Sari la conținut

malahul

Membru Banat
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

malahul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-28

Reputație

  1. Fă, încearcă-ți-o la un puf prin afară și arde-te cu hodorogi dacă vrei să te îmbogățești peste noapte, tu sau peștele. La felul cum arați aș zice să optimizezi prețurile prin înjumătățire, dacă înțelegi ce zic. Nu ești vreo piesă ca să arunce lumea cu valută-n tine, ești doar o țigancă mediocră cu niște tatuaje de căcat pe buci, nimic special.
  2. Bună, Te contactăm telepatic? Unde-i numărul?
  3. Auzi, fă, inculto? Îți dau eu muie cu căcat pe moca iar după mă piș pe fața ta de descreierată fomistă. Nici tac-tu nu ți-ar hali scorurile! Mânca-ne-ai sloboazele!
  4. Arați ca o gogonea murată prin anii 90, te cam scurgi.
  5. Ce dărâmătură totală! Incredibil! Fă, dihanie de 5 tone, zici că ești balenă ucigașă eșuată la mal. Ceri bani să te fută fraierii? Fi-mi-ar scârbă doar să fiu la 10 metri de tine la cât de scârboasă ești. Nici dacă mi-ai da toți banii din lume nu te-aș putea fute. Poate doar să-ți borăsc în gură și să mă piș pe fața ta, cel mult!
  6. Nu mai dați bani curvelor peștite! Futeti târfe pe gratis ca niște bărbați adevărați. Țigăncile astea să se ducă la muncă că oricum au brânza la pizde și zeci de boli venerice.
  7. Mamaie, mai du-te la azil și lasă-ne că ai găoaza aia de bovină de culci toate pulile pe o rază de 5 kilometri. Hai sictir și să nu te mai vedem că deja ar fi timpul să te ia ăștia să te ducă la reciclat că prea mult stai la raft deși a expirat demult termenul.
  8. Vai de mine dar ce dărâmătură! Cum puteți să futeți o asemenea nașpetă și să mai dați și bani pentru asta? Ce țâțe fleșcăite de bivoliță bătrână, groaznic. Mai bine vă futeți între voi pe la cur.
  9. La felul cum arați nici la veceu în Gara de Nord nu te-aș angaja să mă piș pe fața ta. Dărâmăturo!
  10. Târfa asta penală de Alecsandra sau cum morții ei de ștoarfă își mai spune, este o țărancă frustrată cu multiple psihoze încă din tinerețe de când s-a rupt în toate pulile care i-au stat la îndemâna iar acum nu se mai regăsește în absolut nimic în afară de pulile clienților pe care zice că-i sortează prin pretenția ei de intuiție de curvă provincială. Fă, expirato și dărâmato, se bălăngăne deja carnea pe tine, pizda aia cât găleata nu are cum să șadă alături de un intelect de distinsă așa cum te crezi, prin fanteziile tale neîmplinite. Ești o prostituată de joasă speță, o zdreanță refuzată de societate și de orice familie. Nu-ți mai da figuri fiindcă tot o țărancă ușuratică și neînțeleasă o să mori precum e vorba aia: curva-i curvă până moare. Marș la căcat și mai fă loc altor curve mai proaspete pe piață, ai noroc cu toți mojicii care te mai regulează, altfel erai în stare să o sugi pe gratis în Gara de Nord doar ca să te simți încă utilă.
  11. O dărâmătură cu pizda prăjită, probabil are bili venerice. Toate țărăncile ordinare se ard prjn București.
  12. „Vine“, bravo, fă! Sunt mulți și „vine“, în niciun caz nu vin, asta clar. Nu mă miră de ce te-ai pricopsit cu negi la pizdă la cât de goală ți-e mintea.
  13. Inculților, vedeți că HPV-ul se ia și cu prezervativ, deștepților ce sunteți. Dați search pe Google că nu mai e ca pe timpuri să-ți faci abonament la bibliotecă ca să afli ceva. Tu, fă, proasto, dacă nu pui poze nu-ți vine nici tac-tu mare să-ți mozolească negii.
  14. Curva e plictisită și nu dă prea multe informații la telefon. Pozele sunt nașpa și se vede că are țâțele cam lăsate. Clar nu merită efortul de a cotiza o dărâmătură ca ea.
×
×
  • Creează nouă...