Sari la conținut

jamesblond

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre jamesblond

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

jamesblond's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

21

Reputație

  1. Am vizitat-o pe domnisoara in aceasta seara. Programat la tel, stiam doar ca e colega cu laura si e simpatica. Am ajuns la locatie, ambele fete erau acolo, am fost servit cu un pahar de apa si am vorbit cateva minute. Imbracata de casa, nu am putut sa ii observ bine formele Roxanei, dar am apreciat-o ca fiind undeva la 20-21 ani, bruneta, cu niste buze mari, foarte simpatica si cu un zambat care iti face ziua frumoasa. M-am cerut la dus si am lasat cadoul din propria initiativa (150/fin de 30 min). Cand am iesit din dus ea isi termina tigara si am fost condus in camera ( locatia o stiti, bloc nou, baia ok, prosop, geluri de dus, decenta toata treaba). Cand s-a dezbracat am remarcat ca, in contrast cu talia domnisoarei, genul de miniona-slim are o pereche de sani surprinzatori de mari. Privelistea era superba, ea zambea, din punctul meu de vedere am facut click! Am inceput cu ceva mangaieri si sarutari corporale de ambele parti, apoi un on placut, destul de umed si suficient de adanc (nu facefuck, dar cu atentie la sateliti, placut per total). Am oprit-o caci vroiam sa ne si tavalim putin prin pat. Mi-a pus balonasul, a dat cu ceva lubrifiant si a fost foarte docila tot timpul, nu m-am simtit grabit sau nedorit acolo, a ras, a gemut, a fost atenta la mine. Nu imi amintesc sa fi terminat vreodata asa repede, de obicei sunt in partea opusa, cu momente in care intind jumatatea de ora catre maxim, aici nu a fost vorba de mai mult de 10 min. Dar m- am simtit foarte bine de cand am intrat si pana am iesit din locatie. Amatorii de minione slim o vor aprecia, e tinerica, dezinvolta, docila, iar sanii sunt un bonus de neratat. Cu siguranta de revizitat pt mine!
  2. Doar ce am iesit de la Antonia, cred ca a fost a 3-a vizita de-a lungul timpului. Este destul de schimbata la corp (in bine), a slabit destul de mult. Contact prin sms, programat si ajuns la locatie ( curata, cu tot ce e necesar, zona cumoscuta, loc de parcare pe alese). Am refuzat ceva de baut, m-am cerut la dus apoi revent in camera. Actiunea de nota 10, cu on si anilingus, cu schimbat de pozitii si acceptat din partea ei tot ce am propus eu. Are o atitudine prietenoasa, e vorbareata, te incurajeaza sa faci si aia si ailalta, rade si te face sa te simti bine. Este placuta, lipicioasa si rabdatoare. Chiar daca am exagerat putin cu timpul in sensul ca a durat mai mult decat de obicei sa termin, nu m-a grabit, ba din contra. Mergeti cu incredere si respect, o sa fiti placut surprinsi. iti multumesc Antonia pt clipele petrecute si sper sa ne mai sincronizam pana pleci! 😘😍
  3. Am vizitat-o pe domnisoara acum cateva zile, dar nu am avut timp de recenzie pana azi. Sun, ma programez si ma asteapta intr-o tinuta neagra, zambeste si ma serveste cu o apa plata. Frumusica, slabuta, sani frumosi, pozele spun adevarul. Ma cer la dus, prosop curat, baia ok, intram in camera. Sarutari, mangaieri, fk, soldatelul era la datorie. Nu a intrebat daca vreau op sau on, a pus o caciulita si a inceput (voiam op, dar preferam sa fiu intrebat). Propun sa treaca ea deasupra unde se misca bine, privelistea super, continua cu fk. Per total, punctul ei forte mi s-a parut GFE. Trec si eu deasupra, si aici imi spune ca chiar daca folosim caciulita, sa nu termin inauntru. Mi s-a cam taiat, am crezut ca am facut eu ceva, ca am gresit cumva, dar am lasat-o asa, am terminat cu op. Am fost la dus si la intoarcere am intrebat daca am facut ceva ce nu a fost ok, mi-a raspuns ca nu, ca a fost bine si ma mai asteapta. Poate am inteles eu gresit, dar mi se pare un turn off maxim daca simt ca nu ii place sau nu se implica suficient. Per total gfe peste medie, op mediu, np ok, ea este frumoasa, cu un aspect fresh. Minus mare ca nu am avut voie sa termin inauntru. De incercat: da, clar da. De revenit: eu o sa mai incerc macar o data.
  4. Doar ce am iesit de la domnisoara, pt mine a fost o experienta foarte placuta! Sunat si programat din scurt. Langa coresi, loc de parcare, zona cunoscuta. Sunt ghidat la interfon, urc si in spatele usii o domnisoara inalta, cu forme (nu skinny, asa cum a fost descrisa), exact cum se vede in poze. Zambareata, dezinvolta, putin aiurita, asa cum ii sta bine unei femei. Nu e porn star, e girl next door. Ma pofteste la o apa/suc, vorbim putin, ne destindem, apoi la dus (intai eu, ulterior ea, un punct in plus aici). Aleg pachetul de o finalizare, pun cadoul discret, fara sa imi fie cerut, si ma asez in pat. Vine peste mine cu un on super si ceva kinky (vorba colegului de mai sus, total neasteptat si ff placut, dar va las pe voi sa descoperiti). Insista cu oralul (alt punct in plus, ca nu se grabeste), dupa care trecem la np (lot, doggy, misionar), se implica, pare ca ii place, mie chiar imi place. Terminam cu cob, apoi dus si la masina. Experienta dtd aprox 30 min, nu am fost grabit deloc, pt mine a fost bine. Domnisoara are experienta in strainatate si se vede lucrul asta. Atitudine proclient, vrea sa te simti bine, pare ca si ea se simte bine. Are si colega, nu m-a interesat sau deranjat. Note mari, pret corect, eu o sa revin cu prima ocazie. De recomandat: da, atat celor care vor ceva mai slim (nu skinny) cat si celor care vor forme, sa aiba pe ce pune mana.
  5. Scriu din masina, la tigara de dupa o vizita megareusita, topit dupa ochii si gurita acestei pustoaice. Plictisieala de duminica, vreme urata, frig si umezeala. Zic sa merg sa imi incalzesc sufletul si ma apuc sa caut. Prima nu raspunde, a doua e ocupata pana seara, a treia e plecata. Semn clar ca trebuie incercat ceva nou. O sun pe posesoarea anuntului dupa ce citesc cateva recenzii. Unii ziceau de bine, dar neconvingator. Altii cam de rau, da nu prea patimasi. Mult spam, plm zic sa vedem. Sun si raspunde, programat din scurt, pe langa cec bank. Ajung, parchez, indicat blocul, urc si o gasesc in spatele usii pe domnisoara bruneta, numai zambet, cu care am facut click imediat. Ma serveste cu o apa, ma cer la dus, ma intorc si o gasesc imbracata doar in zambetul acela superb. Ma intreaba amenintator de vreo 2 ori daca sunt gata si, dupa o inspectie atenta a soldatelului (era frig, prima vizita, nu dati cu pietre), se apuca de un on cu mangaieri, saliva, atentie peste tot unde era necesar, niste gemete cu care a punctat maxim la impresia artistica, ff placut totul. A mai zambit in timp ce imi arunca niste priviri calde, a pus caciulita si m-a intrebat cum vreau. Eram inlemnit acolo, voiam sa o vad mai mult decat sa o fut. Am rugat-o sa vina deasupra si in cateva min am terminat in balonas, dus si am mers impleticindu-ma spre masina, cu fluturi in stomac si cu certitudinea ca mai trec pragul domnisoarei. 100\200 amenda, on 9, np 9, gfe 20. Ma nu poti sa nu ramai masca la zambet si ochii aia mari. Nu stiu exact daca e inalta (nu am reusit sa procesez), nu e skinny dar nici grasa, are sani maricei, restul nu prea mai stiu. Zambet, ochi... despre asta a fost azi.
  6. Doar ce am iesot de la domnisoara, pt mine a fost o experienta frumoasa, o recomand amatorilor de skinny. Asta a fost varianta scurta. Pe larg acum, programare telefonica cu jumatate de pra inainte, indicat adresa (zizinului cu toamnei), gasit parcare relativ usor. Sinat la interfon, lift si in spatele usii descopar o domnisoara miniona, brunetica, par vopsit jumate blond jumate brunet, slabuta (skinny, nu slim), cu sani surprinzatori de mari pt conformatia ei. Este cea din poze, dar in realitate arata mai bine. Ii vad zambetul si stiu automat ca am tras lozul (este genul colega din clasa a 11-a, fresh, zambitoare, abia trecuta de pubertate-asta a fost in capul meu cand am vazut-o). Intru si un catel mic sare de nicaieri, simpatic si ala. Observ ca are si o colega (mai inalta, bruneta, slim, interesanta). Zic buna, raspunde monosilabic, poate o sa ii fac o vizita, dar asta este atceva. Dameza ma invita in camera, stabilim ce urmeaza sa facem si ma cer la dus (sunt prea putin pretentios cu partea asta, avea gel de dus, apa calda, plm mi-am facut dus si am iesit cu prosopelul pe catarg, ca doar atat acoperea, defiland prin fata colegei pe care nu cred ca am impresionat-o). Am 1.80, pustoaica imi ajungea sub umar, iar cand s-a dat jos de pe tocurile pe care atunci le-am observat, mi-am dat seama ca e mai scunda decat daria (stiti voi care daria, care nu stiti, va recomand sa o cunoasteti daca va plac minionele cu sani frumosi). M-am pus pe pat sa fim la acelasi nivel si am inceput cu mangaieri, sarutari si fk (la inceput mai timid din partea ei, sper final mai sustinut). Cand a simtit ca e momentul, a pus cauciucul cu gura (moment f placut, imagine de tinut minte), si a inceput cu op (nu m-a intrebat, ulterior am aflat ca e posibil ca on sa coste extra, nu st sigur, mai detaliaza ea aspectul asta, eu op voiam). Oralul bun, cat putea de adanc, umed, mai spre hard. As depuncta grija pe care satelitii nu au primit-o (doar ceva mangaieri, voiam mai mult). Trecem la normal, priveliste de zile mari cu ea intinsa pe pat, genunchii langa umeri si o pasarica micuta, perfect epilata si curata, care surprinzator nu a avut nevoie de lubrifiant (era acolo, nu l-a folosit). Ca sa mai scurtam putin, eu nu eram in cea mai buna forma, dupa decent de mult timp am fost intrebat daca nu raman totusi pt o ora si am confirmat (luasem jumatate, asa fac la prima vizita in general). Ceva op iar, apoi caprita, in picioare putin, m-am bucurat de statura mica a domnisoarei si de tineretea ei (nu cred ca are mai mult de 19-20 ani), de gemetele placute si de ceva contre. Am terminat cu op, unde am intrebat daca ma lasa sa imi dau prez jos (a zis ca asta e extra, nu am inteles daca cim e extra sau on). Mers la dus, imbracat si acasa. Dtd aprox 45min. Amenda:300. De revenit: eu da (daca iti place genul de pustoaica cu sani maricei, slabuta si fund mic, nu e de ratat). A zambit pe toata perioada, a fost proclient, nu a comentat nimic.
  7. Am fost acum cateva zile la domnisoara, zona gemenii, usor de ajuns, mai greu cu parcarea. Urcat in apartament, domnisoara frumusica, pt cei carora le plac fetele skinny e o alegere potrivita. Ca aspect nu te da pe spate, dar este simpatica si zambeste placut. Invitat la un pahar de suc, socializat pret de o tigara, dus cu tot ce trebuie (prosop curat, gel de dus) si actiune. On, soft, domnisoara are cercei cam peste tot si ii foloseste bine, mie mi-a placut. Fara deep, fara graba, cu atentie la sateliti. Np misionar apoi mama iedului, participa, geme, pare ca ii place, spre final incepuse sa o cam doara dar nu am fost grabit. Finalizat in balonas, dus si plecat, achitat 100 pt o fin, timp aprox 20-25min door to door. De revenit: pt amatorii de skinny da, mie mi-a placut, revin cu siguranta.
  8. Salut baieti! Doar ce am iesit de la domnisoara, vai de capul meu, e potop fata, extraordinra! Contact la tel, programare facuta din scurt, in 10 min ajuns la locatie, locuri de prcar, totul ok. Intrat in apartament si zarit mare frumusete, accent pe mare 😉. Cea mai inalta femeie cu care am fost, sani siliconati, perfecti, picioare interminabile, draguta foc, mult peste ce arata pozele. Pretabila pt cei carora le plac fetele slim, dar cu forme (abdomen plat, fara urme de burtica, supertonifiata, dar fund si sani din belsug). Trecut repede la actiune, on, np, soft la inceput, atentie la sateliti, tendinte de deep, 69,igiena impecabila, priveliste de balamuc. Np misionar si doggy, am dat tot ce am avut eu,finalizat in balonas. In masina st acum si acriu recenzia la cald, ca imi tremura picioarele, imi e greu sa conduc. Cadou 100,la final din propria initiativa, impecabila domnisoara, o sa mai revin cu siguranta, desi sunt mai pe palmares, mai putin setat pe una sau alta. Multumesc mult pt experienta de neuitat draguta domnisoara!
  9. Am fost acum ceva timp la domnisoara, statea la onix. Frumoasa foc, dar rece ca gheata, vorba colegului. Intrat la dus, prosop curat, inceput cu on mecanic, nu cine stie ce. Trecut la normal, cateva minute, priveliste superba dar ca o cam doare, ca e cam mare, pana la urma finalizat la oral, pe sani. De analul promis la tel nici nu s-a pus problema. Pt amatorii de skinny, este super. Arata intr-un mare fel. Poate un zambet ceva ar ajuta, poate daca ar incerca sa comunice, dar e intimidanta (pe cat de mica si frumoasa, pe atat de rece).
  10. Vizitat domnisoara, programat la nr de tel, locatie cu locuri de parcare, usor de gasit. Urcat la etaj si aici surpriza:extraordinara, atat ca aspect cat si ca prestatie. Genul slim, nu skinny, tinerica, dezinvolta, vorbareata. Nu dau detalii, dar mi-a dat standardele peste cap. Purtati-va frumos ca sa nu o pierdem! Halat 150\250, on, np asta am cerut, asta am primit. Nu am fost grabit, nu s-a uitat la ceas, a foat perfect. Atitudine si aspect 10, servicii: 10. Singurul minus a fost ca nu face fk, dar fiecare cu regulile/preferintele lui.
×
×
  • Creează nouă...