Sari la conținut

maximusm79

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    152
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre maximusm79

  • Dată Naștere 20.10.1975

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Unde vrea plm!

maximusm79's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

19

Reputație

  1. te las ma labache. te prinde ma-ta si iti fute o mama de bataie de te caci pe ea:))))))))). recunosteai tu intr-o recenzie la ileana cosanzeana aia de pe langa piesisa ca te bate ma-ta. cica iti fute cate o palma dupa cap. :) ce plm s afaca si ea. greseala a fost facuta. ba labache ....ce sa zic. Iti multumesc ca existi. :) fara tine 'veata' e pustiu. Cred ca si tu ai mers la puterea dragostei:))))))). no ce sa zic si maine e o zi. ar fi pacat sa nu mai imi bat joc de tine esti....ce trebe:))))))))))).
  2. dar cat de apropiata e de ce spui tu? aia cu videoul? :))) ba pizda tu nu vezi ca imi bat pula d etine cum vreau? prostu pulii:)))))))). te-n plm de NIMENI. cat sa mai fac misto de tine ba labarule? cat?:))))))))) hai mai baga un juramant. mai un salam cu icre de manciuria:)))))))))). esti de poveste ba pizda. nici de borcea nu mi-am batut asa joc. esti chiar cel mai jegos. cel mai prost. :))))))))))))))))
  3. unde e amenintarea ? ce plm faci ba? pai nu ai zis ca ai aflat? pai nu pui aici sa vada toata lumea? ia mai da-te-n plm .:)))))))))) ba labache:))))))))) esti ultrapenibil:))))))))))). jur.
  4. ba numa sa nu zici ca nu poti pune aici. numa asta sa nu faci. pune aici public. toata lumea astepata.....ioi ce suspans. in sfarsit. badboy baiatul rau..spaima labei......in sfarsit...hai in plm
  5. asa-i . ai de plm. cum? sper ca poti pune aici. te rog. fa asta!
  6. stai ca imi aduc aminte: era un pisoias si sub el scria: badboy:)))))))))))))))). ma doare-n pula ba jegule ce tatuaj avea ea intre sani. habar nu am. eu am futut-o ba prostane:))).
  7. :) da asa e. eu zic ce vreau eu ma muistule. cand vreau eu. te voi cauta cum vreau eu. cand vreau eu. unde vreau eu. in ce mod? cand iti bei cafeaua. cand vei auzi intrebarea: cu mine vorbesti ba badboy? atunci va fi iad pentru tine. :) cand? momentan esti in faza: spre sinucidere. hai sugi pula MITOMANULE!. ce zici fetele se cunosteau?:)))
  8. adevarul ca asa tare am futut-o ca s-a simtit amenintata. :))) no ce zici punem termenul ala in Septembrie? Afla ma pizda. Asuma-ti si tu o data in plm o chestie. Hai sa fixam: Septembrie. Afli si rezolvi problema.:))))))))))) a am uitat ca esti doar o pizda proasta care minte caum respira. Ti-am demonstrat ma muistule ca ma pis pe tine. ca tit ce spui e MINCIUNA!
  9. asa e . plm m-a sunat pe mine. mi-a zis ca e cu unu care ..nu o fute. nu i se scoala pula cica. si nu mai poate.povesti si povesti si salam cu icre de manciuria. am venit . am futut-o. tu dormeai. ca lache. te-am manjit cu sperma. ea a zis.:))))))))))) ce plm mai vrei ma lache? ce mai vrei? tu nu vezi ca esti penibil ba pizda infecta.
  10. :))) era numele meu . si numarul de telefon:))))))))))
  11. pizda...3.000 de lei. hai rapid. iti trimit nr d etelefon. sper ca ai Revolut. Plm...ai promis, hai ...marca. aaaa am uitat ca tot ce promiti tu e laba trista:)))))))))
  12. daaaaa . ala sunt:)))) pardon . yes ma men. it's me! :))))))))))))))))))
  13. Orice spune acest infect e MINCIUNA! Cred ca e evident pentru toata lumea ca altu a intuit ca aceasta pizda e doar un zmeu de carton. NIMIC din ce zice nu e ADEVAR. un labache cum l-am poreclit dupa propriile lui marturisiri. Asa ca ...din partea mea credeti tot ce acest jeg posteaza. Daca voi inghititi MINCIUNA , treaba voastra. Cat priveste amenintarile: vedeti si voi: APA DE PLOAIE! NIMIC. Asta nu e in stare sa faca absolut NIMIC. Deci fetelor nu mai fiti proaste in plm. Nu puneti botu la toti LABARII. Topicul meu....a luat o alta intorsatura dar....ADEVARUL a iesit la iveala. pana la urma asta e important!
  14. :))) asa-i. e greu sa subliniezi ceva ce nu exista. prostu pulii:))))))))))))))). deci am copiat de la tine ca e stramta dar tu nu ai scris asta. doar ai gandit-o. si eu stiind ce gandesti tu am copiat. bag pula. stiam ca-s tare dar...acum mi-ai confirmat. in lata ordine de idei ba labache ia vezi ce zice arianna: iti subliniez ca la prost:Cum a rugat-o? :) fii atent: a dou aoara cand a fost in Cluj , in Ianuarie 2020 a fost intr-un apartament de langa FSEGA. Cu vedere in curtea scolii aleaia din spate. Ce zici?:). ba pizda eu cand vreau sa fut fut! ariana069, on 17 Dec 2019 - 6:39 PM, said: ariana069, on 17 Dec 2019 - 6:39 PM, said:
  15. v-am pus postarile labarului. era clar ca fetele erau 'colege' dar muistu asta le-a vrajit. va caut si postarea lui in care recunoaste ca cica a futut-o gratis pe arianna. probabil vazand ca una e mai naspa a sfatut-o pe arianna sa nu recunoasca ca o stie pe cealalata. insa asta din greseala a postat de pe contul aleia. labache ...a facut spume si pana la urma a bagatelizat totul. :)). intelegeti. cu asta se ocupa imbirligache. :).
×
×
  • Creează nouă...