Sari la conținut

daemon23

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre daemon23

Informatii Personale

  • Oras:
    București
  • Interese
    Doar interesat

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

daemon23's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

50

Reputație

  1. Asta nu stiu... cât si cum :)) La finalul actului a fugit la baie, te las pe tine sa tragi o concluzie...
  2. Salutare, Leila! Salutare, lume buna! Recenzie : In vizita la Leyla! Antepreludiu: Un drum anevois până-n Batistei. Actiunea :Pentru prima oara la Leila, imi deschide usa o tipa brunetica (nu este de etnie) dragutica (parerea mea) ,, înaltă " de 1, 68 cm (cu tot cu tocurile de 10cm). Pentru mine înălțimea nu este o problema, deci a urmat întrebarea. 'Ce stii sa faci?' ' Iar răspunsul ei a fost de genul....,, Hai să-ți arat" A întrebat cineva daca face deep aici pe site? (gluma cu chinezii ca o au mica?) Nu vreau sa-i fac reclama pentru ca o sa stau la rand pe bordura pe Batistei... dar domnisorica asta chiar face. Era o gluma din popor... cică,, broasca mica face gura mare'' fraților, părerea mea ca daca nu ai peste 20cm, du-te cu incredere. Stiu, unii acum o să-mi sară n cap... ești peste etc. Actiunea a constat in : Eu pe pat(in fund) ea jos in genunchi (pe perna) până la trezit pe domnul.... Apoi am trecut la:ea pe spate in pat (cu capul pe spate la marginea patului) eu ,, de zor" sex între sâni si face fuck. Pararea mea este ca duce binișor. (asta pentru cei care sunt amatori de hard) Poziția 3 a fost ,, mama iedului" iar după am trecut amândoi in pat pentru un deep de zile mari din partea ei. Nota generala 9,5 spun asta pentru ca mai are loc de crescut si poate in viitorul apropiat o sa o vedem la Top. O experienta plăcută, totul a durat 20-25 minute fara graba...am fost supt de toți banii 250 lei, pentru ca descărcarea s a produs in gat. Pentru întrebări din partea dvs va stau la dispoziție. Mulțumesc, Leila! Zi frumoasa tuturor!
  3. Bună seara, all! Sunt un umil utilizator al acestui site. Sunt unul dintre cei care a lăudat-o pe dommisorica Raisa pentru serviciile oferite. Am citit cu interes tot ce s-a scris aici in ultimul timp. Încerc sa fiu cât mai succint. Pretul este alegerea ei proprie. Poate sa ceara si 1000 lei pe h. Timpul o sa decidă dacă a făcut o alegere înțeleaptă sau nu. Chiar nu o putem impiedica sa nu primească 1000 lei de la un client (a se citi pupincurist). Si aceasta,, piață '' isi va spune cuvântul. Eu am sa spun PAS. (nu cred ca sunt un client asa important pentru ea) dar nu vad de ce nu as merge la ea atât timp cât pot sa găsesc aceleași servicii in alta parte la preturi mai rezonabile. Pentru asta există acest site si daca sunt in asentimentul si altor utilizatori de ,, păpuși '' o sa vedem in curând ca x sau y ne anunta cu drag ca a revenit la preturile inițiale pentru ca aveau libera agenda de la ora 1 la 24. Nu va indemn la un boicot față de domnișoara Raisa, încearcă ce crede ea ca e mai bine. Va indemn doar sa folosim și alt cap :)) Acestea fiind spuse, sa curgă,, hate'' la adresa mea. Imi cer scuze dacă am deranjat pe cineva, al dvs daemon.
  4. Eu cred ca discuțiile de genul asta nu duc nicăieri. Noi clienții, cred ca ar trebui mai mult sa dam recenzii decât sa jignim.
  5. Imi cer scuze daca sunt off topic. A observat cineva diferența de ortografie de la primele pagini față de ultimele? A trecut oare pe la școală? Sau are pe cineva la piar? Nu cred ca este ceva rau in asta.... dar știm si noi pe cine întrebam si cine ne răspunde :)) Ma rog... daca eu sunt singurul care a observat asta, o lăsăm pe seama ca sunt eu nebun... Stiu. Mergem sa futem, nu sa întrebam tabla înmulțirii.... dar e un contrast major. O seara frumoasa tuturor!
  6. E ok, poate sunt eu ghinionist :)). O sa vad ce spun si restul colegilor (nu cei care au cont de 3 zile)
  7. Salutare tuturor! Am ajuns si eu la domnișoara Sonia 31 in urma celor citite aici ( mai ales cele spuse de Quarantiner) Programare simpla si confirmata pe what, toate bune si frumoase pana am ajuns la locatie. Am fost întâmpinat de o tipa drăguțica slim de etnie. Am ajuns in dormitor trecând prin baie (in prealabil, ea nu). Imi zic... asta e....poate a fost mai devreme. Înmânat repede 150 de lei pentru o finalizare si hotarat pe treaba. Domnisoara începe cu un oral de 3 minute in care abia o scoală, o baga in gura 25% si... am obosit....hai să-ți pun prezervativul... -Eu: Hai deasupra sa te vad cum te miști. -Ea: Nu pot ca ma doare. -Eu: Atunci hai,, mama iedului'' -Ea: (dupa 2 minute de acțiune) Da mai încet ca ma doare. Bai fraților in ritmul asta iti moare pula... -Eu- Hai sa termini la oral. -Ea (după inca 2 minute de oral) Mi-a obosit mâna, hai mai repede. Nu stiu cum am reușit să-mi dau drumul asa repede, ma gândeam sa plec fără... zic... asta e... Am simțit ca mi-am dat muie singur. Si da, domnisoara are un dinte lipsa in față.... Note nu am sa dau pentru ca sunt foarte mici... De revenit? Bai fraților daca am drum prin zonă, Mircea Vodă, ocolesc cartierul. Tipa este într-adevăr cea din foto si daca este machiata este chiar drăguță. Servicii? 0. Imi cer scuze daca supăr pe cineva asta am simțit eu, ca mi-am luat o mare muie de ziua mea :)) Pentru neclarități sunt la dispoziția dvs. Zi frumoasă tuturor!
  8. daemon23

    .

    Salut! Revin si eu cu o recenzie. In vizita pentru a doua oara la domnisoara Daria (ieri) Totul a decurs perfect. Domnisoara este cea din imagine si face un deep de zile mari :)) Te suge de toți banii (150 lei) un numar. (varianta asta am încercat-o eu) I-am recomandat si eu ca ar trebui să-și caute o locația singura. Sunt curios si eu sa o vad la un facefuck mai prelungit... Eu cu siguranță o sa o mai vizitez, mai ales poate dacă ar introduce in meniu submisiva(soft) si poate si anal. Aveti grija cum va comportați cu ea ca aveți numai de câștigat. Mulțumesc, Daria!
  9. daemon23

    .

    Ziua buna, tuturor! Recenzie! Acum câteva zile am vizitat-o pe domnișoara Daria. O recomand cu drag pentru amatorii de deep si fuckface. Nota 10 cu felicitări! Tipa duce binișor :)). O suge mai bine ca Moș Crăciun (era o vorba) Acțiunea: 30 de minute de supt intens Tarif-150(+50) Sper sa introducă si analul in meniu ca sunt mare fan. Mulțumesc, Daria!. Pentru întrebări va stau la dispoziție...
  10. Sa nu uit... da, ar trebui sa introducă si analul in meniu, are potential. La un pret decent, mi-aș face abonament ca la Netflix :))
  11. Salutare,tuturor! RECENZIE. Scurt si la obiect. Am vizitat-o pe Raissa marti. Locatie zona Tineretului, nota locației 7/8... dar pentru mine nu pun prea multa importanta pe cum arata baia, sufrageria... etc. Ma duc sa trag o muie nu sa închiriez. :)) Raissa - aceiași cum o știți (sau cum o vedeți in foto) nu o sa dau note la aspect, poate sunt subietiv. Actiune: Face Fuck - a rezistat binișor, si de restul pana la 20-25 minute... deeptroah :)) Din partea mea are nota lui Nadia, 10 (zece). Pentru asta m am dus, asta am primit :)) Cum sa va explic? M a supt fata de toți banii (200 lei) Raissa, ține-o tot asa (in gat) :)) Cam atat am avut de spus, pentru neclarități va stau la dispoziție! Zi frumoasă, tuturor!
  12. Am uitat sa menționez ca nu ma pricep la cuvinte, scriu pe plaja cu soarele n ochi. Imi cer scuze pentru greșelile de ortografie. Si cine nu ma crede ce am scris sa testeze si sa ma contrazică :)). Zi frumoasa!
  13. Salutare tuturor! Sper ca nu eu sunt problema, după cate stiu nu cu mine tipa fuge-n lume :)). Sa trecem peste introducere. Acum 2-3 ore am fost la Dia. Locatia, undeva departe prin Mamaia (nu cunosc prea bine, sunt din București, traiasca Gps) Actiune:Oral N - nota 10 cu felicitări. Tot ce trebuie, deep, privire-n ochi, o baga aproape pe toata in gat din propria inițiativa, Normal- 9,5. Se misca pe ritm, ochii peste cap parca era tipa pe care o futeam la mare cand aveam 20 de ani, noaptea pe dig :)) 2/3 poziții toate speciale. Cadoul 200+50extra (am vrut sa trec de finish in guriță) Mai dragi Constateni, cred ca tipa asta e de top... nu vrau sa va cert... dar daca ati vedea voi ce e pe la noi pe la Bucale.... Mulțumesc, DIA! Imi pare rau ca pleaca... eu mai stau aici pana maine si aveam de gând sa i mai fac o vizita :)). Zi frumoasa și ciocane tari!
  14. Buna dimineața! Vin si eu cu o recenzie. Domnisiara, foarte draguta, 23 ani (declarați) zona Dobrogea (sper sa nu greșesc ca nu sunt din Ct) Preturile sunt cele declarate de ea Oral:9+ totul cum iti doresti Anal 9+ contre, cur frumos Normal-aici mai are de lucrat un 8 cred ca este ok Imi pare rau ca am prins-o pe ultima suta de metri :)) Constanța are de pierdut, sper sa câștige Bucureștiul :)) Zi frumoasa si ciocane tari!
  15. Ha. Ha... Buna întrebare. Si domnișoara de unde sa stie cat duce x sau y? Câteodată imi pare rău ca citesc postările pe acest forum, dar nu am încotro, imi doresc sa fiu bine informat :) Eu zic ca e mai ok sa ne rezumam la recenzii (bune/rele, cum sunt ele) asta ne ajută pe noi consumatorii cel mai mult. Mulțumesc, si scuzați-mă pentru deranj.
×
×
  • Creează nouă...