Sari la conținut

bili69

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    111
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bili69

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

bili69's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done

Recent Badges

70

Reputație

  1. Felicitări Hateru se stie că e ceea mai dulce persoană care o avem noii in Arad si bibica e numai una chiar daca nu avem sectiunea top ce-i care i-au trecut pragul stiu ca locul ei este la top chiar nu ai ce să-i bagi de vină e ceea mai dulce dor si mi-e de ea ciocane tari numa bine.
  2. Se știe că e diamantul Aradului si îți dau dreptate in tot ceea ce spui unsuflet odată ce i-ai trecut pragul tot acolo ție gândul nici nu ai cum are o frumusete aparte e dulce rău are niște ochii foarte frumoși si când iti ia termometrul in guriță si te privește fix in ochii te trec toți fiori sânii ție mai mare dragul să-i gusti nu te poți satura de ei si piesa de rezistenta e dulceața aia dintre picioare odată ce te apuci cu limbuta nu ai mai pleca de acolo te mai si strânge putin cu fesele de urechi ai rămâne acolo mult timp spun asta in decursul a celor 3 ani de vizite ție mai mare dragul să-i treci pragul deacord cu tine unsuflet in tot adevarul ce-l spui regret ca de vreo 3 luni nu m-am mai sincronizat cu ea si mie tare dor cand văd recenziile astea adevărate baftă si ciocane tari numa bine.
  3. Vizitatio cu încredere nu veți fi dezamăgiți sunteți foarte norocoși să aveți o asa dulceață in orașul vostru aveți grijă de ea si profitati de ocazie rar întâlnești o persoană ca ea pup BB.
  4. Ți-o recomand cu toată încrederea pe Bibi o persoană cu mult bun simț si cu adevărat pro client cum zice si tovarășul unsuflet se stie ca e ceea mai dulce persoană care o avem noii in Arad .
  5. Chiar sărută foarte bine si îi place nu o face forțat mi-e dor si mi-e de sarutarile ei i-am promis că o revizitez dar nu am mai apucat dar trebuie neapărat să-mi fac timp să o vizitez in ce-l mai scurt timp pup Ari.
  6. bili69

    Criss Arad 0743507871

    Am rugămintea să-mi răspunzi la numaru cu 116 la sfarsit pup.
  7. Ce-ți place ți-e să-mi dai foc si să mă faci să-ți trec pragul din nou.
  8. Vroiam sa vad si clipurile video postate de fete nu doar pozele
  9. Salutare tuturor. Doresc să cumpăr un abonament. As vrea sa știu care ar fi moralitatea de plată cea mai bună? Plata cu Cardul sau PaySafe Card ? Mulțumesc ☺
  10. Superbă din toate punctele de vedere pupici Ari.
  11. Superbă din toate punctele de vedere cu adevărat pro client pupici
  12. Felicitări pentru recenzie si tot odată că ai bifat ceea mai dulce si ceea mai frumoasă persoană pe care o avem noii in AR .Si tot odată îi mulțumim Bibicăi că a rămas la noii în Arad si că ne încântă cu tot ce are ea mai bun pup Bibi.
  13. Cu poza asta mi-ai dat foc si trebuie să ne revedem pup.
  14. An nou fericit Ari .Încântăne si cu o poză asa de inceput de an sa ne meargă bine pup.
×
×
  • Creează nouă...