Jump to content

tomescualecs

Maistru Curvar
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

30 Reputatie Excelenta

1 Follower

About tomescualecs

 • Rank
  Maistru Curvar

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Seara buna, am ajuns la doamna după câteva încercări nereușite! Am rămas șocat ce poate sa facă stimabila, rămâi uimit ce meserie cunoaște! Sincer va spun am rămas șocat și încă sunt de ce a putut face cu mine. Începând de la dușul împreuna cu un ON cu finalizare orală, peurma a urmat un 69 intens și un URO, după ce a ieșit din baie a urmat o tigara lunga umplută cu multe discuții despre tot felul de lucruri! La final am continuat cu un AN cu finalizare Senzaționala! O RECOMAND CU TOATĂ ÎNCREDEREA! cadoul a foat de 400, dar și-a meritat toți banii! Cu tot dragul as reveni dar nu mai dau de ea
 2. Salutare tuturor, am fost și eu vineri la Domnița intr-o scurta vizita! Doar cuvinte de lauda începând de la atitudine, prestația fără graba și foarte implicată, cu scurte momente cu gemete ușoare. Sincer o RECOMAND cu toată încredere și îmi pare foarte rău ca nu a reușit sa rămână mai mult timp npe la noi. A promis ca se va întoarce după Restricția actuala.
 3. Salutare tuturor, am fost și eu vineri la Domnița intr-o scurta vizita! Doar cuvinte de lauda începând de la atitudine, pana la frumoasa despărțire. Sincer o recomand siniminpare foarte rău ca nu a reușit sa rămână mai mult timp npe la noi. A promis ca se va întoarce după Restricția actuala.
 4. Salutare tuturor, "fusai" la brunetă, nu știu dacă dicționarul romenesc are asemenea cuvinte, poate Pruteanu se trezește sa descopere afirmații noi pentru aceasta stimabila. Foarte amabila încă de la telefon, sincer m-am bucurat când i-am auzit vocea, de obicei răspund răgușit care-și șlefuiesc vocea precum lupul din basme. Amabilitatea ii la ea acasă. Trebuie sa recunosc ca sunt la a 2 întâlnire cu focoasa bruneta,. Locația actuala este una acceptabila, top prima data avea o locație mult mai selecta, parca luata din scenele filmelor erotice. Corpul este de zeița, asemenea Elenei din Troia, sâ
 5. Va salut pe toti, sunt nou pe aici și sper sa public recenzia. Am fost la Larisa... 😇 o recomand din suflet pe tipa, te duce pe cele mai înalte culmi, nu mai ai nevoie de RedBull să-ți dea aripi! Prestația ei este de nota 10, finuta încă de când îți deschide ușa, amabila, zâmbitoare și foarte foarte provocatoare. Locația este una de lux într-adevăr, chiar îți face placere sa stai în așternuturile ei. Nu știu ce as mai putea spune despre ea... Cu siguranță ma voi întoarce când mai trec prin Bistrița.
×
×
 • Create New...