Jump to content

b000gdan

Serious Contributor
 • Content Count

  355
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

190 Reputatie Excelenta

About b000gdan

 • Rank
  b000gdan
 • Birthday 01/20/1980

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  botosani

Recent Profile Visitors

4,921 profile views
 1. Salutare .Scuzați întârzierea recenziei dar nu am avut timp.Acum 3 săptămâni am avut din nou ocazia sa revin la superba Alice.In afara de câteva neînțelegeri privind programarea nu am ce sa reproșez .10 pentru tot .Ești bestiala ,și recomand celor care vor calitate .
 2. Scuze după aia am vz ca are PM.Scuze încă o data.
 3. Buna. Vreau o programare pe mâine dar nu pot sa dau de tine.Multumesc
 4. Buna.Ceva noutăți despre Magda?
 5. Salutare.Nu a mai aflat nimeni nimic pe zona Dorohoi?
 6. Buna.o modalitate de contact pt. domnita.multumesc anticipat
 7. Buns.As vrea sa te vizitez și eu dar nu ai răspuns la tel
 8. Salutare.In seara asta am fost în vizita la Eva și ca sa clarificam lucrurile ,da e colega cu Diana pe Circumvalatiunii și pot sa spun ca proverbul 'cine se aseamănă se aduna'se adeverește aici pt ca fetele sunt superbe amândouă,dar sa vb despre Eva pt ca la ea am fost.Dupa cum spune și numele, da ea este Eva o fata superba și foarte dragastoasa , pupacioasa, primitoare și frumoasa la corp.Are tot ce îi trebuie pt a atrage clienți și în plus folosește armele din dotare și te face sa te simt bine. Note; Locație 10 EVA 10 PASRICA EVEI 11 Corp 10 IGIENA 10 De revenit în locație pt Eva și pt cole
 9. Diana poate nu cer prea mult dar pot sa te sun sa mi dai nr colegei tale sau sa ma programezi la ea?
 10. Exact nu pot sa ti spun i mi pare rău.Mi au sărit în ochi sânii dar parca mi s a părut blonda. Era printre uși și nu am văzut prea bine.
 11. Nu știu, nu o cunosc pe Valerica am vz asa printre ca are sâni mișto și după vorba persoanele care se aduna se aseamănă,atunci este la fel de primitoare ca Diana
 12. Încep prin a va ura un an nou cu multe ''bifari''și acum notele : 10 cu felicitări 11 pt păsărica strâmtă și funduleţ . Am început cu notele pentru ca restul nu mai contează,in urma vizitei de ieri searaam văzut ca Diana este o fata superba din toate punctele de vedere.Bravo Locație super companie super recomand.Data viitoare vreau sa vin și la colega ta dacă i mi e cu îngăduință.
 13. Azi lucrezica as vrea sa te vizitez
×
×
 • Create New...