Sari la conținut

mihnea_sb

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mihnea_sb

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Romania

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

mihnea_sb's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație

  1. Salut -jonny- exista vre-o modalitate de contact alta decat mesagerie privata prin care am putea lua legatura??? Mersi Anticipat
  2. Buna Larisay. Dacă tot te-ai înscris pe forum poti să detaliezi serviciile oferite și tariful(eventual niște poze). Mersi.
  3. mihnea_sb

    Deea 0752473851

    Buna. Când mai vii la Sibiu?
  4. Dacă te uiți pe telefon la versiunea full o să vezi în semnătură toate informațiile legate de servicii și tarife.
  5. Salut. Pentru a dicta o recenzie nu e nevoie decât să deschideți un browser (de preferat Crom poate merge și cu Firefox nu am încercat) iar în momentul în care vreți să tastați ceva pe tastatură veți avea afișat un microfon pe care trebuie să dați click (browser nu trebuie să fie în modul incognito).
  6. Vedeți că pe telefonul mobil aveți posibilitatea să dictez întreaga recenzie, iar Google în mărinimia lui o va o va tehnoredacta pentru voi. E atât de simplu. Doar trăim în secolul 21. O zi faina.
  7. mihnea_sb

    Deea 0752473851

    Deea să înțeleg că nu ai mai ajuns la Sibiu?
  8. mihnea_sb

    Deea 0752473851

    Salutare. Fac eu o scurtă recenzie cu întârziere . Am vizitat-o duminică dimineața dar din motive subiective nu am putut face o recenzie până acum( îmi cer scuze sper să nu fiu catalogat drept pește). Locația se afla în zona Doamna Stanca într-un bloc nou la parter, unde a fost întâmpinat de domnișoara din imagini( pozele corespundeau cu realitatea). Pentru început am povestit vreo cinci minute după care m-am cerut la baie pentru o scurtă reîmprospătare. Acțiunea a debutat cu o tentativă de masaj cu ceva ulei urmată de un oral( neprotejat) cunalingus și normal cu ea deasupra unde am finalizat. A urmat o pauză de rehidratare în care am mai povestit puțin. Numărul 2 a debutat la fel cu masaj și oral urmate de normal unde am schimbat vreau două poziții ( lot și pe la spate), din păcate nu am mai reușit să finalizez cu toate că domnișoara și-a dat toată silința( vina mea). Ca și servicii am beneficiat de sex oral neprotejat cunalingus normal și ceva servicii extra(am uitat să întreb de FK) . Am achitat 250 lei pentru o oră( acțiunea a durat aproximativ 40 de minute), iar pe toate durata întâlnire domnișoara fost foarte comunicativă și nu mai simțit deloc grăbit. Ca și minusuri aș putea puncta doar tentativa nereușită de masaj și faptul că la oral se folosește puțin cam mult de mâini și s-au simțit puțin dinții. Note locație: 10 domnișoara: 8/9 acțiunea: 8/9(nu am reușit să fac tot ceea ce îmi propusesem cu siguranță data viitoare) Pentru mine a fost o experiență reușită și o să revin cu siguranță. Din ce am înțeles s-ar puteai să revină peste vreo două trei săptămâni. Pe celălalt topic nu am putut să postez
×
×
  • Creează nouă...