Jump to content

konn223

Maistru Curvar
 • Content Count

  57
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

30 Reputatie Excelenta

About konn223

 • Rank
  Maistru Curvar

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eu stiu pe unu care sa indragostit de o escorta si facea tot ca Jinksyx și paduchiosul202 din gelozie si fustrare, Adele e o fata frumoasa deci e plauzibil, dar probabil are si el pe cineva in zona, si nu face fata la concurenta, oricum nu e adevarat ce debiteaza el acolo, fata e skinny, asta e stiut, dar mi-e imi place asa.
 2. hai sa nu stricam topic-ul cu tot felul speculatii - eu as vrea ca serviciu gfe, sa fii vesela, senzuala chiar daca e doar un act.
 3. la dracu in praznic, a vurut sa o vizitez de multe ori, dar imi ia vr-o 3 - 4 ore, probabil, toata experienta.
 4. Nu apare malnutrita, fetele tinere sunt suple, bine iti dai seama care pare o recenzie cu un scop cand incearca sa puna acceentul pe rasa etc. de parca ar conta, romanii sunt ultimii care si-ar permite sa fie rasisti, considerand ca ei sunt un nimeni lumea asta mare. Am vazut pesti care fac din astea, ca sa nu li se strice piata.
 5. Sanii mie mi se par frumosi, e perioada asta cu pandemia ca as vizita-o.
 6. Troli ca asta ar trebui banati, am vazut fete exasperate de tampiti din astia, cred ca bugetari sau pensionari cu prea mult timp liber. E treaba ei cat cere, nu iti convine nu te duce, nu se merita banii, sunt alte oferte mai bune etc, la fel nu te duce.
 7. Au ajuns pestii asa lenesi ca nici nu mai incearca sa scrie o recenzie falsa?
 8. Doar mie mi se pare ca nu arata chiar asa bine? Putina burtica acolo strica toata treaba.
 9. Frumoase poze, dar citind problemele cu programarile, nu stiu ce sa zic. O sa fac o incercare saptamana viitoare sa vedem ce iese.
 10. Deci poze false? Pentru ca nu se potrivesc deloc cu narativa ta, fara din provincie... pt famillie.
 11. Auleu, nu crezi in el... pe ce baza? ca asa ti-a zis cineva, ai citit tu ceva pe undeva? Sau wishfull thinking mai degraba? Eu am vazut imaginile din Italia, insa e posibil sa le fi trucat Bill Gates asa ca ce sa mai zic.
 12. Nu ai frica de virus deloc? Mai si fumezi.
 13. pe de alta parte nu prezinti multa credibilitate, cont nou, recenzie fara detalii, fata are si instagram cu destule poze acolo.
 14. De fapt cred ca motivatia e mai practica, vor sa pasteze fata pentru ei, sa fie disponibila, nu vor concurenta, altii sunt pestii.
×
×
 • Create New...