Jump to content

alexxmasca

Curvar Ucenic
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Reputatie Neutra

About alexxmasca

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sm uitat sa menționez ca nu are locație. Foarte la domiciliu dau la hotel se desfășoară acțiunea....
 2. Salut băieți. Acesat este al doilea anunț pe.olx în care am.primit confirmarea ca pe lângă masaj de relaxare poți primi mai.mult. si sex oral și normal. La fata cred ca atata binișor, din poza, nu știu cum arata in realitate. O sa o verific cumrpima.ocazie cand ajung în Pitești. Seara buna!!!
 3. Salut băieți. Am dat de acest anunț pe.olx. Tipa nu are nr de telefon dar răspunde la mesaje. Oferă masaj erotic cu finalizare orala. Probabil ca la fata locului oferă și sex normal. Nu știu încă. Dacă ajungeți vreunul înaintea mea acolo, reveniți cu o recenzie. Bafta!
 4. În jur de 12:30 am trecut colegu. Cred ca le găsești pana pe la.ora 17. Cam asa.....
 5. Salut băieți. Am trecut eu acum o ora pe lângă clemans pe centura. Erau 3 acolo. Doua mi au atras atenția: Una micuta de înălțime, blonda, skiny si încă Una bruneta , mi s a părut frumușică la fata. Am fost cu cea blonda, 50 oralul, 80 combinat, protejate. O suge binișor. Pentru un oral rapid, a fost ok. Fata comunicativa, are un tatuaj frumos mana dreapta . Dacă mai am.ocazia as vrea sa iau brunețica. Am.observat o când m am întors înapoi, nu era inițial.
 6. Sa inteleg ca nu se merita ...? Mersi
 7. Salutare. Am sunat deținătoarea anuntului de mai jos: https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/maria/72d787ied96g7871178d31501e9ifg4d.html Voce plăcută, mi a vorbit frumos, are locatie in Mioveni. Ca servicii :ofera oral si normal, ambele protejate, 100 lei finalizarea. 200 la ora. Nefiind din zona, cu prima ocazie cand ajung in Mioveni, trec pe la ea, sa vad cum se comporta. Dacă cineva are mai multe detalii, va rog sa va spuneti parerea. PS. Dacă cumva mai este topic deschis pentru ea, imi cer scuze, nu l am gasit.
 8. Salutare. Sunt nou pe acest grup. Aveti cumva idee, daca aceasta căprioară mai este prin zona. Imi aduc aminte ca am testat-o acum vreo cativa ani. Buna rau....
×
×
 • Create New...