Sari la conținut

silvachee

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de silvachee

  1. Cât timp mai stai la noi ?
  2. Salutare ! Am fost in vizita la domnișoara Lia, este tipa din poze(dacă mai este nevoie sa spun)arata bine după gusturile mele,este sociabila eu mai puțin.Acțiunea se poate discuta înainte ca nu nu fie discuții, pentru mine totul a decurs foarte bine pe parcursul unei ore (300 RON).Este de vizitat, oferta din oraș fiind slăbuță atunci când apare o tipa de genul asta cred ca nu trebuie ratata ! Este doar părerea mea, imi cer scuze, am scris in mare graba !
  3. Ce veste buna 😍! Cât stai ?
  4. Salut.Am fost in vizita la Daria, a durat ceva pana am reușit sa dau de ea pentru ca Răspunde mai greu la mesaje.Pot spune ca arată bine, este tânăra, bine proporționată si frumușică. Locatie : este ușor găsit,garsoniera e decenta, nu este pentru pretențioși Oralul : bun, fără maine dar si fără atenție la alte zone(nici nu am cerut), e bun atât cât poate fii un oral protejat Normal: destul de amabila, nu comentează la poziții, este jovială si deschisă la ce-i propui( mi se pare un mare plus) In concluzie este de revizitat, cel puțin pentru mine !
  5. Am uitat sa menționez, are un fund de îți tremura genunchii !
  6. Salutare ! Este timp sa contribui și eu la acest forum.Ce mai poate fi spus de spre Mara…..nu prea multe.Am sunat-o cu o zi înainte si m-am programat azi pentru 1H. Din punctul meu de vedere arată intr-un mare fel, este cam ce caut atunci când fac o escapadata(am mai fost odata la ea când era colega cu Amira,era mai slim atunci).Este dulce la vorba,se vede ca are multă experiența și este conștientă de atuurile pe care le are. Locatia are foarte bine, este ușor de găsit. Acțiunea a fost împărțită in doua părți, oralul cu deep, este ce trebuie, nu comentează la poziții ba chiar este foarte amabila,nu are rost sa dau note pentru mine este top. Nu uitati ca este punctul meu de vedere.Mergeți cu la ea cu încredere este de neratat, o sa plece in curând și se întoarce la vara, mare pierdere !
  7. Cu cât mai devreme cu atât mai bine 😁
  8. Cu cât mai devreme cu atât mai bine 😁
  9. silvachee

    0790132055

    Și eu as fii interesat de o vizita.Am văzut-o când am fost la colega ei Annabele, arată foarte bine !
×
×
  • Creează nouă...