Jump to content

mihnea_sb

Maistru Curvar
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Reputatie Neutra

About mihnea_sb

 • Rank
  Maistru Curvar

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Romania

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut -jonny- exista vre-o modalitate de contact alta decat mesagerie privata prin care am putea lua legatura??? Mersi Anticipat
 2. Buna Larisay. Dacă tot te-ai înscris pe forum poti să detaliezi serviciile oferite și tariful(eventual niște poze). Mersi.
 3. Servus Alina. Îmi poți spune când mai ajungi la Sibiu? Mersi anticipat.
 4. Buna. Când mai vii la Sibiu?
 5. Dacă te uiți pe telefon la versiunea full o să vezi în semnătură toate informațiile legate de servicii și tarife.
 6. Salut. Pentru a dicta o recenzie nu e nevoie decât să deschideți un browser (de preferat Crom poate merge și cu Firefox nu am încercat) iar în momentul în care vreți să tastați ceva pe tastatură veți avea afișat un microfon pe care trebuie să dați click (browser nu trebuie să fie în modul incognito).
 7. Vedeți că pe telefonul mobil aveți posibilitatea să dictez întreaga recenzie, iar Google în mărinimia lui o va o va tehnoredacta pentru voi. E atât de simplu. Doar trăim în secolul 21. O zi faina.
 8. Deea să înțeleg că nu ai mai ajuns la Sibiu?
 9. Salutare. Fac eu o scurtă recenzie cu întârziere . Am vizitat-o duminică dimineața dar din motive subiective nu am putut face o recenzie până acum( îmi cer scuze sper să nu fiu catalogat drept pește). Locația se afla în zona Doamna Stanca într-un bloc nou la parter, unde a fost întâmpinat de domnișoara din imagini( pozele corespundeau cu realitatea). Pentru început am povestit vreo cinci minute după care m-am cerut la baie pentru o scurtă reîmprospătare. Acțiunea a debutat cu o tentativă de masaj cu ceva ulei urmată de un oral( neprotejat) cunalingus și normal cu ea deasupra unde am
×
×
 • Create New...