Sari la conținut

martel

Serious Contributor
  • Număr conținut

    290
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre martel

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

martel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-33

Reputație

  1. Ce dreak n-ați înțeles domne ? După modelul Clotilde - adică după modul în care au furat alegerile pentru primăria sector 1
  2. Răspuns: DA. După modelul Clotilde
  3. Bă proxe, îți stă bine agramat. Așa să rămâi. Da' ce-nseamnă bolșevic ? Dacă l-ai folosit trebuie să știi. Ia zi mă. Dacă nu spui, chiar ești prost. Dacă spui, nu ești.
  4. Adică au fost fosile dar și-au revenit, nu ? Tolomac ești bă Pizdadero. Rău de tot. Auzi, da' ce zici, Sadoveanu, Arghezi, Camil Petrescu, C.I.Parhon, Zaharia Stancu, Călinescu, George Enescu, au fost și ei bolșevici ? Aaaa, nu știi cine sunt ? Repetentule, normal că habar n-ai ! Tu știi cu zecimalele
  5. Hă, hă, tu nici măcar la curve nu mergi, faci umbră forumului degeaba. Sau nu e degeaba ? Ai, mă javră ? Păi să plătești tu cont verde degeaba ? Ce zici ? Ia mărturisește ! Hă, hă, toată lumea știe cine ești, macroule ! :laugh2 :laugh2
  6. Da' măciucarul nu ți-a zis că s-a rupt preze ? Iar la final, ai văzut că, într-adevăr, se rupsese ? De obicei, la doggy style, fetele verifică, periodic, starea căciuliței ? Tu nu faci așa ? Fată, n-am nimic cu tine. Dimpotrivă, și eu cred că scormonirea situației de către individul respectiv este tendențioasă și pur speculativă. Așa că să nu mă iei de beregată. P.S. Rafaello ?? Hm.
  7. Ce anume nu e cazul ei ? Să facă burtică și să i se lase sânii ? Păi după 1 an de zile de ce n-ar fi ? Chiar dacă e educată, finuță și frumoasă.
  8. martel

    planul kalergi

    Ce să fie fals ? În 4 martie a.c., Ciolanis a primit Premiul European „Coudenhove-Kalergi” pentru anul 2020, acordat de Prințul Nikolaus von Liechtenstein, Președintele Societății Europene Coudenhove-Kalergi. A fost prezent și Donald Tusk, Președintele Partidului Popular European și fost Președinte al Consiliului European. Nu e nimic fals cu pivire la contele Coudenhove-Kalergi. La noi nu prea e cunoscut, într-adevăr. Poate altceva ai vrut să-ntrebi.
  9. La vie d'Adele. Film controversat. Francezii l-au considerat cel mai bun film al anului 2013, unele tari l-au interzis iar americanii au refuzat sa-l inscrie la categoria cel mai bun film strain. Scene explicite de lesbianism.
  10. martel

    salonul anului

    Fantasy este departe de a fi numit salonul anului. Pentru ca: - cu foarte putine exceptii ( Iulia, de ex), a avut si are in continuare maseuze neatragatoare. Nu poate fi in top un salon cu astfel de maseuze, chiar daca serviciile acestora ar fi de exceptie. Oricum, nu e cazul. De ex. Laura era praf la masajul erotic, plus ca era si urata foc. - este bataie de joc sa folosesti pentru masaj o camera cam de 10 metri patrati, probabil fosta bucatarie situata vizavi de baia fetelor. - nici celelalte camere nu au baie, sunt improvizate niste cabine de dus care se defecteaza destul de frecvent. In plus, as zice ca este cel putin neinspirata ideea cu aceste cabine de dus amplasate in foste camere de locuit. - salonul nu are receptie si nici receptionista. Practic, nu ai unde sa te asezi, cum e la alte saloane. Ema face programarile si cand ai urcat maseuza deja te asteapta in capul scarilor. N-am vazut un bar, frigider, ceva sa poti lua ceva de baut. Nu neaparat alcool. - de fapt salonul este o fosta vila de locuit, transformata in asa zis salon de masaj, fara a avea nimic specific saloanelor de masaj erotic. Parca nici muzica nu era in camere. - nu poate fi salonul anului un stabiliment care nu are parcare. La Fantasy este jale cu parcarea, trebuie sa ai mare noroc sa gasesti vreun loc de parcare in zona respectiva (calea Floreasca). - duminica este inchis. Pai cum sa fie atunci salonul anului ? Cam asta e cu Fantasy. Un salon mediu, ca multe altele.
  11. De când aveai 24 de ani ești datoare cu pozele. Ai și uitat, normal. Mai trece un an, nu ?
×
×
  • Creează nouă...