Jump to content

caticata222

Maistru Curvar
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Reputatie Neutra

About caticata222

 • Rank
  Maistru Curvar

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. M-am adresar acelor oameni care ma suna continuu. Am si mentionat mai sus. Si da, imi mentin parerea. Oamenii care inca ma suna pt programari, avand in vedere faptul ca eu mi-am anuntat retragerea pe acest forum, si mai mult de atat, le-am raspuns acestor oameni la telefon si le am spus ca nu mai lucrez, si ei incearca sa ma sune in continuare, nu au viata personala. Din asta traiesc, sa faca probleme. Daca am zis clar la telefon ca nu mai lucrez, de ce tin atat de mult sa complice lucrurile? Ca nu înțeleg. Ps. Daca te-ai simtit la ceea ce am spus eu nu este vina mea.
 2. Din pacate nu am folosit o doar pt asta. Pe acest numar am foarte multe chestii. Deci nu pot sa arunc cartela.
 3. Buna tuturor. Acest mesaj se adreseaza celor care inca imi trimit mesaje si ma suna pentru programari dupa acest forum.. Care parte din " nu mai lucrez" nu ati inteles-o?? Voi avand o viata mediocra, va place sa faceti probleme oamenilor? Va rog frumos, inca odata sa nu ma mai sunati. O zi buna va doresc.
 4. Buna tuturor. Acest mesaj se adreseaza celor care inca imi trimit mesaje si ma suna pentru programari dupa acest forum.. Care parte din " nu mai lucrez" nu ati inteles-o?? Voi avand o viata mediocra, va place sa faceti probleme oamenilor? Va rog frumos, inca odata sa nu ma mai sunati. O zi buna va doresc.
 5. Nu mai lucrez pe nicaieri. M am retras. ðŸ‘ðŸ‘
 6. Buna dragilor. Nu mai sunt in Pitesti. Va pup
 7. Bina dragilor. Astazi este ultoma zi in Pitesti. Lucrez pana la ora 21. Va pup si va astept
 8. Nu e nevoie sa devii irascibil. In legatura cu serviciile nu se schimba nimic. Nu am nevoie sa urc mai sus. Stau bine unde sunt. Va pup si ne vedem lunea viitoare
 9. Buna. Multumesc dragul meu. Sa stii ca nu o iau ca pe o jignire. Din contra, sa fii taran nu este o jignire. Asta e, daca sunt crescuta la tara 😂😂 Voi reveni in Brasov de saptamana viitoare. Voi anunta aici. Va pup si aveti grija de voi!!😘😘😘
 10. Buna dragilor. Astazi sunt disponibila pana la ora 22. Va pup
 11. Buma dragilor. Astazi sunt disponibila pana la ora 22. Va pup
 12. Buna dragilor. Astazi sunt disponibila pana la ora 22. Va pup si va astept. 🥰â¤â¤
 13. Multumesc tuturor pentru vizite. Si sper sa ne revedem cu bine. Va pup si aveti grija de voi!!!😘😘😘😘😘😘😘
 14. Multumesc pentru atasarea pozelor. Pupici
×
×
 • Create New...