Sari la conținut

banatzanul

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    33
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre banatzanul

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Timisoara

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

banatzanul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

32

Reputație

  1. Din ce am observat foarte multe dintre ele nu mai folosesc forumul.
  2. Bună ziua domnilor, Am fost ieri la tanara domnișoară, programarea fiind făcută pe whatsapp, am solicitat o ora cu anal. Am ajuns la locație, Divizia 9 Cavalerie, am întrat în apartament, făcut cunoștință cu ea, m-a servit cu un pahar cu apa, nu prea am avut subiecte de conversație, nu mi s-a părut foarte sociabila, destul de plictisita părea și de acolo totul a mers destul de prost. Fiind dușat se acasă, nu a fost necesar sa mai fac la ea și nici ea nu m-a obligat, i-am achitat suma ceruta pentru o ora cu anal, când am intrebat-o de fk, a zis ca face, dar este extra 50 ceea ce nu apare în serviciile prezentate de ea. Am achitat și suma respectiva și am început acțiunea. Săruturile au fost destul de slabe, abia am folosit puțin limba, la oral am cerut neprotejat, dar a văzut ea un punct la mine pe pula și nu a vrut, m-a rugat dacă ma deranjează sa îl faca protejat. Treca de la mine, a început cu oralul protejat care a fost bunicel, nu senzațional, fără mari atenție la vecini, după aceea am zis sa trecem și la anal pentru ca aia am vrut, am solicitat capra, a zis ca nu a făcut niciodată și dacă vreau într-o parte, am zis hai sa facem și asa. Eșec total, nimic nu a mers cum trebuie, am renunțat și am trecut la normal, a venit peste mine și într-un final am reușit sa finalizez. M-am igienizat, fumat o tigara și plecat am fost. Acum sa revenim la note: Locatie: camera mica, cam haos pe acolo, haine destul de împrăștiate în troleul cu care a venit, masa plina de tot felul de chestii, are și o catelusa care stătea cuminte într-adevăr sub masa, la baie apa pe jos, destul de mizerabila - 5 cu indulgenta. Aspect: sa zicem 8, fata arata bine, sânii mari, dar lăsați, fundul frumos. Gfe: 5 mai are de lucru. Anal: 3 ca nu se poate mai mult, mai bine l-ar scoate din servicii. NP: sa zicem un 6 ca am reușit sa finalizez. Nota de plata 400 bete prost investiți. Timp petrecut aproximativ 40 minute. De revenit personal sigur nu revin și nici nu o recomand. Spor la lucru sa aveți.
  3. Mai știți ceva de aceasta domnișoară ca a trecut mult timp de când nu a mai venit pe la noi?
  4. Nu s-a retras, doar nu își mai plătește contul de escorta.
  5. Eu nu te știu, dar as vrea sa facem cunoștință 😋
  6. Ufff doamne ca abia aștept sa ajungi la noi 😍🤪
  7. Aici sunt de acord cu tine, am încercat sa fac o programare și deja are aproape totul ocupat, orele libere nu ma ajutau pe mine 🤣
  8. Păcat ca nu mai reușesc sa ajung la ea anul aceasta, dar asta este, anul ce vine nu scapă de mine 🤣😁
  9. Momentan nu este în Timișoara, mâine ar trebuii sa ajungă conform spuselor ei. 😁
  10. Și noi te-am așteptat de ceva vreme 😁
  11. Va salut domnilor, Am reusit în aceasta săptămâna sa ajung la ea, programarea fiind făcută în aceeași, am reușit sa prind doar o jumătate de ora, dar asta este ghinionul meu. I-am confirmat cu o ora înainte sa ajung la ea conform solicitărilor. Ajuns la locație m-a primit înăuntru, am stat puțin la o vorba cât am fumat o tigara, după aceea o scurtă igienizare. Ajuns în dormitor, am avut parte de niste săruturi foarte bine întreținute, asta îmi place la ea, după aceea a trecut și la junior ca deja era țambal. Face fata asta un oral de milioane, dar am oprit-o la un moment dat ca altfel ma dădea gata. A pus guma pe junior și am trecut la treaba. N-am reușit decât o poziție(capra) și dupa 3-4 minute am fost terminat. Mers la dus igienizat din nou, am mai stat la o vorba fumat o tigara și dus am fost. Acum dacă este sa dau note astea ar fi urmatoarele: Locație: binecunoscuta Liviu Rebreanu, bloc nou, curat, dotat cu de toate. GFe: pentru mine a fost unul foarte bun deci pot sa spun 10 ORAL: este pe gustul meu, cu deep cu de toate, asa ca 10 NP: n-am ce comenta, 10 AP: n-am făcut, dar sigur data viitoare o sa încerc. Achitat 150 pentru jumătate de ora. Păcat mare ca nu sta mai mult de o săptămână la noi în oraș, de fiecare data când o prind încerc sa ajung la ea. Pentru mine este de revenit. O zi buna va doresc!
  12. Carima draga când te mai întorci pe la noi?
  13. Îmi pare rău să îți spun, dar asta nu este transparenta din partea ta. Frumos ar fii sa pui serviciile si prețul aferent acestora aici pe forum ca să vadă toată lumea clar.
  14. La fundul care îl are, as fi și eu curios de un anal ca să fiu sincer 🤣😏
  15. O fi sexul de dimineață mai bun, dar din păcate nu am cum 🤣🤣🤪
×
×
  • Creează nouă...