Jump to content

robert1924

Maistru Curvar
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21 Reputatie Excelenta

About robert1924

 • Rank
  Curvar Ucenic

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bună. Ti-am scris si eu pe whatsapp, pentru o programare. Astept un răspuns.
 2. Bună! Cum am putea discuta pentru o programare? Te pot contacta pe whatsapp? Ti-am lăsat și mai sus un mesaj.
 3. Bună! As vrea sa fac si eu o programare, dar nu te pot găsi pe whatsapp. Ori am numarul blocat, ori nu stiu ce se întâmplă. Mă poți ajuta te rog frumos. Numarul meu este cu 327 la final.
 4. Dacă am făcut o programare si nu am ajuns, asta a fost datorită lucrurilor intervenite brusc. Ti-am spus în discuțiile anterioare despre ce este vorba, si de fiecare dată am anunțat că nu voi ajunge, tocmai pentru a nu te încurca. Acum sunt în concediu, si vreau sa trec si eu pe la tine. Putem face si un abonament, pe viitor! Te rog, deblochează - ma si stabilim o întâlnire. Mulțumesc!
 5. Bună Daria. A mulți ani. Aș vrea si eu sa discut cu tine pentru o programare. Nu merge sa îți scriu pe whatsapp, probabil am numarul blocat, nu stiu. E vorba de numărul cu 327 la sfârșit. Mulțumesc!
 6. Am fost la domnișoară, acum ceva timp, serviciile au fost de calitate. Comunicativă, receptiva la ceea ce vreau, se face plăcută, nu se grăbește, si foarte important igiena este impecabilă.
 7. Asa voi face. Mulțumesc frumos marcusaureli! Spor in toate.
 8. Bună! As dori si eu sa îți fac o vizită, dar nu te pot contacta pe whatsapp. Posibil sa fie numărul meu blocat, sau nu știu. E vorba de numărul la sfarsitul caruia sunt cifrele 327. Mulțumesc!
 9. Numărul din titlu nu are whatsapp, cel putin eu nu reusesc sa il gadesc. Ma poate ajuta cineva cu numarul la care poate fi găsită doamna pe whastapp? Mulțumesc anticipat.
 10. Nu știu dacă intervenția mea supără sau nu pe cineva, dar o fac in ajutorul nostru cât și al lui Naty. Mi s-a întâmplat să nu ajung la ea, deși planuiesem inițial, din motive personale, eu fiind si de la ceva distanță. Am anunțat, am fost înțeles și mutat sau replanificat, ori, rămas să ne vedem cu ocazia următoare. Din acest punct de vedere as vrea sa spun ca Naty este o persoană foarte amabilă, drăguță, extrem de înțelegătoare dar și selectivă. Vorbă aceea, respectă ca sa fii respectat. Te pup Naty si sper sa ne revedem macar odată până la sfârșitul anului. ❤
 11. Asa cum am promis, o sa fac recenzia domnișoarei Rebeca. Vizitat acum ceva timp, după o stabilire in prealabil cu o zi înainte. Stabilit si confirmat în ziua respectivă. Ajuns la locație, sunt poftit în interior, pitita după ușă, îmbrăcată asa cum am cerut (o bila albă) , drăguță, amabilă și frumușică. Ma intreaba daca vreau sa merg la duș, evident ca da, deși eram dusat de acasă. Ajung in dormitor, fata ma așteaptă goală, ma fac comod, la cererea domnișoarei. Ma întreabă de oral, si aleg neprotejat,pe care il execută destul de bine, umed, apăsat, schimbări de ritm. Trecut în 69, câteva min
 12. Bună! Imi cer mii de scuze pentru deranj. Ti-am scris pe whatsapp un mesaj, legat de o viitoare programare. Îmi poți oferii un răspuns, te rog? ( 327 la final)
 13. Salutare domnilor. Vă mentionez că poza de profil pe care o are, la contul său, nu îi aparține. Este a unei escorte din Brașov, la care am fost personal.
 14. Îți mulțumesc. Ținem legătura. Asemenea si ție îți doresc. Pupici!
×
×
 • Create New...