Jump to content

maxthe21

Maistru Curvar
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

39 Reputatie Excelenta

About maxthe21

 • Rank
  Maistru Curvar

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Satu Mare

Recent Profile Visitors

276 profile views
 1. Ai plătit ca pro.... inca un cont vip.
 2. Nu te mai pisa pe tine atat ca creierul, cum vorbești, rămâne la fel asa ca dai drumu cu minciunile de aici. Nu vezi in pm ca ai pus ca pro.... același poze cu așternuturile dupa pat .
 3. O încearcă si ea bro este moarta de foame
 4. Ma fraților nu aberez, macar daca era o pijama drăguța din matase sau tu mai stiu ce , dar ea are o pijama roz spalacit dintr-o bucata zici ca e pokemon . Plus ea a insistat sa ii dau o recezie cat mai corecta despre prestatie....femeie asta esti asa te vinzi asumăti. Sa nu mai spun ca mai am o clieta aici pe forum care din pacate are posibilitatea de as sterge receziile negative. Am postat era a doua zi a dispărut.
 5. Eu am impresia ca este rebranding este fosta colega a Evelinei de la lux si daca ea e este lemn femeia, merita 50/100.
 6. Vizitat dameza, Sa va lamuresc un pic cum stau treburile cu ea. Din spusele ei este la inceput, din punctul meu de vedere nu are nici o treaba cu aceasta meserie. Locatie : Mosilor , 6.5 vai de mama ei bloc vechi si dezordine totala chipurile sta cateva zile acolo Aspect : Ea se intituleaza ca are 90 60 90 cea ce nu o contrazic numai ca 90 60 90 nu ii face cu un corp armonios ci este lata in bazin iar tatele mari dar lasate , la fata nu arata rau fata comuna nemachiata 6.5 Oral : 6 maxim incercari de deep il face foarte foarte umed dupa ce a terminat oralul aveam balta
 7. Bună seara! Vizitat domnișoara, pe scurt după părerea mea tarifele sunt prea mari fata de serviciu oferit, merita maxim 150 pt 30 min. Fata comuna nimic ieșit din comun, nemachiata 7.5 Corp bine proporționat sâni medii 8.5 Oral cu încercări de deep, se ajuta mult de mână fără atenție la zonele adiacente 7 Normal strâmtă nici aici ceva uau cum o pui asa sta se vede lipsa de experienta 7.5 Gfe încearcă sa se facă plăcută, dar se vede ca o face de dragul clientul nu vine de la sine Pentru mine a fost suficienta o vizita. Preț 250 tragerea Seara buna!
 8. Bună! In ce zona ai activitatea și faci confirmare și pe WhatsApp?
 9. Arata o poza si cu sânii iar daca iti afișezi un anunț pe site mi se pare normal sa faci si o detaliere a serviciilor. Mulțumim anticipat ai tai viitori clienți.... Vrem transparenta
 10. Bună! Folosești si whatsapp?
 11. Buna! Cand trece mos Crăciun ca mai este un pic și vine boboteaza 😜😎😅
 12. Bună! Ai reușit sa iti găsești locație? Revii in București? Cateva detalii.
×
×
 • Create New...