Jump to content

george31gr

Serious Contributor
 • Posts

  715
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About george31gr

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Oras:
  Când cum

Recent Profile Visitors

2,367 profile views

george31gr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Very Popular Rare

Recent Badges

447

Reputation

 1. La o maseuza de pe Traian Vuia ai fost?
 2. Da dar Cataleya face show lesby? Eu asa stiu ca nu face nici show, nici frenchkiss, din păcate.
 3. Salut, despre care Alexandra e vorba? CEA de langa Terapia?/ cum a fost masajul si cat ai plătit, frate?
 4. Nicaieri nu are rost sa se opreasca Nici macar in Las Vegas sau Paris. Nimeni nu da 250 euro pt frenchkiss. Nici macar 250 lei. Cred ca d-ra glumeste si va ia la misto.
 5. Mare dreptate ai, Maestre. As mai adaugă ca masajul de relaxare si erotic cat stai culcat pe burta, e prea scurt. Cam 5-7 min, nu e ok daca intri la ședință de 60 min. La care dintre PFA-uri faci referire? Una știu ca recent s-a întors după a pauza lungă. Ședință de 1h30. Si din cate știu a revenit si Ella. Nu a scumpit. Una din Mănăștur a plecat din Cj nu demult, dar aia nu mai făcea de mult timp doar masaj de relaxare cuminte, deci fără masaj in zona intima, handjob!
 6. Si pe mine m-ar interesa ca mâine după 16 ajung la Cluj. Nu inteleg de ce nu publica mai repede lista, la ora asta ar trebui sa stie cine activeaza maine. Ce mai faci, Aisberg ca prea taci in ultima vreme?
 7. Daca intri cu 3 fete deodata, cum vrea un distins coleg, atunci primesti doua stampile probabil. :);) Dar daca intri cu una pt 40 min nu primesti nici o stampila. Eu cand am cerut a zis maseuza ca numai de la 60 min se aplica stampila, la 40 min eventual o stampila pe fund sa ma pot mandri cu ea cand merg la inot, sau acasa sa vada sotia. La inot merg numai vara iar casatorit nu am fost niciodata, asa ca am renuntat la stampila pe fund.;)
 8. Beatrice ca o viespe, zici, adica te inteapa de te ia dracu? Sau ca e skinny la corp? La ce te referi? Fizic cum arata, ca pozele nu prea sunt realiste! Zic din experienta ca insala! Iar Rita Ana o albina mica, adica te inteapa si ea dar are mai putin venin (ca o viepse) sau iti da si miere? Nu pare mica pe poze si pare mai solida. Eu doar cu Diana, cu Clara, cu Misty si cu Oana am intrat dintre cele actuale.
 9. Beatrice cum arata? Poze cu ea putem vedea? A intrat vreun coleg cu ea si ne poate spune cate ceva? Mersi. Dar Rita-Ana cum se comporta, maseaza bine, e permisiva?
 10. Cleopatra, pe prima poza, a patra d-ra sigur e Iulia?
 11. Hulpav mai esti, frate de nici trei deodata nu îți ajung! sa știi ca si eu m-am gândit odată, cum ar fi cu patru. Dar sfatul meu de lup bătrân (36) e sa intri odată numai cu doua. Doar apoi cu trei. Iar cu patru nu se merita pt o ora ca nu te poți concentra pe toate, timpul e prea scurt. Cred ca e ușor de explicat de ce nu se poate cu patru deodata: patul e prea mic pt 5 persoane (ele+tu), si cred ca nici 4 pers nu prea au loc daca alegi si dintre d-re mai corpolente si ești si tu mai solid 90 kg+. Loc ca cm sau m patrat, dar cred ca s-ar si rupe patul. Eu doar cu 2 am intrat deodata, la masaj dublu si la show de câteva ori si îți pot spune ca calitatea primează nu cantitatea. Depinde f mult de fete daca iese bine acel show sau nu. Daca sunt plictisite si prost dispuse si nu le place, pot fi si trei sau patru, tot dezamăgit vei iesi si cu portofelul skinny Ia o mai moale, mai încet, daca ai timp te-aș sfătui ca prima data sa intri la masaj separat cu fetele pe care le vrei si la show. Vezi daca îți plac. Si inca ceva: nu te lua doar după poze! Din păcate pozele înșală, nu prea îți dai seama cum arata in realitate maseuzele. Unele par mult mai înalte pe poze. Altele sunt mult mai slăbuțe (spre skinny) in realitate decât pe poze. Unele par mai solide decât sunt. Etc. Succes, man. Hai ca esti simpatic! Sa nu uiti sa scrii recenzie dupa show.
 12. De când face Oana Frenchkiss? Cât de french si cât de kiss a fost? Pe meniul ei nu apare FK.
×
×
 • Create New...