Sari la conținut

between

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre between

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Pitești

between's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. between

    roxy 0732441178

    In ce zona stai in Craiova?
  2. Pentru că s-au îngrășat, de aia nu mai pune poze noi.
  3. between

    Jessyka TS

    CE faci in Londra? In nr de tel?
  4. Salut baieti, fata mai apare si la anuntul de cuplu: http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/diverse/cuplu-tanar-oferim-placeri-intime-domnilor-generosi-ce-vor-sa-simta-bine-an_5863409.html
  5. sigur, a venit iubitul ei care nu si pune intrebari de ce suna tel de 3-4 ori si al cui e nr. daca stiai ca vin eu, puteai sa-l programezi pe cel care a venit inaintea mea, sau daca el sunase primul puteai sa mi spui sa mai astept 30 min...in orice caz, au mai fost escorte care au decazut din cauza ca s-au crezut prea smechere.
  6. azi mi a tras si mie o teapa. am sunat-o pe la ora 18:00, i-am zis ca ajung la ea in 20 min. suna-ma cand ajungi - imi zice. Cine credeti ca a sunat dupa 20 min degeaba in fata lic. titulescu?
  7. am fost azi la ea, m-a chemat in fata blocului sa ma vada si nu i-a plcut de mine si m. a trimis acasa. nusunt eu chiar atat de urat si nici nu sunt din craiova sa fi <zis ca ma stie de undeva. foarte ciudat.
  8. da, are copil. oralul il face bine 8, normalul 8, nu comenteaza nimic, geme, te face sa crezi ca ii place(poate chiar ii place), camera in schimb e cam uratica, dar eu nu ma plang ca m am dus sa o fut nu sa fac pe designerul interior
×
×
  • Creează nouă...