Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

omuleom

Serious Contributor
 • Content Count

  337
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

73 Reputatie Excelenta

About omuleom

 • Rank
  Serious Contributor

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Departe

Recent Profile Visitors

677 profile views
 1. Juncanariu asta era femeie top pe vremuri. acum s-au mai pus anii peste ea insa este ok in continuare.
 2. Asta e tipa care demult avea numele de scena PItica Ruby.
 3. Nu,sunt de cand avea anuntul,foarte vechi. recubosc ca doamna are o varsta si nu mai arata ca altadata dar prestatia e buna.
 4. Da,pe categoriq milf doamna Maria e mereu o optiune buna.
 5. Am citit o.Slaba. scurta si fara detalii picante asa cum ne ei zice Maticiuc in prefata.Degeaba e tot ce e in carte adevarat daca nu e tot adevarul in carte. lipsa perioada comunista,lipsa perioada de dupa,lipsa Legiunea Straina si multe altele. in schimb apar nume cunoscute din trecut si prezent:Fane Spoitoru,Costel Bugatti,Manu Bombardieru,Box,Aticu,Mogos,Mona Dansatoarea,Dinu Damaschin,etc.
 6. Raspunsul este simplu draga doamna-din moment ce deja ai facut drumul pana acolo nu iti mai arde sa pleci,iar sa stai sa cauti si sa te expui la riscul de a lua teapa oricum.Asa ca mai bine ramai unde esti si macar incerci marfa odata. din pacate desi imi place grnul milf recenziile dumneavoastra nu sunt prea bune. chiar si asa as face o vizita de control,macar de curiozitate. PS:Cu ce l-ati refuzat pe colegu de mai sus mai exact?
 7. Asteia ia picat proteza cand il sugea pe unu:).
 8. Aia ar fi intelesul rautacios. poate fata vrea sa-si dea interesul pt fiecare in parte simte ca dupa 4-5-6 nu msi poate. daca e asa e mai bine sa se opreasca.
 9. Pestele ei era polititstul ala de a murit in accident pe Dealul Negru. Inainte era misto dar nu am mai fost de cand a fost plecata. nu mai e la fel?
 10. E piata destula si pt transe.(ca altfel nu ar mai exista) dar pacat ca nu mai vine cu alea doua,ambele pe aici si au inceput carierele si acu sunt oe Los Angeles si Las Vegas. si Miha era o rusinoasa simpatica pe la Hotel Brancusi.
 11. pai e,e din Craiova din trupa cu Roxana si Miha Rm.
×
×
 • Create New...