Sari la conținut

satellite2

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    39
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre satellite2

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

satellite2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputație

  1. (traducere Google din franceză) Bună, Am fost la Alexandraa Brune ieri dimineață. Metoda de contact a fost pe wapp, rapidă, eficientă și simplă pentru un turist ca mine. Fără vânătoare de comori, adresa este ușor de găsit, chiar lângă Alfa Apartament (9): Curat, modern, este garsoniera. Dușul este curat, prosopul un pic mai puțin l-am găsit, dar vin mereu cu al meu. Pahar mic de cola la sosire. Alexandraa (7+): Este tânără și drăguță. Mi-a plăcut foarte mult chipul ei frumos tineresc, culoarea blondă i se potrivește de minune. Este amabila, zâmbitoare, vorbeste foarte bine engleza, este placuta. O igienă bună (9) este foarte bună. Sânii mici, asta ia puțin nota. Totul este foarte subiectiv, principalul lucru este atitudinea foarte cool a Alexandraa. Orală np (9): Foarte bine 😉 salivă, gemete mici, DT-uri care vin ca o surpriză și îți poți simți cu adevărat fundul gâtului... senzații frumoase 👍 GFE: Mai degrabă GFE. Foarte drăguț mic fk. Normal (8) este bun, mici simulări un pic exagerate, nu eram în formă pentru că eram deja în companie dimineața. 2 femei pe zi este prea mult. nu mai am varsta... Cadou: 150 (30 min) Alexandraa este o tânără de descoperit. Depinde de tine. (Vă mulțumesc tuturor pentru acest forum foarte util și pentru călători 🙂 )
  2. (traducere Google din franceză) Bună, Am fost la Paula ieri dimineață. Metoda de contact a fost pe wapp, rapidă, eficientă și simplă pentru un turist ca mine. Fără vânătoare de comori, adresa este ușor de găsit. Apartament (10): Curat, ingrijit, modern, este o garsoniera mare. Dușul este foarte curat, prosopul este și el perfect, un pahar mic de cola la sosire. Paula (9+): Este foarte frumoasa, corpul este fin, curat, bronzat, ingrijit, picioare frumoase, fata frumoasa, fund frumos, tatuaje peste tot, sani cupa B ou C?, in silicon. Este foarte drăguță, mereu zâmbitoare, este foarte plăcut. Igienă foarte bună (10), e un răsfăț. Natură bucală (9): Foarte bine 😉 salivă, gemete mici, luasem varianta CIM și bine după câteva minute eram pe ea, am scos gluga, a deschis larg gura, a scos limba și a luat totul în sus. până la ultima picătură, fără să mă grăbesc... hum e o opțiune pe care va trebui să o iau mai des!🤪 sincer grozav GFE: gfe sau pse, tu hotărăști. Foarte drăguț mic fk. Micile masaje frumoase. Normal (10) este foarte bun, schimbam pozitia, se pare ca ii place, e foarte frumoasa de vazut, ce sansa sa faci dragoste cu un top model 😅 Cadou: 350 pe oră Revenind: da, desigur, te sun pentru sâmbătă 😉 100% validat, își merită statutul de vedetă. (Vă mulțumesc tuturor pentru acest forum foarte util și pentru călători 🙂 )
  3. (traducere Google din limba franceză) Bună, Am fost la Lidia azi miercuri dimineata. Metoda de contact a fost pe wapp, rapidă, eficientă și simplă pentru un turist ca mine. Fără vânătoare de comori, adresa este ușor de găsit. Apartamentul (10): Curat, ingrijit, modern, este o garsoniera mare. Dușul este foarte curat, prosopul și el, e perfect. Lidia 8+: Este frumoasa, corpul e bine, curat, ingrijit, picioare frumoase, fata frumoasa, fund superb, sani mici, trebuie sa fii sincera, restul este grozav. Este foarte drăguță, te liniștește. Igienă excelentă (10), este un răsfăț. Natura orală (10+): sincer, în topul meu 3 la nivel mondial! saliva, lacom, lins peste tot, un film porno, chiar si unul mort a ajuns sa aiba un hard-on 😉 GFE: gfe sau pse, tu hotărăști. Foarte placut mic fk. Anal (10): Rareori exersez această variantă, dar când este oferită cu un fund atât de drăguț, nu pot rezista! am făcut asta în fața oglinzii dulapului, foarte interesant. Acțiunea a durat puțin, Lidia era frumoasă să vadă și să audă gemete. Normal (9) Fata se mișcă bine, ne schimbăm poziția. E voluntară, nu ca mine care nu sunt bine asigurată în turul 2... scuzați-mă Lidia 😅 Cadou: 400 Revenind: da, desigur. 100% validat (Vă mulțumesc tuturor pentru acest forum foarte util și pentru călători 🙂)
  4. ma face sa rad pe angelmro... sa pun pareri negative asupra tuturor... lol inca frustrat... saruta draga mea
  5. Bună. vei fi in cluj saptamana viitoare?
  6. Bună, te întorci curând la Cluj? mulțumesc
  7. Bună, te întorci curând la Cluj? mulțumesc
  8. Bună. Te întorci în curând la Cluj ?
  9. (google traduction) J'arrive le 12 juin à Cluj pour 2 semaines ... il est temps de revenir dans cette belle ville si vous voulez avoir l'honneur et le plaisir de me rencontrer 🤣 !!! Vous faites partie de mon horaire de visite! 🤣 _
×
×
  • Creează nouă...