Sari la conținut

cassis

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    159
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

7 Urmăritori

Despre cassis

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

cassis's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare

Recent Badges

765

Reputație

  1. Ieri dupa-amiaza am ajuns pe la Diana, cu programarea facuta cu o zi inainte pe whatsapp, la numarul din titlu. Locatia ei este o garsoniera la Rin Grand Residence, va da ea indicatiile necesare sa ii ajungeti la usa. Locuri suficiente de parcare in complex, 3 lei ora tariful. Dupa dus, ne-am indreptat spre dormitor unde actiunea a inceput clasic cu ON, bun oralul, destul de adanc. Am finalizat la NP, dupa ce am schimbat 3 pozitii. A fost o vizita scurta, DTD in jur de 25 de minute si 200 cadoul. Mi-a placut de Diana ca este o tipa vesela si naturala.
  2. Din ce am vizitat in ultimul an, @clausexy888 se remarca. Lunar ii fac 1-2 vizite si intotdeauna s-a purtat cu mine de nota 10.
  3. Avand chef sa vizitez pe cineva nou, ieri am ajuns la Alina. Programarea a fost facuta pe whatsapp, la numarul din titlu, cu vreo 3 ore inainte de vizita. Locatia ei e intr-un bloc nou, pe o strada paralela cu Bd. Unirii. Alina e singura in apartament, are AC, toate cele necesare la baie, pat bun si oglinzi mari pe dulapul din dormitor. Asa cum spun si colegi, e frumusica, cred ca undeva la 23-24 de ani, bruneta, bronzata la solar, ceva tatuaje mici, cam la 1.60, sub 50 de kg, mi s-a parut mai slim fata de pozele pe care le-am vazut cu ea. Dupa dus, actiunea a inceput clasic cu ON, apoi OP, si am finalizat la NP dupa ce am schimbat 3-4 pozitii. DTD vreo 25 de minute si 200 cadoul. Mi-a placut de Alina, iar cu tot ca nu e chiar ceea ce caut eu, e de revizitat.
  4. Fiind cu treaba prin Brasov, ieri am ajuns la Rebeka. Programarea facuta pe whatsapp la numarul din titlu cu vreo 2 ore inainte. Rebeka are locatia intr-un bloc nou in nordul Brasovului, cred ca zona se cheama Coresi. Locuri suficiente de parcare. Dupa dus actiunea a inceput cu masaj, am avut parte si de putin sex intre sani, urmat de un scurt OP. Am finalizat la NP, unde am schimbat 3 pozitii. DTD aproximativ 25 de minute si 150 cadoul. Nu ma incanta ideea sa merg la cele care ofera oralul doar protejat, dar Rebeca pentru atitudinea ei si pentru sani superbi pe care ii poseda, e de revizitat.
  5. Azi am avut ocazia sa ajung pe la Amira, cu programarea facuta de ieri pe whatsapp la numarul din titlu. Are biroul intr-o garsoniera la Soho, langa fostul club Colectiv. Singura in locatie. Dupa ce m-a servit cu un suc, am fost sa fac un dus. La baie are un teanc de prosoape mari. Actiunea a inceput in pat cu ON, m-a intrebat cum il prefer. Bun oralul, adanc, foarte energic. La plecare i-am zis ca am de gand sa ii fac o vizita doar pentru oral. La NP am inceput cu doggy, doar ca scartia tare patul si am continuat pe la spate din lateral, unde am si finalizat. DTD in jur de 25 de minute si 200 cadoul. Amira mi-a lasat impresia ca pe langa bani, ii place si sexul.
  6. Avand drum prin Brasov, ieri am trecut pe la Misha. Programarea a fost facuta pe whatsapp, la numarul din titlu, cu cateva ore inainte. Fata are biroul intr-un bloc nou, in zona garii. Singura in locatie. Se gasesc multe locuri de parcare in zona, cu sau fara plata. Citisem prin recenzii ca e laudata pentru oral si in mare pentru asta m-am dus la ea, si am fost placut surprins. DTD aproape 30 de minute, o finalizare doar ON cu CIM, 150 cadoul. Pe langa oralul bun pe care mi l-a oferit, mi-a placut de Misha pentru atitudinea ei pro client.
  7. Emma mai este azi si maine disponibila in Cluj, apoi va lipsi pentru o luna. Tocmai ce am iesit de la ea, de cand am cunoscut-o pe Emma, tot timpul cand stiu ca urmeaza sa ajung prin Cluj, o contactez pentru o programare, i-am mai facut cateva vizite si anul acesta. Locatia ei e in acelasi apartament de pe AVV, singura in locatie. Pozele sunt ale ei, alea neprofesionale sunt facute in locatie. Azi m-a asteptat in papucei aia negri haiosi din poze. Dupa dus ne-am dus in dormitor unde actiunea a inceput cu ON. Momentan nu poate prea adanc deoarece poarta aparat dentar. Deobicei la NP schimbam mai multe pozitii, dar azi am ales sa am parte doar de LoT, se simte tare bine cu Emma deasupra. Anul asta la Emma am fost doar la finalizare, DTD 25-30 min si 200 cadoul.
  8. Ieri dupa-amiaza i-am facut o vizita Dianei. Programarea a fost facuta pe whatsapp, la numarul din titlu, cu cateva ore inainte. Locatia e pe Decebal, am impresia ca are colega, apartamentul e ok, ultimele ei poze par a fi facute in locatie, mi-a oferit prosop curat pentru dus. Diana m-a asteptat zambitoare dupa usa. Ea e micuta, sub 1.60 si in jur de 45 de kg. Reusite implanturile, atat vizual, cat si la atingere. Dupa dus, actiunea a inceput cu ON in pat, ne-am mutat apoi la marginea patului sa ii pot admira micul fund in oglinda de pe dulap. bun oralul, cu multiple incercari de DT, as fi putut finaliza, dar stiam ca nu ofera CIM, mi-a spus si ea ca nu face finalizare orala. Am finalizat la NP dupa ce am schimbat mai multe pozitii, LoT, pe la spate din lateral si doggy. DTD putin peste 25 de minute, 200 cadoul. Mi-a placut Diana, a fost o companie placuta, sociabila si vesela pe toata durata intalnirii.
  9. Ieri am avut ocazia sa o revizitez pe Alina. Mai fusesem la ea o data, prin toamna, in Timisoara. Nu cunosc fetele din Oradea, asa ca m-am bucurat sa vad ca Alina este disponibila, dorind ca dupa o zi obositoare sa merg la sigur. Programarea facuta cu cateva ore inainte pe whatsapp la numarul din titlu. Programare respectata, chiar am fost primit putin mai devreme. Locatia e un apartament cu 2 camere la Prima Universitatii, nu are colega. Zona aerisita, se gasesc locuri de parcare. Pe Alina o stiti, arata ca in poze, tanara, parca 21-22 de ani, slim, aproximativ 1.65 si sub 50 de kg. Imi place corpul ei. Dupa ce am facut un dus bun, ne-am indreptat in dormitor, unde se afla un pat ce ocupa aproape toata latimea camerei. S-a facut ea comoda intre picioarele mele pentru ON, iar la NP am schimbat cateva pozitii, LoT, doggy, pe la spate cu ea pe burta si apoi din lateral, unde am si finalizat. DTD 25-30 minute si 150 cadoul.
  10. Ati vazut ce oglinda smechera si-a montat Claudia? La vizita de acum 2 saptamani nu o avea. Azi era foarte nerabdatoare sa imi arate ce schimbare facuse in dormitor. Claudiei i-am facut multe vizite, dar nu am mai scris de la prima, ca si asa ajung greu la ea. Nu stiu alti colegi cum o prind, dar eu nu tin minte sa fi reusit sa ma fi programat la ea cu una sau doua zile inainte, doar cu minim 3, si pentru programarea de azi dimineata, i-am scris de joi pe whatsapp. Locatia in rond, ap 2 camere, nu are colega. Locuri de parcare cu plata in fata blocului, gratis pe stradutele din spate. In casa e curatenie, la baie ai de toate, Claudia schimba si asternuturile intre clienti. Ca aspect arata intr-un mare fel, are tari ca piatra coapsele si fesele. Imi place si parul ei lung, am ciufulit-o putin mai devreme. Claudia ofera un oral de mare angajament, au fost ceva intalniri la care nu am ajuns la normal. Azi la ON, am dorit neaparat sa ii admir fundul obraznic in noua oglinda. La NP am inceput cu doggy si alte pozitii pe la spate, dar la final m-am lasat pe mana ei in LoT, unde am si finalizat. Ca GFE, din ce am vizitat eu, Claudia e in top 3, foarte tandra, ma simt ca in compania unei iubite. Claudiei i-am facut vizite doar la finalizare, 200 cadoul.
  11. CIM-ul e inclus in cei 150, CIM cu swallow e 50 extra, aia 50 sunt pentru inghitire. Ce este asa greu de inteles? Doar scrie asta si la ea in meniu, in primul post.
  12. Azi am ajuns la Alis cu programarea facuta pe whatsapp de vineri. Locatia ei este in spate la rond, intr-un bloc nou, iar pe pagina anterioara sunt un set de poze din locatie. Alis e o tipa bruneta, si asa cum declara si ea, are undeva la 1.65 si in jur de 25 de ani. A slabit simtitor fata de cum o stiam din pozele de pe topicul din Ploiesti. Dupa dus, Alis ma astepta goala in pat. Actiunea a inceput cu ON, stiam din recenzii ca ofera un oral foarte bun, dar mi-a depasit asteptarile. Foarte adanc si umed oralul, cu multa saliva si DT in mod repetat. La NP am incercat doar doggy si variatii de pozitii pe la spate, cu ea pe burta. La ce bine se simtea, puteam finaliza lejer la normal, dar am ales sa terminal la oral cu inghitire, ca este un serviu rar oferit de escorte. DTD in jur de 25 de minute si 200 cadoul, 150 la inceput pentru o finalizare si 50 la sfarsit pentru CIM cu swallow. Mi-a placut Alis ca atitudine si pentru oral. Pentru mine este de revizitat.
  13. Ieri dupa-amiaza am avut ocazia sa o cunosc pe Cristina, dupa mai multe tentative in ultima luna. Cu ea am comunicat doar pe whatsapp, la nr 0749546088, unde mi-a raspuns foarte greu, asta cand mi-a raspuns. Acum i-am scris luni la pranz si mi-a raspuns deabia ieri dimineata, dar am stabilit cu ea imediat ora intalnirii. Locatia ei actuala este pe Brailita, pentru cine nu stie unde vine, e intre mall-ul din Vitan si depoul Dudesti. Singura in locatie. Nu am fost atent daca e garsoniera sau apartament cu 2 camere. Sa nu va speriati de scara de bloc neingrijita, la Cristina in locatie este bine. Imi place de Cristina cum arata, cred ca are 1.70 inaltime, este slim, cu sani pe gustul meu ca forma si marime. Mi-a placut si cum m-a asteptat imbracata, intr-un body inchis la culoare si cu niste sosete lungi negre. Dupa un dus rece, m-a incalzit Cristina in dormitor. Oralul ei este mai cuminte, dar placut, cred ca am avut parte de vreo 10 minute de ON. Am finalizat la NP, unde am incercat doar doggy si din lateral pe la spate. DTD aproximativ 30 de minute si 150 cadoul.
  14. Ieri dimineata, de la 6:30 am fost la Alina in vizita. Pana ieri, cel mai devreme, fusesem la 2 colege de la top, de la 8:30 dimineata. Programarea facuta pe whatsapp de luni dupa-amiaza, unde ii zic Alinei ca doresc sa o vizitez in prima parte a zilei, de la ce ora doreste, la care ea, dupa cateva minute imi raspunde si ma intreaba daca pot de la 6:30. M-am uitat vreun minut la ecran si nu stiam ce sa ii raspund, voiam sa o intreb daca poate de la 10, 11, dar mi-am zis, ca e timpul sa incerc si o asemenea experienta, asa ca i-am raspuns ca e ok de la 6:30. Dupa ce ma trezesc o intreb daca ramane pentru la 6:30 intalnirea, imi raspunde imediat afirmativ, ma bag la dus, ma spal pe dinti, ma imbrac si numai bine ajung la ea. Locatia Alinei este o garsoniera pe Octavian Goga, am gasit usor loc de parcare in spatele blocului ei. Alina de la prima ora era aranjata, vesela, foarte energica si cu chef, in timp ce ma dezbracam i-am spus mai in gluma, mai in serios ca e prima data cand sunt asa matinal si poate nu mi se scoala, la care ea revoltata mi-a raspuns ceva de genul: Cum? Ai venit la mine si nu ma futi? Dupa un scurt dus, actiunea a inceput cu ON, destul de bun, adanc, cu maini, fara maini, cu incercari de DT, si in pat si langa pat, la NP am inceput cu doggy la marginea patului, apoi in pat. Am finalizat la oral. DTD aproape 25 de minute, stiu pentru ca la si 25 i-am scris ca sunt la usa garsonierei, iar la 7 fara 10 m-am uitat la telefon, in timp ce ieseam din bloc, prin spate unde imi lasasem masina. 150 cadoul pentru o finalizare. Am insistat mai mult pe unele detalii, ca nu in fiecare zi ai ocazia sa vizitezi o escorta asa de dimineata. Poate voi mai repeta experienta si cu altele, dar nu prea curand, ca este obositor si pentru mine, care sunt o persoana matinala.
  15. Roxanei i-am facut multe vizite, majoritatea la finalizare, si niciodata nu a avut probleme cu igiena. Am fost si saptamana trecuta la ea, am fost si aseara, ieri chiar am stat 2-3 minute in 69. Trebuie sa precizez, la unele vizite, cand ii fac oral, ma opreste dupa 10-15 secunde, zice ca e mai sensibila. O vizitez des ca imi place mult cum arata, iar anul acesta cele mai tari partide de sex, cu ea le-am avut, de asta am propus-o si votat-o la: Roxana a revenit iar la programul clasic de luni, joi, vineri, sambata, ca doream sa o vizitez marti, fiind liber, dar mi-a zis ca nu mai lucreaza martea.
×
×
  • Creează nouă...