Sari la conținut

veigar

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre veigar

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Baia Mare

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

veigar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

5

Reputație

  1. Am sunat azi de vreo 5 ori la ore diferite, nu a raspuns nimeni.
  2. Eu sunt curios de zona in care au locatia. Coincidenta, duminica seara m-am intersectat intr-un magazin cu o blonda si o bruneta. Atractive ambele ,tinere, cam 1.60 cu accent neardelenesc. Primul gand mi-a sarit la publi24. Nu am avut timp si"libertate" nici macar sa sun, de curiozitate. Poate doar coincidenta.
  3. veigar

    Bjbghff

    Daca cauti pe forum, gasesti topicuri pe alte judete. Nr. Telefon 0725825576 Oradea: https://nimfomane.com/forum/topic/183952-alexandra-0726801385-0725825576/
  4. Cat stai la BM? Am sanse sa te gasesc saptamana viittoare?
  5. Topic Satu Mare https://nimfomane.com/forum/topic/147633-irina-0752966786/page/10/#comments Topic Tg Jiu https://nimfomane.com/forum/topic/163107-blonda-tatuata-servicii-totale-0751597583/page/5/
  6. Am mai vazut pozele zilele astea pe alt oras. Am tot cautat dar nu gasesc topicul.
  7. Azi am avut noroc! Am reusit sa ajung la Antonia. Nu cred ca am ce completa la tot ce s-a povestit pana acum. Am mers pornit pe o finalizare on si np,dar nefiind vreun "olimpic" si pentru ca oralul e la superlativ, nu am avut puterea sa o opresc sa incercam si np. A fost un on cu cim de nota 10* ! Iti multumesc Antonia, sper sa mai ajung la tine!
  8. veigar

    Maria 0747619291

    Intrigat de tot ce se intampla pe topicul asta, am incercat sa ajung la Maria azi. Am povestit pe w-app, am primit poze(altele). Eu o consider atractiva. Din pacate nu am reusit sa ne sincronizam, neavand un program fix. Pe cand am putut eu, nu a mai raspuns. Poate de alta data e cu noroc. Spor tuturor.
  9. Link cu recenziile de pe Oradea.
  10. Buna Diana. Oare activezi? Care numar il folosesti la whatsapp?
  11. Am ajuns si eu la Andreea. E simpatica, sociabila, fara graba. Mi-am dorit doar un ON cu CIM , asa de relaxare. M-am lasat pe mana ei, citisem ca ii place sa faca oral, si nu imi pare rau. Pt mine ON de 9-9.5 . Cand o sa revina pe la noi, am sa incerc sa o mai vizitez, merita. Multumesc, Andreea.
  12. De la ce ora incepi programul dimineata? Maine dimineata.
  13. Sti cumva ce varsta are? Ms.
  14. Buna seara, Ca user, sunt nou, dar va urmaresc de multa vreme. Sunt o fire mai timida, emotiva, in unele momente si pana acum nu am apelat la astfel de servicii. Totusi mi-am luat inima in dinti si am incercat. Daca tot e sa fie macar sa imi sadisfac o fantezie, sa fiu cu o Milf/Mature. Asa ca am luat legatura cu Diana si m-a ajutat in aceasta privinta. Actiunea nu am sa o descriu, dar a fost una placuta. Fara graba, fara ceas si cu multa rabdare din partea ei. A reusit sa ma faca sa ma simt in largul meu si ii multumesc pentru asta. O recomand pentru cine doreste o milf/mature. Si o recomand si pentru cei mai timizi, te ajuta sa treci peste, Daca e sa revin? Cu siguranta as mai reveni! Note nu pot sa acord, fiind prima experienta de genul( pana la iesirea din bloc credeam ca si ultima :blushing2 ). Iti multumesc Diana!
×
×
  • Creează nouă...