Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

cristigl

Serious Contributor
 • Content Count

  334
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

cristigl last won the day on December 7 2021

cristigl had the most liked content!

Community Reputation

24 Reputatie Excelenta

2 Followers

About cristigl

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Galati

Recent Profile Visitors

8,302 profile views
 1. 0749924054 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/buna-dragime-sunt-in-orasul-tau-noua-si-va-astept-cu-drag-la-mine-va-pwp/eh0i64e9i79f753eefd0513fdghh6dh1.html ... aceeasi faptura!
 2. Dupa ultima poza as zice ca nu e necunoscuta ochilor galateni...
 3. 😀😀😀 De multe ori am avut pornirea sa o vizitez (pozele nu arata rau) dar de fiecare data ma dezarma atitudinea sictirita de la telefon. Cineva acolo sus ma iubeste! 🤣🤣🤣 $por!
 4. Da, ce sa zic, gusturile nu se discuta... O femeie cu mustata rasa (macar e rasa). Dupa mine o femeie sub mediocra, dar intradevar PRO client. Am incercat o si eu, la mine cu ceva probleme (scurgeri cu sange de la locul muncii)... Am renuntat! Nu recomand! Note nu dau ca as fi rau! $por!
 5. Cata precizie... La mulți ani! 🥂
 6. Subscriu, asa am atit si eu ieri...
 7. Simpaticuta la față, micuta de inaltime, sani zero, fund bombat, I4, 150 cu 250... Eu nu am ramas, imi parea underage, merita pentru o parere personala!
 8. Domnisoara Alina e colega...
 9. Tipa arata bine, sani mari la care gravitatia se face vazuta, fund bombat, putina sunculita dar nu deranjant, destul de inalta, are si colega dar au si camere separate, intra separat sau impreuna doar ca totul e super caterinca la ele... Cat am intrat eu cu domnisoara, colega a stat pe scaun langa noi si a butonat telefonul, ceea ce mi s a parut excitant dar asta cred ca i a dat un disconfort domnitei din pat pentru ca nu mi s a parut deloc implicata... Ambele arata bine dar tare ma tem ca asta i cam tot! Locatie Tiglina A-uri, ok nota 8, fetele aranjate, frumusele, curate, nota 8 cea in cauza
 10. Wow ce mod de promovare!!! Bravo @nikoloana Bine ai venit la Galati!
 11. Da, si eu cred ca e o singura domnita... Incerc cand pe un nr cand pe altul de vreo luna de zile dar nu mi a raspuns nici macar o data!
 12. Incerc de o luna sa dau de ea, telefonul suna dar nu a raspuns nici macar o data...
×
×
 • Create New...