Sari la conținut

victoroi

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre victoroi

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

3.101 citiri profil

victoroi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputație

  1. Va salut! Am fost si eu zilele trecute la Sandra.Nu are nici pe departe un aer aristocrat.Este o doamna simpla,cum singura se descrie,inalta si cu ceva kg in plus. Masajul de relaxare nu mi s a parut wow,nici partea erotica nu m a impresionat ,nu exceleaza cu nimic. Parerea mea este ca cei care au laudat o au exagerat si ca nu merita nici pe departe 300. O toamna placuta sa aveti!
  2. Salut!A mai fost cineva la domnisoara?
  3. E mica si grasa dupa parerea mea nu merita.
  4. Nu e slim pozele o avantajeaza clar.E o doamna cu atitudine ok dar nu are legatura cu ce se vede in poze.
  5. Mica si grasa.Frumisica la fața si atitudine pro client.
  6. Am vb cu ea cica 150 finalizarea
  7. Am fost si eu la Roxana.M-am dus chiar daca la prima programare a facut o incurcatura.Modul in care si-a cerut scuze m-a facut sa merg s-o cunosc.Fata nu e deloc urata.Ba pot sa spun ca e chiar frumoasa.Si atitudinea a fost OK.Zilele astea o s-o vizitez iar si atunci o sa revin cu o recenzie detaliata.
  8. Salut! Vineri am sunat la d-soara,am stabilit sa ne vedem intr-o ora.Dupa ce m-am luptat cu traficul,am ajuns la timp la Cora,sunat, urcat,apartament cu aspect horror,m-a intampinat o chivutza:'colega mea este ocupata,trebuie sa mai stepti sau poti sa intri cu mine".Restul e can-can.
  9. Leave a message...

  10. Zilele trecute am fost si eu la Carmen,pe care o caracterizez ca fiind frumoasa si calda.Locatia si nr de tel sunt cele de mai sus. GFE10 CIM 10 Normal 10 Locatie 10(camera era a colegei) Oral 10 Am platit 200/ora,2 finalizari.De revenit!
  11. Salut!Acum 2 zile am fost la Mona.A raspuns la tel.0737378422,am stabilit ora si ne-am intalnit in ap. in care mai presteaza cineva,aproape de Timpuri Noi pe Sincai.Locatia nu este chiar de 10(cred ca nici Monei nu-i place) dar nu m-am dus sa locuiesc acolo ci sa ma-ntalnesc cu Mona,o bunaciune pt cei carora le plac MILF-urile.Iinitial vorbisem ca vreau o singura finalizare,dar cand o ai pe Mona langa tine e greu sa pleci,asa ca am ramas si pentru a doua, ambele CIM.In concluzie serviciile,aspectul si atitudinea Monei sunt de nota 10,am platit 200 lei(o ora si ceva) sex normal si oral. O recomand si sigur o sa revin si asta cat de curand pt.ca s-ar putea sa plece iar .Succes!
  12. Foarte tare!Esti un adevarat futac, m-ai convins sa merg si eu la fata asta .Faptul ca textul este plin de greseli de ortografie si dezacorduri o pun sa-l punem pe seama grabei cu care ai scris sau erai inca ametit de pasarica lui Carmen?
  13. Numarul de telefon e acelasi: 0768300075 .Pentru 200 lei am stat cam 90 de minute(900 de secunde),2 finalizari.Am intalnit-o in zona Bila Drumul Taberei unde locuieste singura intr-o garsoniera curata si cocheta.In rest Cristina este de nota 10 pe linie,asa cum multi au scris inaintea mea.Concluzia finala:nu va duceti voi la ea ca sa am eu mai mult loc.Daca totusi sunteti curiosi ce mai face fata,data viitoare ii iau adresa exacta si-i scrieti o scrisoare.Sper ca recenzia sa fie buna,daca nu promit sa o-nbunatatesc cu ajutorul vostru.P.S.Gogule sa stii ca nu sunt RECLAMAGIU! Artimetica nenea... 1 minut = 60 secunde...
×
×
  • Creează nouă...