Sari la conținut

micromacro

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre micromacro

micromacro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputație

  1. Tare mi-e frica ca o sa retraiti vremurile alea cat de curand. Si noi astia tineri nascuti dupa revolutie o sa experimentam stilul de viata ceausist. Doar ca nu va fi cu cozi fiindca supermarketele si mall-urile se vor inchide. Vei astepta acasa pana mori de foame sa vina curierul de la Glovo.............. sau DRONA sa-ti aduca mancarea sigilata.
  2. Daca n-ai stat intr-o pestera in ultimii 5-10 ani, da. Trump si evreimea au vazut ca China incepe sa devina prea puternica economic si nu poate fi doborata de tarife, asa ca CIA si cu Mossad au incercat o noua metoda. Cercetatorii tocmai au dezvaluit ca COVID-19 e o combinatie intre HIV si SARS! Deci clar combinata artificial in laborator. Ca nu avea cum dracu sa sufere mutatii tocmai in 2020 cand chinezii mananca lilieci, serpi si caini de 2000 ani. Problema e ca daca initial era proiectat ca sa omoare chinezii si iranienii, principalii inamici ai elitei sioniste, virusul poate omora in procent mare si sud-coreeni, japonezi, italieni ce impartasesc anumite gene si pot fi victime colaterale. Sau poate se urmareste si ingenuncherea Uniunii Europene avand in vedere ca de la o vreme si Macron si Merkel si-au luat-o in cap si au inceput sa o arda liberi de sub America, ba au inceput sa cumpere gaz de la rusi si nu petrol de la arabi /americani. Pe langa asta, Trump isi asigura victoria acum ca poate inchide granitele, are liber la construit zidul cu Mexicul, la restrictionat toate zborurile si rutele din lumea veche si poate impune legea martiala, poate sa devina dictator pe viata. Pai sa vedem: se inchid granitelese restrictioneaza circulatiase inchid universitatile si scolilese suspenda meciurile si alte evenimente sportivepoti sa ajungi amendat sau bagat la puscarie daca imprastii zvonuri false sau alarmiste se investeste in monitorizare , forte de ordine si securitate mai mult ca niciodata interzic sarutul, imbratisarile , stransul de mana. se inchid supermarketele si mall-urile, deci ajungi la mila statului, armatei, corporatiilor cu activitate comerciala online precum Amazon si Emag care iti vor furniza alimente sigilate si apa imbuteliata Ghici ciuperca spre ce dictatura ne indreptam. La asa nebunie, nu m-ar mira ca toate alegerile sa fie anulate sau organizate cu votul electronic la domiciliu. Dar daca sunt organizate, fii sigur ca vor castiga extremistii socialisti sau neofascisti care vor veni cu alte idei crete. In orice caz, epidemia actuala.................sau mai bine spus, panica actuala e comparabila cu cea a unui razboi mondial in ce priveste impactul asupra economiei globale.
  3. Parerea mea, dar HOTII si CORUPTII ar trebui pedepsiti prin MUNCA SILNICA si confiscat toata averea, eventual lasati sa moara de foame sau sa fie microcipati. Dar nu-i trimiti la puscarie sa fie batuti/violati/dezumanizati si mai ales pe banii contribuabilor avand in vedere ca mai sunt si exceptii precum Becali, Borcea, Voiculescu, Nastase care au avut conditii de detinuti VIP. Pentru violatori la fel: castrare chimica + microcipare si purtat o zgarda microcipata ca sa-l vada toata societatea ca e o persona non-grata si un violator condamnat sa traiasca in libertate sub monitorizare. La inchisoare ar trebui sa ajunga doar teroristii, batausii si criminalii periculosi si incontrolabili care nu mai pot fi reeducati.
  4. Scoala romaneasca e la fel de rea ca puscaria. Conceputa de comunisti si folosita ca instrument de indoctrinare in masa a elevilor pentru a crea "omul nou" care sa fie supus regimului comunist, acum sunt adevarate puscarii unde profesorii ii antreneaza sa devina SCLAVI intr-o tara care e piata de desfacere pentru straini. Si sunt de asemenea adevarate jungle unde golanii cei smecheri si bogati ii bat si ii mistocaresc pe tocilarii fraieri , saraci si slabanogi si se cupleaza cu toate fetele. Si in comunism si in "capitalismul actual" ti se cere sa porti uniforma ca elev si esti tratat ca un detinut, ba ca o persoana paria, de zici ca vor sa-ti arate cat de mizerabila e existenta ta ca un om nascut intr-o familie saraca sau cu statut mediu.
  5. Mie imi spui? Ajunsesem intr-un liceu de cacat unde era sa fiu violat de doi tampiti de la clasa a XI-a, inalti de 1,80. Nu mai spun cata bataie mi-am luat.....cred ca mai mult am fost batut eu prin scoala in anii de gimnaziu decat cei mai periculosi detinuti de la Rahova si Jilava. Habar n-am daca erau chiar gay agresori, fie faceau misto, ori ii respingeau toate fetele. A trebuit sa invat bine si sa devin premiantul clasei ca sa ma pot transfera la un liceu de fete. Unde mi-am luat bataie si de la fete, dar nu si viol de la ele.... Dinca prefera sa-si ia bataie, viol si omor de la detinuti decat sa spuna adevarul, chiar prefera sa fie batut pana la moarte . Fiindca daca spune adevarul , ceea ce-l asteapta nu se compara deloc cu ce se intampla prin puscarii. Ce poate fi mai rau decat sa iti iei viol si bataie cu omor daca deconspira mafia din care face parte? Asa e cand te bagi prin nu stiu ce mafie internationala de proxeneti ca simplu asociat cu rolul de a rapi fetite si a le vinde. Cumpanasu scrie ca i se pare inadmisibil sa fie batut pana moare, ca trebuie lasat sa traiasca si sa spuna tot. Nu crede ca fetele au fost ucise, ci doar vandute.
  6. In anus mai bine spus. Si probabil in gura.
  7. Stai sa vezi ce "viata" o sa ai tu cand o sa fii concediat....pardon, disponibilizat ..... si o sa incepi sa te stergi cu frunze la cur fiindca hartia igienica o sa se scumpeasca. Si o sa chiorai de foame fiindca toate supermarketurile se vor inchide. Sa vedem cui mai spui tu "get a life" boule!
  8. Cica Dinca a fost batut, desfigurat si violat in puscarie. Inteleg ca ceilalti puscariasi de la sectia "violatori" n-au mai putut fute nimic de ani buni, dar cum naiba ar putea fute ei un mos libidinos de 60-70 ani dupa ce toata viata au stat cu gandul numai la femei si la fete? Ce vad ei atractiv la un mos libidinos si cum li se scoala? De fapt, cum ar putea un barbat hetero sa devina gay in puscarie si sa se apuce sa violeze ca un caine alti puscariasi mai slabi de caracter? De ce ar trebui ca violul sa fie principala teama de a intra la puscarie si nu privarea de libertate sau munca silnica? Si de ce gardienii nu-si fac datoria? Am citit ca si Dragnea era sa fie violat si batut, ba a si fost flegmat de ceilalti detinuti, dar el are garda suplimentara ca fost om politic, de aia si tot emite cereri sa fie eliberat. Contrar a ce zic multi ca puscariasii au conditii de VIP, cu masa, cazare si televizor, in realitate nu e asa. La Rahova si la Jilava cica e legea junglei, stai mereu cu frica ca iti iei bataie sau viol si nimeni nu pleaca "virgin" sau "nebatut" de acolo. Ba isi iau bataie si de la gardieni daca se plang prea mult de conditii. Cel mai mult sufera IT-istii care au spart conturi bancare, managerii, functionarii si bancherii de culoare alba care au luat mita si politicienii acuzati pentru coruptie , si mosii violatori si pedo.fili care sunt niste slabanogi si isi iau mereu portia de bataie si viol de la infractorii periculosi precum proxenetii, camatarii , interlopii, criminalii, batausii, in special cei de etnie rroma, cu ceafa lata, muschiulosi sau grasi, cu tatuaje, acuzati pentru omor, furt de masini, bisnita, proxenetism, camatarie, talharie. Desi conform drepturilor omului, niciun om , indiferent ca e criminal, n-ar trebui lasat sa fie torturat. Dar fenomenul e intalnit si in puscariile federale din America unde mai ales afro-americanii si mexicanii arestati pentru trafic de droguri, impuscaturi si talharie ii violeaza pe detinutii albi condamnati pentru infractiuni mici. Chiar daca fiecare detinut sta in celula sa, sanse slabe sa scapi sa nu fii agresat. Doar in puscariile din Germania, Suedia, Norvegia, Danemarca si Finlanda cica e nivel minim de agresiune fiindca conditile sunt de hotel de 5 stele, au acces la escorte, au mancare mai buna, baruri, restaurant, dormitoare frumoase.
  9. Si cum se face ca virusul a ajuns si in Iran, Kuweit, Irak, India, Arabia Saudita, Nigeria, Algeria, Nigeria, Cameroon, Maroc, Brazilia, Argentina, Columbia, Peru, Ecuator, Australia, unde temperatura medie e de 20-30 grade Celsius? Ba chiar a omorat vreo peste 200 de oameni in Iran
  10. Cum sa mai fim calmi cand vezi ca tocmai politicienii, investitorii, bancherii si fortele de ordine sunt toti panicati si anuleaza evenimente publice sportive si culturale , se restrictioneaza circulatia, se paralizeaza toata economia globala, iar bursele au inceput sa pice, se fac concedieri in masa si preturile au inceput sa creasca ?
  11. Vor fi 10 ani grei. Eu am presimtit asta inca din noaptea revelionului de cand am pasit in noul deceniu, in anii 2020. Pur si simplu am avut o senzatie pesimista , cum de au inceput artificiile am simtit o panica ca de razboi. Am mai si vomitat cu rosu' in dimineata aceea, toata ziua de 1 ianuarie a fost teribila.....cred ca asa o sa fie tot deceniul pentru mine. Job si prietena nu-mi gasesc. Deci aia e. S-a mai dus si sansa mea sa emigrez din tara asta. De cand a inceput anul asta , numai probleme: incendii, razboaie, epidemii, crize, politicieni prosti. Cu toate bunele si relele, cred ca o sa plangem dupa anii 2010, o sa fim nostalgici dupa anii cand ne plangeam de comentariile rautacioase de pe Twitter sau like-urile de pe Facebook, dupa poze si selfie-uri, o sa plangem dupa vremurile cand mergeam la fast-food, supermarket, cinema, sala de fitness, bordeluri, cazinouri, cand pentru multi singura problema era cum sa-si cumpere un smartphone sau o masina mai scumpa sau cum sa ne cuplam cu pitipoancele pe tinder. Tin minte cum isi faceau unii probleme pe seama like-urilor de pe Facebook sau pentru ca erau jigniti doar pentru ca erau negri, grasi sau femei in aceea perioada de maximum glorie a corectitudinii politice si feminismului. O ne dezumanizam total, o sa ne fie frica sa mai sarutam, sa mai dam salut, sa ne mai tinem de mana sau sa mai imbratisam o femeie.
  12. Ne asteapta vremuri de razboi, din ala static. Cel putin pentru urmatorii 5-10 ani, poate chiar mai mult timp cum au declarat multi specialisti americani ca virusul poate fi mai rau ca Gripa Spaniola. E posibil sa nu scapam de el niciodata si o sa trebuiasca sa ne schimbam stilul de trai. Multi cred ca va urma o epoca de colaps si anarhie totala cu razboaie civile intre protestatari si autoritati si fortele de ordine. Nu se mai fac deloc angajari, multe companii s-au pus pe concedieri si redus programul, bursele au picat, se incurajeaza munca remote de acasa pentru cine lucreaza in IT , suport si banci. Profesorii vor fi obligati sa predea online prin Skype. Jurnalistii, redactorii, editorii si reporterii sunt incurajati sa nu mai vina la munca. Cei mai ingeniosi se apuca de vandut picturi , jocuri indie si carti online acum. Cazinourile si bisericile se vor inchide, chiar si salile de fitness. Exista pariuri si poker online, liturghiile se vor face acasa prin live stream, la fel si gimnastica. Meciurile vor fi fara spectatori , campionatele si jocurile olimpice vor fi anulate. Incep sa se inchida granite, incep sa se restrictioneze transporturile in comun, se anuleaza zborurile. Cei ce lucreaza prin transportul in comun, logistica, armata, forte de ordine, politie si alte servicii de urgente vor fi obligati sa fie echipati corespunzator. Supermarketele si mall-urile vor fi inchise si va trebui sa ne invatam sa comandam mancare sigilata si apa imbuteliata online prin Glovo si Food Panda. Curentul electric, apa, caldura, gazul si internetul vor fi in continuare furnizate avand in vedere ca fabricile si productia industriala sunt automatizate, dar preturile vor creste. Vor veni vremuri in care trebuie sa rationalizam mancarea, energia si alte produse. Poluarea se va diminua pentru ca foarte putini vor mai circula cu automobile. Turismul se va prabusi. E totodata sfarsitul cinematografelor. O sa ne petrecem timpul uitandu-ne la seriale si filme pe Netflix/HBO/Amazon Prime, vom calari toata ziua You Tube-ul, vom socializa pe What's App si ne vom juca jocuri video pe Epic Store, Steam si Google Stadia ....asta daca curentul electric si internetul nu se vor scumpi prea mult. Prostituatele isi vor inceta activitatea si vor trebui sa se reorienteze spre Videochat si filme porno produse amator. Sexul intre doua persoane straine va fi interzis, in schimb va fi incurajata masturbarea. Se vor promova intens castile VR, papusile gonflabile, jucariile sexuale si robotii de sex. Cum vi se pare noul stil de viata?
  13. Nu mai credeti nimic din ce spun chinezii. E doar propaganda. Israelienii au dezvoltat un vaccin, dar va dura un an pana va fi aprobat. Pana una alta, va trebui oricum sa ne pregatim pentru cea mai groaznica criza economica din ultimii 100 ani.
  14. Cwerty ba baiatule, pe tine nu te intrece nimeni la prostie. Auzi, cum sa te lasi pacalit de o prostitutata si sa-ti ia 5000 euro pentru povestea aia mincinoasa pentru bunica bolnava. Unii n-ar da bani nici sa-si salveze propriile mame, ba chiar si-ar vinde mamele, si donezi bani unei bunicute care nici macar nu e a ta :laugh2 Hai de pula ta, cat de prost sa fii! Ai mai si futut o curva **spam editat** cu buletin fals. Tu ai visat-o. Eu am vazut-o pe centura ieri impreuna cu colega ei de serviciu .
  15. gata , recunosc am scris toate astea cu o mana in timp ce ma uitam la niste filme porno cu gagici mascate si imbracate in latex
×
×
  • Creează nouă...