Sari la conținut

peter05

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre peter05

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

peter05's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Nu mai inteleg nimic, nu as fi avut motiv. Doamna cred ca si-a "schimbat" serviciile cand a vazut ca a fost sunata pentru asa ceva, altfel nu-mi explic. Am intrebat daca a fost cineva in ideea ca stau la 50km de tg. jiu, iar cand ajung in oras, sa stiu daca merg la sigur sau nu, asta a fost toata ideea cu acest subiect. Daca nu e ceea ce am zis, atunci rugam moderatorul sa poata sa stearga acest subiect deschis.
  2. Nu am de ce sa fi postat aiurea, femeia asta a zis. Am intrebat-o daca face inghinal si a zis ca da cu finalizare contra cost;apoi am intrebat-o daca se poate finalizarea si altfel. A zis ca doar normal 50 lei in plus. Nu as fi avut motiv sa deschid un subiect, sa ce... ?
  3. Merge daca dai copy la link. 0721648835
  4. Am intrebat daca a fost cineva... Ti se pare ca as avea legatura cu anuntul asta si sa-ti trimit poze ?
  5. 50 lei masaj, iar daca vrei in plus finalizare (normal) inca 40 sau 50 lei ,ceva de genul. De locatie nu am intrebat, o sa intreb cand o sa hotarasc sa ma duc.
  6. A fost cineva la aceasta doamna ? https://www.olx.ro/oferta/masaj-IDe3qOG.html#e08c15671c La telefon se prezinta ca are 50 ani, face masaj, dar daca intri in detalii face si normal.
  7. Am lasat mesaj de 2 ori. Ciudat felul in care se ia legatura....
×
×
  • Creează nouă...