Sari la conținut

soga11

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre soga11

soga11's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. Si aici e o "borsetuta"? (Asa cum spun colegii mai importanți)
  2. **spam editat** stii ca eu nu sunt rautacios dar aici, de data asta pare ca spui bine!
  3. Cont nou, prima recenzie, de nota 10...felicitări pentru curaj!
  4. Bravo **spam editat**, greseala mea...atent la detalii întotdeauna!!!
  5. Dacă vede **spam editat** ca nu a-ti schimbat prezervativul între normal și anal turbeaza
  6. Esti cam nou sa prezinti credibilitate....
  7. Asta este clar! Si nu vorbim numai despre acei pești ci sunt si uni care chiar suferă de singurătate și de băgare în seama, si ăștia se observa cu ochiul liber!
  8. Am inteles perfect ceea ce spui dar dacă o fata(oricare) își apară parerea, poate intr-un mod mai vulgar( dar unii te aduc în stare) asta nu înseamnă ca și cu tine, ca om ok ar avea aceasi atitudine! În fine ramane la alegerea fiecăruia, ceea ce este clar este ca nu toți suntem la fel și clar avem păreri total diferite, uni bazata pe realitate iar alții pe diferite interese!
  9. Eu unul nu am idee si nici nu ma interesează, eu am spus părerea mea personala și atat...am mers la escorte de evitat si chiar au fost ok contrar celor relatate de alții...
  10. Eu unul analizând toate recenziile, am observat ca ea a început sa vorbească frumos, dar a primit numai replici urât, iti dai seama acum ca om vorbind, cat sa rezisti? Iti pot oferi n argumente despre un comportament al femeilor, sunt puse în diferite situații, diferite fețe, diferite corpuri si na acum ele e normal sa nu aibă aceasi atitudine cu toată lumea, iar depre fata asta pun seama pe varsta ca nu știe sa minta sau sa se prefacă ca celelalte, oferă reacții sincere...acum dacă tu consideri ca ai creier iar ea nu, incerci sa eviți dar observa ca unor le place sa semnalizeze cat de idioți pot fi...in fine las la aprecierea fiecărui fără sa încerc sa influențez...
  11. Personal spun ca după părerea mea fata e super ok, mica de inaltime, arata bine, frumușică iar legat de serviciile ei sunt ok...Inka fi fata serioasa și nu mai da curs tuturor marlanilor frustrați...vad recenzii la ei, la femei de 2 lei pe bune( prea ieftine sau expirate)
  12. De acord cu tine în totalitate, susțin părerea ta!
  13. Esti comedie tu...aceasi descrie ca a lu aia de evitat...ori te bate inteligenta, ori încasezi si de la asta mica și de la cealaltă:)))))
  14. Cu sâni nu ai dreptate pentru ca nu se strâng În rest tu stii mai bine cum e fata ca ai încercat-o....dar te-ai gândit ca poate cu tine nu a avut ea chef? :)))))))
×
×
  • Creează nouă...