Sari la conținut

jerry98

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre jerry98

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

jerry98's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

16

Reputație

  1. jerry98

    Daniela

    50 de lei mi ar prinde bine si mie, si daca esti asa draguta, as sta la o finalizare, deci iesi pe profit cu 150 Te bagi?
  2. 🔥🔥🔥Frumosă🔥Fermecătoare🔥Seducătoare🔥Savuroasă🔥ce altceva ți-ai mai putea dori?🔥🔥🔥 - Preț decent.
  3. Bună tuturor! După ceva insistențe cu apeluri la Roxana am reușit să iau legătura cu ea și ne-am înțeles să petrecem o oră împreună. Locația era în zona Aradului, pe strada Felix la blocurile noi din spatele benzinăriei. Apartamentul era foarte frumos și curat, destul de mare, ea locuind singură acolo. Aspect Roxana: 9 Oral neprotejat: 9 Normal protejat: 9,5 Ce mi-a plăcut în mod deosebit în această oră era faptul, că m-am simțit aproape ca și cu o prietenă. Îmi plăcea că era deschisă, prietenoasă, vorbăreață, zâmbitoare. Oferea și sărut franțuzesc, îmbrățișări, mă privea în ochi. Cred că este o persoană cu extrem de mult bun simț și cu o atitudine foarte pozitivă. Mulțumesc celor care au făcut recenzii pe acest topic, datorită lor am reușit să fac o alegere bună! Mulțumesc Roxana, că m-ai suportat o oră și un pic!
  4. Mie îmi plăcea foarte mult faptul că Timișoara avea exclusivitate pe Lavinia. Al doilea rând că este de găsit doar pe forum. Sper să nu meargă în alte orașe, să fie doar a noastră.
  5. Hello, Lavinia! Mă bucur tare mult că te-am cunoscut. Mulțumim că ai revizitat frumosul nostru oraș. Eu personal o să te aștept cu nerăbdare înapoi. Pupici!
×
×
  • Creează nouă...