate oferi un caine, inclusiv referitor la "iubirea neconditionata" pe care o oferă stăpânului.
  6. 22leon

    "Curtea" suprema

    Depinde cum definești dragostea , iar daca din definitia ei fac parte și atașamentul,devotamentul, sentimentele de "iubire" ptr. stăpâni , atunci poate fi considerata dragoste. Cum asta nu sunt de acord ,crezi ca un câine nu-si iubește pui ?
  7. 22leon

    "Curtea" suprema

    Ptr.ca animale sunt împărțite în mai multe categorii, unele din ele nefăcând parte din "subiecte" discuție, având deja anumite calități umane. Citește puțin și vei vedea ca am dreptate.
  8. 22leon

    "Curtea" suprema

    De ce scoți din text doar ce iti convine ? Partea asta nu-i ok ? "O formă de personificare (atribuirea calităților umane sau animale unor obiecte statice)."
  9. 22leon

    "Curtea" suprema

    Ma duc sa caut o insula pustie 🤣🤣
  10. 22leon

    "Curtea" suprema

    Nu. Citeste: Antropomorfismul (gr. άνθρωπος / anthropos, „om“ + μορφή / morphé, „formă“ / kosmos, „univers“ + suf. -ism) constă în atribuirea de însușiri și calități umane unor ființe non-umane, obiecte sau fenomene naturale ori supernaturale. O formă de personificare (atribuirea calităților umane sau animale unor obiecte statice). Antropomorfismul este similar prozopopeei sau personificării, atribuirea calităților umane sau animale unor obiecte statice. Animalele, forțele naturii și personaje invizibile sau neidentificate reprezintă adeseori subiecte ale antropomorfozei. Dacă tu așa vezi lucrurile, discuția nu are sens.
  11. 22leon

    "Curtea" suprema

    Aici ai dat-o rău de gard . Vrei sa discutam despre câini care si-au pierdut viata sau au fost răniți ptr.ca si-au aparat stăpânul? Sau despre dragostea pe care o vezi în ochi lor când vi acasă? Exemplele pot continua. Dar probabil asta depinde de fiecare în parte, find destui oameni ptr.care un câine ii doar un animal fără suflet..... Din ce știu eu expresia "a antropomorfiza " se refera la atribuirea de sentimente umane unor lucruri, obiecte....și nu unor ființe vi.
  12. 22leon

    "Curtea" suprema

    Ce șmecheră ești 😅😘 Sunt mai multe topice ptr.fete 🤣
  13. 22leon

    "Curtea" suprema

    Oare cât mai durează pina colegul @albdom82 va avea topic special la colțul fetelor ?😁😂 Asta dacă nu are deja 🤣
×
×
  • Creează nouă...