Jump to content

schweppes123

VIP Member
 • Posts

  1,126
 • Joined

 • Last visited

10 Followers

About schweppes123

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

schweppes123's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

 • Well Followed Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post Rare

Recent Badges

916

Reputation

 1. Asta este anuntul ei ? Noua in oraș, Cantemir, Unirii Sector 4 - Matrimoniale - Publi24.ro
 2. Ce castrare ?! Se caca direct in gura lui Ii zice despre... dar nu face nimic.. Dar @mariusicaaaaa vrea faptic nu doar vorbe. Asta este diferenta...
 3. Sunt destule "Stapane adevarate" in Romania insa daca vreun fantezist "sclav" ajunge la spital voluntar sau involuntar, cei de la urgenta, se autosesizeaza si cheama Politia. În România, sancțiunile pentru infracțiunile de vătămare corporală sunt prevăzute în Codul Penal. Pedepsele variază în funcție de gravitatea vătămării, circumstanțele cazului și alte aspecte relevante. Conform Codului Penal român, vătămarea corporală poate fi pedepsită cu închisoare, iar articolul relevant este 200. Potrivit articolului 200 din Codul Penal român: Vătămarea corporală din culpă se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă. Asa ca Stapanele din Romania sunt mai degraba precaute.
 4. am auzit de doi puscariasi care faceau schema asta.. se plictiseau pe celula si au facut rost de telefone si ardeau fraierii care trimiteau Clasicul este, vezi anunt, suni, mergi acolo, dai banii si te rezolva, pleci linistit si asa este peste tot in lumea civilizata!
 5. Nu achita nimic dinainte! Nu fi prost. Sa nu plangi apoi
 6. Salut, Imi trimiti detalii in privat sau un nr de tel ca sa te sun ? Te rog.
 7. @Vladimir.07 trebuie sa ne zica. El a deschis topicul
 8. Observ ca i-ai luat locul lui @claus1234 in a raspunde prost. Mno atat s-a putut Daca nu ai inteles ca replica cu "23,5 cm" a fost doar o ironie, ai direct verdict de analfabet functional*** si nu am ce dialog sa port cu tine. Vezi-ti de drumul tau si lasa topicul liber! ***O persoană analfabetă funcțional este cineva care, deși poate citi și scrie într-o oarecare măsură, are dificultăți semnificative în a înțelege, interpreta sau aplica informațiile scrise în viața de zi cu zi. Acest tip de analfabetism se referă la abilitatea redusă a cuiva de a utiliza cunoștințele și abilitățile de citire și scriere pentru a-și îndeplini sarcinile zilnice, cum ar fi completarea formularelor, înțelegerea instrucțiunilor sau a ghidurilor, sau citirea și interpretarea corectă a informațiilor din diverse surse, cum ar fi anunțuri publice sau contracte. Este important de menționat că analfabetismul funcțional variază în grad și poate afecta oameni cu diverse nivele de abilități de citire și scriere. Aceasta nu înseamnă întotdeauna că o persoană este complet incapabilă de citire sau scriere, ci că întâmpină dificultăți în aplicarea acestor abilități în contexte practice. Este important să se ofere sprijin și resurse pentru a ajuta persoanele analfabete funcțional să-și îmbunătățească abilitățile și să aibă acces la informații și oportunități mai bune în viața lor de zi cu zi.
 9. Nu inteleg de ce "vorbesti" la plural... Eu unul radeam de naivitatea si minciunile lui @claus1234 Nu inteleg ce este cu interventia asta de "gardian public". Vrei sa dai amenzi ?
 10. Imi imaginez, mai ales acolo in Deva. Oras mai mic, ca populatie, decat Bucurestiul de 35x.
×
×
 • Create New...