Sari la conținut

plfranarul

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    37
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre plfranarul

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

plfranarul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

23

Reputație

  1. Buna Andreea, poate cam devreme sa întreb dar în noiembrie unde te pot gasi?
  2. Urmeaza sa ajung si eu... Din ce am inteles e saracie cand e vorba de sex. Aparent tre sa iei nush ce mizerie de ziar oglasi care apare miercuri si sa cauti la masaje dar acolo 2din10 au pozele reale. Altfel sa dai 150coco la unele ca mai bine te duci in Romania sau Turcia si iti mai iei si o pizza. Din ce am vb cu niste sarbi, e ilegala treaba si sa agati pe tinder... Fix pl, numai de tinder nu stau eu sa validez toate copilele... Daca stie cineva ceva mai mult..apreciez orice ajutor
  3. Salutari futaciosilor, urmează să vizitez Belgrad cateva zile și chiar nu găsesc vreun site sârbesc cv pt escorte. Știe cineva ceva? Am înțeles până acum că maj sunt roma și rusoaice. Normal ca nu am chef să dau 200euro pt juma de oră.
  4. Suna legit recenzia asta cu un post si zero rep :)) uite care e faza. Frumoasa esti si o sa ai coada de clienti fideli dar lasa-ne cu oral doar protejat ca nu suntem in UK si nici nespalati nu suntem...
  5. Scz ca te contactez asa, dar ceva imi spune ca esti cel mai documentat pe forum. Sunt in mare cautare de o blonda frumoasa cu minim C-uri de 9+ la oral si nu gasesc. Literalmente iti dau 10 euro pe paypal cinste pt deranj. Scuze de hijack la post
  6. Iti multumesc pt oferta dar va trebui sa te refuz. Nu ne cunoastem, nu ai nici o recenzie si am mai spart bani cu inocente si alte experiente negative. Incerc sa invat din greseli. Succes.
  7. Scuze de hijack. Care dracu se duce la oral protejat ca pt mine e ca si cum eu imi iau muie pe banii mei. Ce placere ai sa iti faca una laba sa ti-o scoale pt a linge o bucata de latex ?! Ia sa imi explicati cum exact va face voua placere o laba cu preservativ. Esti frumoasa, blonda si am o slabiciune pt blonde. In mod sigur am fi avut o intalnire dar oral cu prezervativ in nici un caz.
  8. plfranarul

    Bella 0742768466

    Mai ,pana la urma din exp sunt multi oameni care sunt absolut innebuniti dupa crete, pt mine daca nu e shakira ma lasa rece. Nici mie nu mi se pare o fata fff frumoasa, chiar deloc dar sigur,sigur e motiv de laba pt multi pe aici. Maxuser ma nene:)) Lasa fata la Iasi ca abia astept sa se termine cu interdictiile de zbor sa ma bucur de comorile Iasi-ului iar. Da o tura in timisoara daca ai pofte nesatisfacute.
  9. plfranarul

    Bella 0742768466

    Nu se supara niciuna cat decartezi. Eventual blondele daca ti-ai schimbat gusturile. Era o gluma, nu trebuia sa devii defensiv sa scrii roman. Si mie mi-a placut de Bella, regret ca nu am apucat sa o mai vad a doua oara.
  10. plfranarul

    Bella 0742768466

    Pun pariu ca asta o zici tuturor :)) Intelegem ca te-ai indragostit dar poate nu o sperii sa plece din oras.
  11. plfranarul

    Bella 0742768466

    scuze, oral neprotejat voiam sa zic. Am uitat ca np la voi inseamna normal protejat. Daca poate cineva sa editeze si sa stearga msj asta , fantastic. Cadoul 150, foarte meritat, locatia noua, retrasa, foarte cunoscuta de cunoscatori, catel simpatic linistit pe balcon.
  12. plfranarul

    Bella 0742768466

    Am fost si eu la ea miercuri. Am sunat mi-a spus ca e libera am ajuns, a zis ca are timp doar pt un nr. Cred ca ii futuse cineva ziua sau ceva, nu a fost prea calda, nu se uita in ochii mei, nu prea am fost pe frecventa. Oral np:un 8 puternic, zero artificii dar indeajuns de adanc si sustinut, nu si-a folosit mainile deloc ceea ce apreciez, finalizare orala buna, s-a comportat ok , imagine frumoasa cu lapticul varsat pe sani normal:8 o pozitie, duce la viteze si mai mari, ascultatoare, nu ii e frica daca iti asumi ceva mai multa putere asupra ei etc aspect:9+, pozele nu ii fac dreptate,sanii aia fermi si fata simpatica cu trasaturi elegante. Tinuta nu prea ma intereseaza sa fiu sincer, a avut codita ceea ce e bine pt mine. Astea sunt note pt un nr, daca avea timp de o ora si mai si zambea nu ma indoiesc ca ar fi fost de 10. Tipa e frumoasa, energica si duce. Daca mai vin prin Iasi sigur la ea ma opresc. Acum daca citeste vreuna din tipe am un mesaj pt voi. Nu costa nimic sa te porti intr-un anumit fel cu cel ce va trece pragul. Nu toti venim sa ftm o bucata de carne cu tocurile in plafon. E absolut gratis un buna ce faci, eu sunt irina cur de fier, bun venit, te pot servi cu ceva, da-mi mana, uite aici e dormitorul, lasa-ma sa te dezbrac eu. Si mai uitati-va in ochii omului, suntem niste caini posesivi, ne place sa ne marcam teritoriul si ne place contactul vizual sa ne confirme ca "tipa asta e a mea azi" E absolut gratis, nu e nici un efort si nu aveti decat de castigat. Daca mai ma duc la una si aud, dezbraca-te aici, cum vrei sa o facem, ma apuc dracu de relatii iar. /rant over
  13. Eu in nici un caz nu o mai vizitez, am fost de 4 ori cred i-am lasat intotdeauna extra si tot am sperat ca voi avea parte de o partida buna. Oralul e atat de slab de nu crezi, ca atingerea unui inger, nu il simti dar stii ca e acolo,nici adanc nici macar o artificie nimic nu am reusit nici sa imi mentin erectia. Am crezut sincer ca sunt obosit ca e ceva in neregula cu mine ca tipa arata traznet ma jur,i-as da bani doar sa ma uit la ea. Dar juma de ora mai tz m-am dus la altcineva si puteam sparge caramizi cu ea, nu numai funduletul ei jucaus. Nu e rece, dar are un stil de eu unul m-am simtit ca o violez cu acordul ei poate de aia a fost si nasol. Sfatul meu, alta mai frumoasa in Iasi nu gasesti oricum. Merita incercat poate aveti noroc si va simtiti bine, daca sunteti ca mine invatati cu o anumita intensitate si ardoare sunt altele pt noi. Ea ramane inocenta.
  14. Eu folosesc un pc, click dreapta pe poza -> Search google for this image
  15. Bianca/Clara ai facut un om fericit :)) Cand e ok sa te sun pt o programare de 2 ore pt marti dim ? Bine ai rev :)
×
×
  • Creează nouă...