Sari la conținut

emileufen

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre emileufen

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

emileufen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-1

Reputație

  1. Am fost ieri la ea, Nu m-am zgarcit la 300 de ron ora, doar ca tipa asta nici macar nu se spala, miroasea foarte urat probabil a avut client naiba stie. Mi-a murit pula imd dezordine in locatie si nu era sing ca se auzeau voci din spate oral pr cateva pozitii am facut o finalizare si am rupt usa nu o recomand nu face nimic interesant sunt alte fete pe anunt care fac total si mai multe servicii si mai ieftine Nu recomand!
  2. Bine ai revenit abia astept sa te reintalnesc din nou maine as putea dupa 5 te pot suna? Preturile raman la fel?
  3. Dupa 2 incercari esuate (una pe Grivitei, si alta pe 9 mai) am zis sa o contactez pe Karina. Desi nu are nici o recenzie, mi a placut ce am vazut la anunt si vocea in special. Vorbeste foarte frumos Locatia undeva aproape de centru, curata cu prosoape curate geluri de dus m a servit cu niste apa. Am platit 200 ora (desi n am stat o ora) oral nep, annilingus, sex in toate pozitiile. Tipa chiar se pricepe, lins la Coite anal capra igiena foarte ok atitudine de nota 10 sociabila mam adaptat rapid. Vorbeste mult si mie Mia placut asta. Jucarii creme uleiuri dezinfectante foarte igienica De revenit revin.
  4. Ca tot venea vorba de aveasta fetiscana am vizitato ieri la pranz locatie undeva pe George Enescu Eu sunt mai inebunit de fete mai plinute tipa asta chiar arata bine la fata e perfecta si la corp e grasuta dar pe departe la ceam vazut in suceava asta Mia placut tare mult ca e curata si locatia ei e si singura ma servit cu un suc si am vorbit Am continuat cu un oral adanc diferite pozitii Apoi am terminat anal Am spus ca mai revin sint curios de dominare vreau sa incerc sa vad cum e am inteles ca facensi uro si scato si mai multe nebuneli Pretul 250 am stat 40 de minute si numi pare rau am fost eu pee graba
×
×
  • Creează nouă...