Sari la conținut

iuliann20

Serious Contributor
  • Număr conținut

    483
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

3 Urmăritori

Despre iuliann20

Vizitatori Recenți Profil

3.743 citiri profil

iuliann20's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

342

Reputație

  1. Salut. Nu se poate spune ca vomita la propriu. Dar este greu ca o fata care face throat fuck sa nu scoată saliva din abundența,iar eu glumesc cu ea și ii duc mereu cafea,pentru ca apa cred are destula 😁. Deci pe zi ce trece încearcă sa se depășească pe ea,încearcă sa o țină in gât cât mai mult posibil. Cum am mai zis,nu cred ca mai exista prin zona o fata care încearcă sa facă la oral ceea ce face ea. O seara frumoasa!!
  2. Salut. Deci nu pot sa înțeleg cum Giulia are săptămâni in care nimeni nu spune nimic despre interacțiunea cu ea. Astăzi am vizitat-o iarăși. Și cum am zis mai mereu,cu fiecare vizita ma surprinde tot mai mult. Așa cum V-am mai spus,eu am o slăbiciune cu oralul. Ma întrebat dacă ma mai lasă cineva sa o îndes pe gât in jos cum ma lasă ea 😁. Ba fraților,nu exista in toată Oltenia fata care sa facă ce face ea. Nu ca și nici iei nu iar plăcea 😅. Te rupe in doua fata asta. Te suge de toată puterea. Mereu ma duc la ea cu cafea. Pentru ca in timpul acțiunii da tot afara ce a băut înainte 😁. Și trebuie sa se hidrateze după. Deci ar fi păcat sa plece de la noi o așa fata. Giulia îți doresc zile frumoase și sa ne vedem cât mai curând!!!
  3. Vioooooooooo!!!!! A trecut anul de când nu ne-am mai văzut 🤦🤦. Mai lasă muntele și hai la Câmpie acum cât mai e cald di putem sta dezbrăcați mai mult 🥰🤗!!
  4. Hai mai repede,pentru ca dacă ma duc la DNA și te reclam ca nu dai bon fiscal,atunci sa vezi ce fugi tu de la Brașov 🤣😂😂😂!!
  5. Atunci o sa ma străduiesc mai mult,sa vedem ce iese 🤗🥰!!
  6. Salut. Stimați colegi,chiar nu a mai vizitat-o nimeni? Sau aveți emoții sa scrieți? Nu vedeți ca ne-o fura băieții din alte orașe? Eu am fost Vineri și Sâmbăta la ea. Parca cu fiecare vizita te vrea mai mult 🤗. A început sa exceleze mult la oral,are și gura mai mică 😂😂,dar încearcă tot mai mult. O zi frumoasa,mai povestiți și voi,sau vreți sa o țineți numai pentru voi 😏.
  7. Cea mai frumoasa și sexoasa fata 🏆🤗🤗!!
  8. Nu o sa mi se ia așa curând 😁. Dar ea nu era in oraș 😏. Am fost și la ea și ieri și astăzi 😁😁. O sa mai descriu la ea vizitele. O zi buna!!!
  9. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/bunaaa/3h4d4390d8117i4deie772i36007g076.html Salut. Tot am văzut anunțul acestei fete pe la noi,am citit ceva despre ea pe topicul de Mehedinți,parca și am zis să i împing o vizita. Am luat legătura cu ea pe whatssapp și am plecat spre Cuza Vodă. Îmi deschide ușa o fata scunda,care avea pe fața ceva coșuri,cred. Abia deschidea gura sa vorbească,cred sa nu se vadă ca are dinții cam lipsa,cred,dar oricum eu nu m-am dus sa o caut in gura. Am zis,hai bre sa rămân,cu toate ca atunci când mi-a comunicat prețurile :150 lei-20 min, 200 lei-30 min,mi sa părut cam aiurea,dar dacă tot am ajuns am rămas. Ma dezbrac și ma cer la duș,i-am cerut prosop la care ea a zis ca are numai doua și sunt la uscat. Bine și cum facem?? Dădea din umeri 🤣🤣. Am mers puțin pentru igienizare și m-am șters cu șervețel. I-am înmânat 150 lei,am zis sa mai rămână pentru o bere și mie ceilalți 50,pentru ca deja știam sfârșitul acțiunii 🤣🤣. A început la oral la care mi-a indicat sa nu-i pun mâna pe cap sau pe fața 😂😂😂. Deja ma lua somnul 🤦🤣. O sugea ea așa mai se oprea sa scuipe in șervețel 🤦🤦. După câteva minute soldatul dădea semne de întărire,am zis sa încercam și normal,dar bineînțeles ca nu a mers 🤦🤦😂. Am zis hai sa mai încercam cu oralul ăla,la care ea a zis pai mai sunt cam 3 minute din timp 🤣🤣🤦. Am zis ok,nici o problema. Și cam asta fusă toată acțiunea 😂😂. Un Weekend minunat va doresc cu Vio lângă voi 💪💪🍾🍷!!!
  10. Noapte buna!! După atatea zile in care nu ma mai văzusem cu Vio,in sfârșit am reușit sa ne sincronizăm. Ce a ieșit este o acțiune parte mișto cu artificii și tot ce trebuie!!!! O fata care face orice sa te simți bine. O seara frumoasa si sper sa mai rămâi si peste săptămâna pe la noi!! 🥰
  11. iuliann20

    0726502681

    Dacă ți sa întâmplat ceva nașpa,unde este povestea? Sa știm și noi,sau tu vrei sa ni se întâmple și noua? Aici trebuie spus toate aventurile,fie ca au fost reușite sau nereușite. Pentru asta este forumul,sa ne ajutam in ceea ce privește fetele pe care le vizitam!!
  12. Salut. Lucrează tot timpul,dar mai bine o suni si vorbești cu ea.
  13. iuliann20

    0768641001

    Salut.Lăsați băiatul in pace. Poate lui ii place. Gusturile nu se discuta. Apropo cum a zis Craiova ca ar lua-o sa culeagă via,eu as lua-o sa fac cald in camera 😂. La cât este de mare va dați seama ce caldura emană??? Ca tot vine anotimpul mai rece!!!
  14. Salut. Am vizitat-o și eu pe Olivia. Ca servicii este cât de cât ok. La oral Deep -ul acela de care zice,îl face doar dacă o ai de 10-12 cm cred,mai mult nu poate,nu te lasă să-i pui mâna pe cap,in rest se straduiește sa trezească soldatul. La normal nu comentează la poziții. Se merita de bifat. O zi buna!!!
  15. Neața frumoaso. Cred ca dormi la ora asta. In legătura cu programul de lucru: se schimba legea,nu mai dau ăștia pensii speciale,așa ca mai scurtează puțin 😂🤣🤣.
×
×
  • Creează nouă...