Sari la conținut

cabrones

Membru Banat
  • Număr conținut

    130
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

cabrones's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-242

Reputație

  1. deja tremur mai tarziu o sa incep si sa plang.te rog eu sa nu ma bati asa cum o bat eu pe nevastata cu pula peste fata. si stii de ce raspund asa repede? primesc notificare pe telefon care spune: iar a scris un prost pe nimfomane
  2. prostii dreaq am iq mai mare decat voi toti la un loc. de aia am timp,bani,pizda si manageriez. voi sunteti niste papagali care merita doar muie. astea sunt realizarile voastre pana la 50 de ani ,,Fă abstracție de ce zice, lasă-l să latre cât vrea el și rezumă-te doar la a-i da reacții negative la ce postează.'' pentru asta traiti sa dati minusuri dar sunteti asa de imbecili ca nu va dati seama ca prin asta imi faceti buzunarul gros. sunteti prea prosti pentru era in care traim.
  3. ti-ai pus nickul asta probabil ca te crezi preamarit nobile dar esti un bou. mare bou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  4. da , asa microscopica i-a placut nevestetii decat a ta lunga si bleaga. p.s. prostilor nu va dati seama ca intotdeauna veti fi pe locul 100 daca va luati gura in pula cu mine? nu va dati seama ptr ca sunteti cretini. toata crema asta de CT a fost facuta de un caras. si treaba merge si inca bine.
  5. lache flausat iti recomand sa iti vezi de drumul tau. nu am inceput cu injuraturile, te-ai luat de un baiat, chipurile facand o gluma. zi ma prietene ca te mistocaresc eu, sa vedem iti convine? daca alauia ii place batut care e problema ta? tu nu esti limbist? va place sa va cacati pe voi dar nu va dati seama ca nu zambeste nimeni la glumele voastre debile.
  6. iar dai laba la poze ciudatule in trio cu talibanul si gabriel
  7. prostilor banii vostri la mine vin iar eu ii reinvestesc in femeiele voastre pe care le muiesc la greu? asta e problema voastra? carasii? banana vino sa imi vezi carasul cu barba care a intrat si in nevastata.
  8. da ma n-am nimic si care e problema ta? stii tu care e treaba cu distrusii astia de care ma iau? si care sunt aia toti? m-am luat de tine sau esti vreun salvatore de la patria si tu? un om cu constiinta civica. cine se ia fratica dupa recenzii? baga glume, fute, fa recenzii dar vezi-ti de treaba!
  9. fata se pise pe voi. are clientela are bani are valoare. nu se uita la ragalii . chiar o deranjati. sarakiilor ca voi li se pare mult 250 lei asa ca ramaneti pe laba si trancaneala
  10. isi bat fetele joc de voi. oricum premix are fata de prost veritabil.
  11. ba prostane cacamas pe mormantul matii te crezi mare ma bovina? hai sa iti dau pana behai fututen aripa de distrus resapat. o s a imi sugi pula de 30 de ori mortii matii de fazan. mata e o curva matuseta la fel iti bag si nevasta pe produs panarama dreaq. te crezi interesant punand comentarii de kkt gonitule de acasa. ia zi ma de unde esti? de la cobadin? adamclisi? ba tartane
  12. asa irinuca uita-i pe prosti ca gabriel talibanul banana lunga pandishpan sau don. sita cerne tu vezi-ti de treaba. cat de curand le bag si pe nevestele lor pe treaba. la asa prosti asa neveste.
  13. Cacatule nu ai spus din ce pozitie s-a pisat pe tine. Zi frumoasa nataraule!
  14. sclava e mata ba zdreanta.mie sa mi te adresezi la persoana a 2 a glumetul pulii mele, glume de sarakii faci. cand eram eu smecher tu nici fraier nu erai. mars in pula mea de smardoi bmw-ist model 1997.
  15. de unde stii? ai patit-o si tu? fraiere coclit
×
×
  • Creează nouă...