Sari la conținut

rolexshef

Membru Premium
  • Număr conținut

    289
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de rolexshef

  1. Naomi e alta fata, aia era top, am bulit o si in RO si in Spania, vorbesc de topicul acela, la vreme respectiva avea pozele reale pe publi si locatia undeva prin baicului
  2. Din poze, nu e aceeasi, pe negresa din topicul acela am bulit o, era bine la normal.
  3. Tu, educatie? Niciodata! Nu te am injurat ca am zis adevarul, in continuare vorbesti doar ca sa “treaca” ti am zis orice detaliu opus si real fata de ce ai spus tu, se pare ca ai o persoana imaginara in cap si vrei ca eu sa fiu acea pers. Nu, multumesc! In ultimul ceas asuma ti greseala si treci peste!!!!!! Sunt prea batran aici pe forum ca sa ti mai raspund. Pup.
  4. Ma bucur ca n a fost nimic grav.🙏 Se pot lua multe din muian neprotejat…
  5. Despre ce incident vorbim, camarade? Ce cadou ai luat de la ea? 😐
  6. Clar vorbesti DOAR balarii…am schimbat 2 pozitii, a fost DTD 19 min cand eram deja p scari. Asa ca lasa ne cu vrajeala asta, sa ti acoperi urmele. Dadeam ca surdul? Pai unde sa stau ca ti am atins bucile in capra de 5 ori, prima pozitie ai stat tu deasupra…ce aberezi. Un aspect foarte important…MARIMEA??? Hahaahahahahaha aici nu ti a iesit deloc, eu sunt mic, “frumoaso”. Legat de domnul de jos, deci chiar ai chemat doua persoane in acelasi timp, tinand cont ca eu am ajuns cu 10 min inainte si am urcat direct…. Camarazi, aveti grija la aceasta persoana.
  7. De cand a aparut parca am ezitat sa o contactez, parca aveam un feeling:))) ce sa zic, cum era singura on la care nu mai fusesem si eram copt, am zis sa programez totusi, ii scriu si gasesc un loc liber la 2h distanta, imi lasa adresa si plec spre ea, ajung cu 10 min mai devreme, ii scriu, era libera si imi zice sa urc, ea inalta si slim, intru direct in camera de show, ma dezbrac, ma cer la dush si incepem. LOCATIE - 8, baia ok, prosop curat. OP - 8, incepe cu un preludiu, dupa care putin gen si o labuta ca sa l trezeasca, baga caciula si incepe oral, fara deep, joc de limba, lins pe lateral, s a simtit bine. NP - 1, vine peste mine cu spatele, sare ok, dar nu sta mult si iese fara sa i zic, hai si tu, ok…se pune capra, intru n ea adanc, statea bine, iar dadea sa iasa, finalul a facut o si vine cu gura la un oral, ajutat de mana ca si cum trebuie sa plec sa ma termine, o intreb ce face si imi spune “doar nu vrei sa futi 30 minute” incep sa rad si ii zic, auzi abia am facut 2 pozitii, nu avem nici 10 minute, daca e vorba de timp sau e altul jos, ok hai vino capra, i am dat rapid ca sa finalizez in balon, ma sterg si plec, surpriza, cand cobor, ma uit la ce ora i am scris, zic ba poate nu mai stiu eu notiunea timpului, fix 19 minute DTD cu tot cu dush….cum ies din scara, un “camarad” in fata blocului, tasta pe telf, cum m a vazut ca am intrat in masina a si intrat in bloc, deci ce sa cred? A incurcat programarile sau credea ca ma termina in 5 min:))))) Halat: 200 ron (1fin) De revenit? NU.
  8. Recenzie intarziata: Cum ramasese cam singura dameza activa din bransa veche pe care n am vizitat o, pentru ca sincer am incercat de vreo 5 ori, dar nu gaseam loc, eu putand doar la ora pranzului…gasesc intr un final loc, programez, imi lasa adresa, undeva in zona romana, imi da un nr gresit si dupa ma trimite in statia masinii, doar pentru ca ea sa ma vada de la balcon, nu am inteles chestia asta, ori este patita, ori panicata…ma directioneaza catre nr corect, urc…stam de vorba putin, abia asteptam sa intru n ea, ma cer la dush si incepem. LOCATIE - 8, baia utilata cu tot ce aveai nevoie. ON - 8, incepe cu un preludiu, dupa care il baga in gura instant, el era on, joc cu limba, umed, atentie la sateliti, s a simtit bine. NP - 9, incepem in misionar, eu ii sarutam tatsele, silicoane misto, incercam si pe lateral, eu cu mainile pe tatse, ea se juca cu fundul in cioccan, dupa vine peste mine cu spatele, se vede ca are experienta…sare bine, dupa vine si cu fata aici imi face niste opturi misto in ciocan, trecem la doggy si ii dau pana la final, s a umezit natural, dupa care o cer la oral in fata oglinzii, i am umplut fata de laptic.🫶 Halat: 300 ron (1fin) De revenit? Da.
  9. Ce anal am facut cu fetita asta…hai inapoi🫶🤗
  10. Cu toate ca am zis ca nu mai revin…sper sa ti fi schimbat atitudinea si gandirea fata de anul trecut😀🤗
  11. O sa incercam tura 2, sper sa fie mai bine ca prima data…🫶
  12. Recenzie intarziata: Am incercat de vreo 2 ori sa ajung, dar nu ne am sincronizat, programez cu o zi inainte ca sa fiu sigur de loc, ii confirm cu o ora inainte, imi da locatia si plec spre ea, undeva in zona de nord, ea ma astepta pe tocuri, porno si sexy, corpolenta, deci cine e fan skinny, nu prea are ce sa caute la ea. Stam putin de vorba, ma serveste cu o apa, zambitoare si de gasca, ma cer la dush si incepem. LOCATIE - 9, totul nou si curat, specific zonei, prosop curat, baia curata. ON - 9, il ia direct in gura, il trezeste frumos, atentie la sateliti, foarte umed, incercari deep, nu a putut sa l ia pe tot, batai pe limba, oricum s a simtit bine bine, ciocanul e teava. NP - 9, incepem in misionar, o sarut pe tatse, incepem usor, ea ma trage de buci sa intru adanc, o pompez tare, ii place, s a umezit natural, vine peste mine cu spatele, ce twerk in pula, sa mi rupa ciocanul, hmmmm o intreb asa joci, vrei hard, vine si cu fata zambeste si la fel, sare ca o nebuna, imi rupe pula, meammm….deci e joc greu aici, o pun pe lateral si incepem pomparea, ma joc si cu lindicu, ii place tare si adanc, dupa intru in misionar, nu ca data trecuta, ii dau hard, pe stilul asta se merge…maxim! O pun in doggy la marginea patului, ce priveliste si cum ii fac bucile la hard, meam….se tavaleste pe pat si ii tremura picioarele, haahahhahaah rad si ii zic hai ca esti bine, eu eram pe terminate si o cer la oral, umed, batai pe limba, coaiele in gura….cum eram statut de ceva timp, aveam zeama la greu, ii umplu fata, paradis. Halat: 300 ron (1fin) De revenit? Da!!!! Abia astept.
  13. Am vizitat o acum cateva zile…vazusem ca scria zona Unirii, eram prin zona si am zis sa o incerc, programez la 2h distanta, cand imi lasa adresa, surpriza, nu e deloc Unirii, e Salaj, adica Ferentari, m am temut putin de zona, ma refer de igiena locatiei, nu de igiena damezei, parea sa fie ok din poze, ajung, primesc ultimele detalii, urc…ea o dameza milf, niciodata nu are 29 de ani, ar trebui sa spuna adevarul pentru ca nu este nicio rusine sa fii “purisanca”, silicoane…o doamna la fata. Ma cer la dush si incepem. LOCATIE - 7, prosop curat, baia ok, dar totul intunecat, nu stiu cum sa zic, betisoare peste betisoare…la cererea mea a aprins o lampa, altfel nici nu vedeam in cine bag ciocanul. ON - 8, incepe cu satelitii, ii saruta, ciocanul se trezeste, dupa incepe si incepe un oral soft, ajutat de mana, l a facut on, baga caciula si incepem. NP - 8, vine peste mine, sare binisor, carnea cam moale, fundul la fel, are o varsta totusi, aplic si eu motorul, dupa care schimbam in misionar, aici o tin usor de silicoane, ma trage de cur sa il bag pe tot, incercam si pe lateral, ea se juca cu lindicul, se umezise natural, o chem si pe ea la carma, peste mine cu spatele, se simte bine, il ia pe tot, dupa care trecem la doggy, aici stam pana la final si o pompez la greu, o cer la marginea patului, incepe un oral si lins satelitii, finalizez pe sanii ei. Halat: 300 ron (1fin) de revenit? Sincer…nu, scorul este prea mare pentru cum arata, sunt fete pe forum la 300 lei finalizarea care sunt top, ba mai rau, am vazut ca a marit la 400:))))) ce sa zic, spor! PS: m am simtit bine cu tine si n am vrut sa stric momentul, dar acum cand am vazut ca ai facut 400 lei finalizarea, iti dau un sfat, prima data sa ti faci dantura si dupa sa ceri banii astia, nu o lua ca pe o injuratura, te rog! te pup😘
  14. Prospatura noua pe zona, am si sarit pe ea, nu am tinut cont ca poate este fake sau nu, am zis sa o vad, daca nu mi placea, nu stateam, eram in zona cismigiu, vorbesc cu ea si era libera, am si plecat spre locatie, fata din video este cea reala, primele poze, habar n am de ce le a pus, la ce cur are, face pipi pe fata din primele poze, ma cer la dush si incepem. LOCATIE - 5, gel de dus, prosop curat, doar ca in locatia aia nu prea e curat si nu e de acum, e de ceva timp, multe fete de pe forum au stat in locatia respectiva. OP - 8, ridica soldatelul putin dupa ce se joaca cu satelitii, se simte bine si cu caciula, incercari de deep, ajutat uneori de mana, a fost ok. NP - 8, vine peste mine cu spate, bucile se va misto, sare bine, o intorc si cu fata, aici aplic eu motorul, incercam si pe lateral, te tine de mana, iti da contre, se simte bine, abia asteptam sa o vad in doggy, asa ca incercam, privelistea e frumoasa, buci mari si tari…o tin pana la final, vine la marginea patului si finalizez p sanii ei. Halat: 200 ron (1fin) de revenit? Da, daca schimba locatia!
  15. Am vizitat o saptamana trecuta, dupa vreo 3-4 incercari unde nu am gasit loc la ora pranzului, am gasit intr un final loc la ora 13, ma duc spre ea cu un foc de vai si amar, pt ca am citit ca e forta pe deep, nebunia mea, ajung, stam de vorba putin, caterinca pustoaica, ma cer la dush si incepem. LOCATIE - 8, baia utilata cu tot ce ai nevoie, curat ON - 10, nici nu m am asezat pe pat si l a si luat in gura pe tot, l a trezit in gura, deja era fleasca, ce oral umed, cu scuipati, lins pe lateral, satelitii erau in apa, oral adanc maxim, cand am vazut ca poate sa l ia pe tot si sustinut, incep sa ma misc eu si ii facem un face fuck de zile mari NP - 8, vine peste mine cu spatele, sare frumusel din buci, o intorc si cu fata, dar nu sta mult si trecem la doggy, aici contre, s a simtit bine, trecem in misionar, o iau de tatse si ii dau adanc, ii place, s a umezit natural…trecem iar la doggy si stam aici pana la final, dupa o cer la marginea patului sa inceapa oral, iar vis, scuipati si toate cele, deep rau….i am umplut gatul, vis! Halat: 200 ron (1fin) de revenit? Da!
  16. Recenzie intarziata: Daca vazusem ca era colega cu pandreea si karina, nu avea cum sa fie low, asa ca am bagat o programare si la ea, fusesem in trecut la cele doua colege, bune ambele si meserie n ciocan, programez la 1h distanta si plec spre ea, locatia undeva pe la decebal, urc…ea ma astepta sexi, voia sa ma buleasca de la intrare…asa am simtit o hahahahaa, vorbesc cu ea cateva min si ma cer la dush, incepem show ul. LOCATIE - 8, baia utilata cu tot ce ai nevoie, curat ON - 8, incercai deep, scuipati, atentie la sateliti, l a facut tanc. NP - 8, incepem in doggy, in ce pozitie se pune parca vrea sa ti omoare pula, forta, ciocanul se muleaza perfect in pasarica ei, iti da si contre, dupa o cer peste mine, aici o las pe ea sa si faca talentul, sare bine, face opturi in ciocan, se umezeste natural, era fleasca:)) dupa care incepem misionar, aici o trag usor de tatse si o lovesc adanc, ii place, eram p terminate si o chem la oral, finalizez p sanii ei. Halat: 200 ron (1fin) de revenit? Da. Curand!
  17. Am vizitat o saptamana trecuta, cum am ginit o ca e ceva new am si sarit pe ea, m au atras tatsele, foarte frumusele, programez la cateva ore distanta….ma duc spre ea, ajung si primesc ultimele detalii, ea mai corpolenta, ai pe ce sa bagi mana, tatsele nice si frumusica la fata, zambitoare, stam putin de vorba si ma cer la dush, dupa care incepem. LOCATIE - 8, baia utilata cu tot ce ai nevoie, curat ON - 8, umed, l a facut strong din prima, atentie la sateliti, ajutat de mana, dar s a simtit bine. NP - 8, vine peste mine cu spatele, curul tare, se vede misto, se intoarce si cu fata, aici aplic motorul, incercam misionar, o sarutam usor pe sani, dupa care incercam doggy, aici stam pana la final, iti da contre, se simte bine, o cer la oral si facem si fuck tits, dupa care finalizez pe sanii ei. Halat: 250 ron (1fin) de revenit? Da. Curand!
  18. Recenzie intarziata: Eram in zona de centru, stiam ca are locatia aproape, i am scris si era libera, ajung in 20 min maxim la ea…ea o pustoaica micutsa si draguta, silicoanele ii ies in evidenta, vorbim putin si ma cer la dush, dupa care incepem. LOCATIE - 8, baia utilata cu tot ce ai nevoie, curat ON - 9, l a luat in gura usor, dupa care se trezea maxim in deep, scuipati, lins satelitii, deep langreu, mi a placut. NP - 8, incepem in misionar, o trageam usor de tatse, dupa care le sarut, o intorc si pe lateral, aici iti da si contre, ii place ciocanul lu asta mic, vine si peste mine, sare frumos, aplic si eu motorul, dupa care revenim la misionar, o pompez cum trebuie, se umezise natural, incercam si doggy, aici o tin pana la final, dupa ma cer la marginea patului, incepe iar cu un oral forta si fuck tits, zicea cineva mai devreme ca are silicoanele nasoale, nu stiu ce sa zic, pentru mine au fost unele din cele mai forta pe care le am futut, i a pus nenea doctor silicoanele fix pt fuck tits, perfect:))) finalizez in gura ei pana l ultimul strop Halat: 250 ron (1fin) de revenit? Da. Curand!
  19. Ce tonifiere de la ultima vizita…revin curand🫶🫶🫶
  20. Wow…trebuie sa te revizitez, tot pe magheru ai locatia?
  21. Recenzie intarziata: Vazusem ca avea locatia in sector 5, mult prea departe de mine si am ezitat sa i scriu, pana am vazut ca a schimbat locatia cu una mai centrala, am programat in aceeasi zi, imi da adresa si plec spre ea, undeva in zona Colectiv, blocul nou, parchez si ma duc spre scara, ea o fata zambitoare, mai cu forme, ai pe ce sa pui mana, stam de vorba putin si ma cer la dush. LOCATIE - 9, baia utilata cu tot ce ai nevoie, curat ON - 8, atentie la sateliti, umed, incercari deep, batai pe limba si se uita n ochii tai, dupa o bufneste rasul, probabil e mai timida, asa am simtit o🫶 NP - 9, vine peste mine cu spatele, se freaca bine in el, o intorc rapid cu fata ca sa intru eu la carma, se umezise deja, dupa care incepem in misionar, o trag usurel de tatse si deodata plezneste mare squirt, mi a ajuns pana pe fata din pozitia in care eram;)) totul fleasca, o pun doggy, o pompez mai grav, foarte excitata, il vrea si pe nr2 la squirt, se baga tot in misionar si aici primesc ajutor din partea ea, dupa o pompare mai rapida, plezneste zeama, totul blana, ma cert la oral l marginea patului, il ia cum trebuie si la final un fuck tits singura, finalizez intre tatse. Halat: 200 ron (1fin) de revenit? Da, pt 1 ora.
  22. @pisicuts ce se intampla de mi se sterg recenziile pozitive? La escorte chiar unde a fost super ok si le am dat note mari. Si aici aveam recenzie top, la Lori69, Eva…
×
×
  • Creează nouă...