Sari la conținut

schweppes123

Membru Banat
  • Număr conținut

    1.171
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

10 Urmăritori

Vizitatori Recenți Profil

7.218 citiri profil

schweppes123's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • Well Followed Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

964

Reputație

  1. @potrivitul @albdom82 @Steal apreciez ca mamele voastre mai bine v-ar fi scuipat in loc sa va inghita; asa au dat nastere la 3 avortoni. Ma dar voi de ce postati pe rand ?! Share-uiti acelasi telefon ?! Stati dracu' linistiti si savurati-va impreuna conserva de pateu. Vreti sa pun aici sa vada toata lumea cum va milogeati de o pensionara sa o futeti 3 deodata ?! Saraciilor!
  2. Da, ai dreptate. Din acest motiv nici eu nu mai fac recenzii... Daca o scriu prea laudativa, pentru ca fata merita, atunci onanistii imi scriu ca sunt hamsie... Daca o scriu prea critica ca sa ii ajut sa nu isi piarda banii atunci in conceptia lor am eu o problema la cap. Asa ca, pe principiul lui Micutu, stau dracu' linistit
  3. Pai si de ce le cataloghezi ca inutile ?
  4. Cand mai mergi sa faci o poza ca Sefa pe sezlong
  5. @potrivitul @albdom82 @Stealth99 Domnul sa te binecuvanteze @potrivitul @albdom82 @Stealth99 Domnul sa iti dea intelepciune @potrivitul @albdom82 @Stealth99 Domnul fie cu tine. Amin!
  6. Tu intre timp ai mai facut si-un dans
  7. Chiar dacă exprimarea folosește termeni medicali și o formulare tehnic corectă, conținutul și intenția din spatele acestor cuvinte sunt clar ofensatoare și inadecvate. Chiar și în limbajul educat, ceea ce contează nu este doar forma, ci și intenția și contextul. Expresia pe care ai menționat-o este o modalitate evidentă de a insulta sau jigni pe cineva, indiferent de cât de "politicoasă" poate părea formularea. În esență, contextul și intenția de a insulta sau jigni rămân aceleași. Așadar, astfel de expresii sunt considerate injurii și sunt inacceptabile în comunicarea civilizată, indiferent de cuvintele folosite.
  8. Momentan imi supra luati parerea in seama voi grupul celor 3 @potrivitul @albdom82 @Stealth99
  9. Primul care mai injura masa-i curvaaaa 😁😁😁
  10. Parca ziceai mai devreme ca nu ma mai bagi in seama. Sau cauti si tu sa iti pozitionezi ochii pe directia gurii mele ?! 😁😁😁
×
×
  • Creează nouă...