Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

maxthe21

Maistru Curvar
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

50 Reputatie Excelenta

About maxthe21

 • Rank
  Maistru Curvar

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Satu Mare

Recent Profile Visitors

398 profile views
 1. A dispărut din peisaj, părerea mea este ca nu are ce sa caute la rubrica asta.
 2. Daca tot ai postat la categoria lux respecta si tu utiliztorii si aliniazăte cu celelalte fete si pune poze cum trebuie.
 3. Pentru programări cum te putem contacta ca de răspuns nu răspunzi, poti pune mai des pe forum ce program ai
 4. Ce înseamnă masaj este cel mai prost masaj executat, in afara faptului ca am așteptat 15 min după ce am anunțat că am ajuns la locație. Pe repede înainte în toate pauzele cu telefonul în mână. Nu recomand, de evitat pozele sunt făcute sa o avantajeze. Lipsa de profesionalism.
 5. Ai plătit ca pro.... inca un cont vip.
 6. Nu te mai pisa pe tine atat ca creierul, cum vorbești, rămâne la fel asa ca dai drumu cu minciunile de aici. Nu vezi in pm ca ai pus ca pro.... același poze cu așternuturile dupa pat .
 7. O încearcă si ea bro este moarta de foame
 8. Ma fraților nu aberez, macar daca era o pijama drăguța din matase sau tu mai stiu ce , dar ea are o pijama roz spalacit dintr-o bucata zici ca e pokemon . Plus ea a insistat sa ii dau o recezie cat mai corecta despre prestatie....femeie asta esti asa te vinzi asumăti. Sa nu mai spun ca mai am o clieta aici pe forum care din pacate are posibilitatea de as sterge receziile negative. Am postat era a doua zi a dispărut.
 9. Eu am impresia ca este rebranding este fosta colega a Evelinei de la lux si daca ea e este lemn femeia, merita 50/100.
 10. Vizitat dameza, Sa va lamuresc un pic cum stau treburile cu ea. Din spusele ei este la inceput, din punctul meu de vedere nu are nici o treaba cu aceasta meserie. Locatie : Mosilor , 6.5 vai de mama ei bloc vechi si dezordine totala chipurile sta cateva zile acolo Aspect : Ea se intituleaza ca are 90 60 90 cea ce nu o contrazic numai ca 90 60 90 nu ii face cu un corp armonios ci este lata in bazin iar tatele mari dar lasate , la fata nu arata rau fata comuna nemachiata 6.5 Oral : 6 maxim incercari de deep il face foarte foarte umed dupa ce a terminat oralul aveam balta
 11. Bună seara! Vizitat domnișoara, pe scurt după părerea mea tarifele sunt prea mari fata de serviciu oferit, merita maxim 150 pt 30 min. Fata comuna nimic ieșit din comun, nemachiata 7.5 Corp bine proporționat sâni medii 8.5 Oral cu încercări de deep, se ajuta mult de mână fără atenție la zonele adiacente 7 Normal strâmtă nici aici ceva uau cum o pui asa sta se vede lipsa de experienta 7.5 Gfe încearcă sa se facă plăcută, dar se vede ca o face de dragul clientul nu vine de la sine Pentru mine a fost suficienta o vizita. Preț 250 tragerea Seara buna!
 12. Bună! In ce zona ai activitatea și faci confirmare și pe WhatsApp?
×
×
 • Create New...