Sari la conținut

rusultimid

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre rusultimid

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

rusultimid's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

2

Reputație

  1. Eu doar citesc topic-ul, dar ceea ce ai scris aici m-a facut sa deschid ochii. Din cate stiu, exista tratament pentru sifilis si se poate vindeca, de ce spui "pe viata"?
  2. Am fost la ea cu aproximativ 1 saptamana si ceva in urma. Foarte de treaba, nu m-a grabit deloc, din pacate nu prea pot face o recenzie completa (vina imi apartine). Un oral protejat scurt, urmat de un LOT in care fata a rezistat cateva minutele (de-asta am spus ca vina imi apartine). Ca si locatie 8/10, gfe 7/10, OP 9/10, NP 8/10. Totusi, am simtit ca...parca lipsea acel ceva. Fata arata bine, e micuta si foarte, foarte skinny.
  3. Azi am tot sunat-o dar nu raspunde. Abia astept sa dau de ea.
  4. Salutare! Astăzi am vizitat-pe Andreea și am rămas foarte plăcut impresionat. De asemenea, aceasta este prima mea recenzie, așa că nu fiți rai cu mine. Locație: 10, foarte ușor de ajuns, apartament modern, curat Modalitatea de contact: Apel telefonic, am stabilit ora la care ne vedem, totul foarte rapid și fără complicații. Aspect: 10, fata e bombă, un fund foarte mișto iar tatuajele sunt forță. E genul de fată pe care îl prefer, a contat mult și asta. GFE:10 , știe să te facă să te simți plăcut, să întrețină o conversație și își dă silința. Nu m-a grăbit deloc. Sărutări, mângâieri, îți dă impresia că ești cu iubita. Un mare, mare plus pentru care sunt sigur că voi reveni. Prestație: 10 Am ales o singură finalizare (150). Tehnica de la oral te lasă mască, fapt pentru care am cerut să trecem la normal, unde am mai rezistat încă 2 minute. Geme, te excită, îți aruncă priviri porno și nu știu cum e la alții, pe mine m-a "rezolvat" foarte profi. De menționat că am ales OP și fără săruturi, fiind prima noastră întâlnire. Per total: 10+, o experiență pe care sper s-o mai repet cât mai curând)
×
×
  • Creează nouă...