Sari la conținut

bigtuesday

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre bigtuesday

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

bigtuesday's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

15

Reputație

  1. Frumoasă fată ! Am vizitat-o săptămâna trecută și mă pregătesc să o revizitez săptămâna aceasta. Comunicarea a fost facilă la fel ca și locația. Briana e o fată deosebită, m-a așteptat după ușă într-un compleu roz. Am fost poftit la un pahar de vorbă și ulterior l-a dus. in camera de tortură deja era dezbrăcată și foarte dezinhibată. Mi-a dat prosopul jos și a dat să îl ia pe ăla micu…dar am oprit-o pentru un fabulos FK. După preludiul de câteva minute a început cu un ON care s-a transformat într-un deep in adevaratul sens al cuvântului. La cererea mea a montat pelerina și am continuat cu două poziții - Cowgirl și Căpriță. Fiind deja deasupra am cerut să explorez și a treia gaură - spectacol!!! Simțindu-mă obosit am cerut ajutorul căprioarei care m-a delectat cu un ON care s-a soldat mai mult cu lustruirea bijuteriilor - un mare plus pt mine. Când totul se îndrepta spre final…s-a oprit o secundă mi-a zâmbit și a zis într-o manieră super excitată: “haide!” atunci am explodat pe fața ei, un jet ajungând în ochișorul drept…îngrijorat de destinația rachetei am sărit să o șterg însă a râs și a zis “nu-ți face griji…se întâmplă” și în următoarea secundă mi-a luat pula și a mai supt-o preț de câteva clipe - senzație iarăși extrem de plăcută Jurizarea: Aspect: 10 - colega de birou pe care ai vrea sa o vandalizezi dar din păcate are verigheta Locație : 10 - Apartament frumos și curat - baie dotata GFE: 10 - Fk demențial și comunicare profi ON - Zeița NP și AP - 10 - De povestit la nepoți când ai Altzeimer și ți se rupe de ce mai cred despre tine Briana, te rugăm să îți faci buletin de Timișoara! Va pupă fratele vostru!
  2. Salutare comunitate, Stiti vreo escorta in Timisoara care practica analingusul activ? Alteleninafara de Antonia Oradea și AnaBalan Multumesc
  3. Vizitat căprioara, Frumușică fata și cu atitune pro client. Am optat pentru o ora dar nu am rezistat după o zi grea de munca. Aspect: Inalta, cca 1.7m frumușică la fata, sâni naturali funduleț bombat - ai de ce prinde. Păsărica nota 9 (era un 10 dacă era complet epilata) Actiunea: ON - 9.5 cu tendințe de Deep, ar fi fost un 10 clar dacă umbla si la vecini. NP - o bestie nota 10! La capra si misionar este demențială- da contre geme natural e super ca experiența Servicii extra: Destul de limitate nu face CIM Concluzie:Recomand!
  4. Ce buna esti!!! Mi-e dor de tine!
  5. Picioarele acelea imi starnesc fantezia:))
  6. Chiar nu inteleg de ce o face...are un fund bestial
  7. Corect, recenzia mea a fost pur subiectivă, fiecare este liber sa aleaga ceea ce își dorește.
  8. Salutări tuturor, Am fost azi la domnisoara pentru un control de rutină Tipa e ok, frumușică la față, însă la gustul meu are ceva kg in plus, nimic deranjant, dar pozele clar o avantajează. Am optat pentru o finalizare. Are si colega si se pare ca se poate si cu ambele dar de data asta am spus PAS.Oricum, pe durata vizitei mele nu am sesizat fenomene stranii in apartamentul situat peste drum de Kaufland Mărăști. Actiunea: După un pahar de suc, am cerut voie să folosesc baia, care nu arată rau, a avut prosop curat dar sa zicem ca se putea si mai bine: stau rau cu felul de dus si susul scapa apa peste tot. Am fost așteptat in dormitor unde am început cu un ON executat binisor, apoi am trecut în misionar si cowgirl unde am si finalizat in balonas. Note: Tipa: 9.5 - E o tipa de treaba si comunicativă, chiar ok. ON: 8.5 - Fără Deep dar sa străduiește fara atentie la sateliți. Actiunea: 8.5 - se misca binisor, nu e de piatra, dar nici total implicată. GFE: 8 De revenit: Da De recomandat: Da Tarif: 200 RON Spor in toate!
  9. Asa este...imi cer scuze fata de colegi...oricum te asteptam ma Cluj si daca nu te superi o mai spun o data: Vino la Cluj bunaciune...sa iti dam la buci (sa ne simtim bine)!
  10. omg...eram in tranzit in Oradea de unde era sa retin adresa exactă cu bloc etaj, de-abia ajunsesem la adresa si aia cu gps...am spus în primul comentariu....cel cu:"vino la Cluj bunaciune" te-am invitat la Cluj... e logic ca aici locuiesc si nu am pretins niciodată ca ai fost la Cluj...te-am sunat cand eram in trecere pe.la Baia Mare dar erai ocupată apoi te-am gasit la Oradea, ce e asa de greu...cand te-am cunoscut pareai mai perspecace, sigur tu răspunzi la comentarii, sau e vreun peste obosit? Pareai mai inteligentă...
×
×
  • Creează nouă...