Sari la conținut

bobobono

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    128
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bobobono

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

bobobono's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

81

Reputație

  1. Note Iulia: Op:5- a reusit sa-mi provoace o semierectie Np:5, m-a blocat in permanenta plangandu-se ca o doare Corp:7, foarte slaba, fund aproape deloc, sanii maricei dar lasati ( eu asa am avut impresia) Atitudine:3 pentru efortul de la ora, repezita, tonul vocii respingator, raspunde la telefon fara jena, o doare undeva daca te simti bine sau nu, cel putin asta lasa impresia Locatie:6, aer conditionat oprit, dezordine in camera, actiunea se desfasoare pe o canapea, hainele le pui pe masa Tarif:150 lei/nr Ar fi fost o pierdere de timp daca nu era roscata care e mult mai ok, cel putin ca atitudine, simtita, a incercat sa-i atraga atentia colegei ca nu e ok dar nu a avut cu cine, mult mai ok decat Iulia Eu unul nu o recomand, acum daca va plac fetele slabe e o optiune. Buna optiune i-ai recomandat.
  2. Iti dau smart tv-ul meu ca are sonor... A fost bine da nu prea... nici nu ma mir ca unele sunt sictirite de treaba asta ca dau de oameni ca tine desi se straduiesc sa fie pe plac tot nu sunt... La puff in Germania mergi nu ai parte de nimic,te dezbraci alegi ce meniu vrei platesti,ai terminat afara pe usa:ceau Aici ca beneficiem de toate la unele tot nu e bine...
  3. Tot prosti au ramas pestii.Sta cu masina cu numere de Franta in fata blocului,isi da clientul seama si din avion. Am patit si eu o faza din asta mai demult la una laudata... Trebuia sa ii spui ca nu a prea excelat cadana sa o mai invete meserie.
  4. Asta am vrut sa ii zic si eu. Probabil nu are ce face cu banii ca alta explicatie nu gasesc...
  5. Locatia a fost de 4.Si prestatia ei tot de 4 a fost?din ce vad este laudata de ceilalati.
  6. Sunt analfabet ca te corectez.Nu ma cobor la nivelul tau sa te injur,am vazut cat poti. Nu imi plac siliconatele dar merg la ele... esti ,,numbar 1 boss,,scriu pe limba ta. Si spui in recenzie ca tipa este :pentru manelisti cu inteligenta de gaina,tatuati etc Esti un parvenit infumurat! Daca este pentru manelisti cu inteligenta de gaina de ce ai mers la ea?Inseamna ca si tu esti la fel. O salut pe mami tau! Ultimul meu post la adresa ta.
  7. Usor ca faci riduri.Si ai uitat si un ,,i,,.Si da nu imi place sa risc prefer sa merg la sigur.Prefer sa plec vesel nu nervos.Mai demult am riscat de era sa o strang pe una de gat,a venit pestele m-am certat si cu ala,intr-un final mi-am luat banii inapoi si am plecat. Si ma repet:era evident ca are silicoane si botox,de ce ai mers daca nu iti plac tunatele? Asteptam alte pareri!!
  8. Ticule nu stiu de ce zici ca nu iti plac siliconatele si cele care au acid hialuronic,ai vazut destul de clar in poze ca ARE. Fata nu cred ca ti-a gresit cu nimic,ti-a oferit ce avea in meniu zilei deci mai taie din pretentii. Mai asteptam alte pareri si de la altii.
  9. Nu te supara pe mine dar e greseala ta ca le confirmi video.Ce crezi ca daca le confirmi video vin? Multi vor doar sa te vada la fata sa isi faca o ... si cam atat si probabil f putini vin. Care vrea sa vina poate sa o faca personal,nu ii place pleaca ca nu ii obliga nimeni sa ramana. Sau daca vrei sa iti vada pozele ii poti indruma spre topicul tau de pe forum ca majoritatea au cont si stiu de acest forum. Spor sa ai cat mai stai pe la noi.
  10. Stai linistit Colericule ca si cei de pe forum trag tepe.Din cate tipe am vizitat multe au zis ca si de pe forum trag tepe.In ziua de azi s-a umplut pe aici de prosti.In 2013 cand am aflat de forum si il urmaream erau putini useri si erau seriosi...
  11. Sabrina e nr 1 in Ro!! Aspect de papusa si pret super ok Cand am fost la ea avea 500 ora. Servicii fara prelata,facea si anal la 100 extra Altele cer 400 de lei si nu ofera mai nimic. Daca ar fi sa vina in Timisoara s-ar bate care sa ajunga la ea. Nu gasesc niciuna cu care sa o compar...
  12. Tot timpul la cele noi in oras e coada...si nu ii inteleg de ce isi dau coate... Majoritatea fetelor revin in Tm,asa ca daca e full prima data la revenire garantat poti prinde un loc ca nu mai este asa aglomerat...
  13. Din recenzile de pe Brasov asa se pare ca a facut On,la Timisoara a dat de fraieri... Mor cand vad faze din astea. Sa scada si din pret daca din servicii a taiat. Daca baga inapoi On in servicii o sa aiba numai de castigat.
  14. Din recenzile de pe Brasov asa se pare ca a facut On,la Timisoara a dat de fraieri... Mor cand vad faze din astea. Sa scada si din pret daca din servicii a taiat. Daca baga inapoi On in servicii o sa aiba numai de castigat.
×
×
  • Creează nouă...