Sari la conținut

vlad072

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre vlad072

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

vlad072's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/ofer-si-masaj-de-relaxare-fara-graba-noua-in-oras/h1d83f26369e76fi24i645g37def9g6h.html
  2. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/transexuala-cu-servicii-de-vis/672ifh9i18687712e699fig316f510e3.html Din pacate se mai intampla si de-astea :(
  3. Multumesc mult (Marian Cristescu). M-ai salvat bro :)
  4. Din poza nu pare ca ar avea 100 de kg. (dar ma rog) Daca ai fost la tipa si avea 100 de kg asta e alta discutie, cu ocazia asta am aflat ceva nou. Si daca mi-ar place genul asta, care este problema ta ? Daca nu mai ai si alte informatii suplimentare iti multumim de interventie .... chiar ne-ai ajutat.
  5. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/simona-37-ani-noua-la-voi-in-orasi-ador-sa-fiu-sarutata-jos/f84420ef161d7f74e346i934i669h368.html Este reala? Merita? Ceva note? Locatie? Servicii?
  6. Am uitat sa mai precizez: -Locatia: 7/8 o camera spatioasa dar extrem de simpla (nimic deosebit). -GFE: 0
  7. Salut! DE EVITAT!!!!! Sunt doua surori gemene cu varsta cuprinsa intre 43-48 de ani (nu stiu sigur). Ambele sunt voluptoase, sani destul de mari, dar per total nimic special. Inaltime undeva 170 cm, ambele brunete, ochi caprui, cred ca sunt de etnie roma. Din pacate am avut neplacerea se le intalnesc pe amandoua. Cu ambele a fost o experienta destul de nasoala. Pozele sunt false. Cadoul 150/250 (la telefon e un pret iar cand esti in locatie e altul) Servicii: -oral: (monoton) 7 -normal: (pozitia misionarului si atat...) 5/6 - iti piere cheful rapid. Zona: Bulevardul Unirii, langa desteptarea vizavi de liceul economic, undeva la etajul 10. Au si golden fish. PS: NU VA PIERDETI TIMPUL SI BANII.
  8. Oricum, frumoasa interventia lui pentru ca a fost sincera si a venita din sulet (like). Lady Isabelle asta inseamna ca esti o persoana speciala :angel deoarece el a simtit nevoia sa intervina si sa ... si asta inseamna ceva. :)
  9. Nu ma intelege-ti gresit! Nu am vrut sa supar pe nimeni. Observatia mea pur subiectiva nu a fost o chestiune rau intentionata sau ceva de genul asta care sa atinga sau sa lezeze pe cineva, ba dimpotriva ... Daca s-a inteles asa, imi cer scuze fata de lady Isabelle si fata de toti cei care sau simtit lezati de aceasta. Inteleg si areciez munca si devotamentul pe care aceste doamne le au fata de meserie si fata de clienti si respect mult acest lucru. PS: Pur si simplu mi-a placut mult ideea atat ca logica practica cat si ca ratiune fiziologica si am vrut sa evidentiez in mod pozitiv acest lucru. Nimic mai mult! Mi se pare corecta o astfel de initiativa deorece trebuie sa existe o departajare si o diversificare intre servicii. Este normal si natural sa se intample asa. Nu vad nimic rau in asta.
  10. Smechera treaba cu "activa doar la ora" :laugh2 :bec #like #smart idea #studiu de piata #ai gandit-o bine!
  11. Iti multumim mult pentru filmulet, esti super cute, dar si pentru melodia de pe fundal, este super jechera! (#like) https://www.youtube.com/watch?v=Te4FSjAnnwQ :) :*
  12. Au gasit si ei o bresa legislativa care le permite sa exploateze un segment din piata anunturilor destul de cautat.E clar ca o fac pentru bani, pana la urma pentru ce sa o faca, dar macar sa-si respecte utilizatorii (fiei ei vanzatori sau cumparatori) printr-o sortare si o selectie mai amanuntita a anunturilor. Dar daca nu sunt obligati sa fie mai atenti de ce sa o faca, pana la urma merge treaba si asa.Din pacate asa-i la noi!
×
×
  • Creează nouă...