Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

raydonovann

Serious Contributor
 • Content Count

  453
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

457 Reputatie Excelenta

About raydonovann

 • Rank
  Serious Contributor

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  București

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Are potențial!Analize si sa se mute n zona consacrata, apoi trag o vizita!
 2. Salutare! Am reușit sa o vizitez Eva după o programare făcută pe whatapp și respectata de amandoi, deși GPS ul m a dus aiurea am reușit sa ajung la ea. Tipa arata într-adevăr porno, din cap pana între picioare, chiar m-a surprins, am stat puțin de vb, am încercat un fk destul de ok și am mers la baie sa ma împrospătez. Dupa duș, ne am apucat de treaba, ea așteptându-ma în pat, am început cu un Fk susținut și întreținut(chiar îmi place cum saruta)am lins-o pe sfarcuri, sărutat pe corp, am coborât unde trebuie și am lins-o destul de mult și chiar ff bine pt ca se udase 😀.
 3. Observ ca are FK în meniu dar nimeni nu pomenește de el în recenzii, sa înțeleg ca nu oferă și e doar de marketing?
 4. Dacă ești asa cum ai fost vineri, nici nu mai conteaza ca oralul e protejat!
 5. Eu îmi bag pooola n telenovela voastră, nu ma amesteca pe mine în probl voastre, eu mereu i am luat apărarea pt ca o cunosc destul de bine, n-am zis NICIODATA ,, lasa ca sunt puștoaice mai bune decât ea,, și nici nu o sa zic. Ma bucur ca trăiește și e sănătoasă, nu ma interesează alte cancan uri și nici nu vreau sa mi puneți vb în gura sau sa ma amestecați in telenovela asta!
 6. O sa mai avem can can😆 idee e ca și dacă aveam alt nr de al ei, nu va puteam spune sau sa l dau altcuiva, nu mi permit sa o sun în afara orelor de activitate, are și ea familie, la fel ca noi.
 7. Într-adevăr nu știu ce se afla în spatele cortinei, poate știi chestii pe care eu nu le știu, în relație cu mine , n-am ce sa i reproșez, pt a fost și va rămâne feblețea mea!
 8. Eu nu cred ca ea își face acum publicitate ca sa revină, am cunoscut-o destul de bine(ne știm de 8 ani)încât sa nu cred ca ar proceda în felul asta! Poate s a gândit sa renunțe la activitatea asta și sa încerce OF, se fac bani și acolo, în fine....mi e imi pare fff rau ca s-a retras, dar ma bucur pt ea ca a renunțat la activitatea asta!
 9. Mda, în ultima vreme venea doar 2 zile pe săptămână, pt ca își pregătea ieșirea din scena!
 10. Cine ti-a transmis?O cunoști pe Andreea macar?
×
×
 • Create New...