Sari la conținut

adrian2122

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de adrian2122

  1. Bună ziua, domnilor! Vizitat ieri domnișoara Ana și vreau să vă împărtășesc experiența. Am luat legătura cu ea prin whatsapp și am stabilit o întâlnire pentru ora 15:00, prin mesaje mi s-a părut destul de rece. . .însă lucrurile s-au schimbat odată ce am pășit în locație, ajungem imediat și acolo. 1. Locație 10 - stă singură, curățenie, fără mirosuri străine, muzică pe fundal tot ce trebuie. Baia dotată cu apă de gura, gelului de duș etc. 2. Aspect domnișoară 10 - gusturile nu se discută, înaltă, subțirică, machiată discret, pe scurt frumoasă. 3. Acțiunea, aici începe treaba. . .îmi deschide ușa o fată tână frumoasă, pe tocuri și îmbrăcată intr-o rochiță scurtă ceva imprimeu animal print, cred că nici dacă o rugam să mă aștepte asa îmbrăcată nu îi ieșea atât de bine, facem cunoștință, mă servește cu un pahar cu apă apoi îmi înmânează prosop curat și merg la duș (am rugat-o să mă aștepte îmbrăcată). M-am întors în camera plăcerilor, i-am spus în mare parte ce îmi place iar dumneaei a fost mai mult decât receptivă. Am început prin ceea ce eu numesc un GFE de excepție, anume, îmbrățișări, fk din abundență, un preludiu exact pe gustul meu. Ușor, ușor a coborât domnișoara în genunchi și a executat un oral neprotejat foarte calitativ, priviri pe toată durata lui, încercări de deep, atenție la vecinătăți, tot ce trebuie. Oral - 10 Ulterior am trecut la meniul principal și anume ANALUL, executat două poziții, extrem de receptivă, pe scurt un anal de foarte bună calitate și mai ales fără surprize sau mirosuri neplăcute. De departe cel mai bun anal din ultimul an dacă nu chiar mai bine. Anal - 10 Cadou 350 de lei pentru o finalizare cu fk și anal. Pe scurt o experiență mai mult decât bună și în mod sigur de repetat. Bunul simț și respectul ar trebui să fie în buzunarul fiecăruia care îi calcă pragul pentru că ea le are. Stimă, domnilor!🤝
  2. adrian2122

    Reby 0749681662

    Ești bănățeancă?
  3. Nu cred că e ea, am ultima data am vizitat-o prin Ianuarie și nu țin minte să fi avut vreun tatuaj. Totuși aduce un pic cu ea, părerea mea!
  4. Salutare! Am încercat sa iau legătura cu domnișoara săptămâna trecută dar nu am reușit. Aveți idee dacă mai activează? A mai vizitat-o cineva? Mulțumesc!
  5. Salutare tuturor! Am încercat acum vreo două săptămâni să iau legătura cu domnișoara, dar nu am reușit. Știe cineva dacă mai activează sau s-a retras? Mulțumesc!
  6. Salutare tuturor! După câteva încercări nereușite de a o întâlni pe titulara topicului, vineri a fost ziua mea norocoasă! Îi dau mesaj pe Whatsapp și surpriza, era liberă. Am parcat în zona (vorba colegilor de mai sus, locatia actuală mult peste strada mașinii) îmi dă indicațiile necesare și urc spre camera plăcerilor trupești. 😂 Notarea ar fi urmatoarea: Atitudine 10: Amabilă, drăguță, ascultătoare s-a prins rapid de ceea ce îmi doresc. Oral 10+ : Umed, priviri, adânc, fără urme de dinți, pe scurt foarte bun, mi-a plăcut maxim! Normal 9 : Strâmtă și umedă, nu a folosit lubrifiant, executat doua poziții doggy și LOT, dupa care ne-am intors la oral pentru finalizarea glorioasă în CIM. Data viitoare voi încerca mai multe poziții. Igiena: 10: Epilată, parfumată și fără mirosuri suspecte. Locația 9: Fostul hotel IL Primo, cum spuneam mai sus mult mai discreta decât str. Mașinii (părerea mea). Am scăzut un pic datorită problemei prosoapelor de la baie, a spus că trebuie să îi mai aducă proprietara prosoape. GFE 10: Amabilă, deschisă la propuneri. FK din abundență Achitat 150 pentru o finalizare + 50 lei pentru CIM. Pentru mine personal este de revenit, mi-a plăcut (în special oralul) și în mod cert voi repeta experiența. Dacă am ratat ceva, scuzele mele sunt la început cu recenziile. Să auzim de bine!
×
×
  • Creează nouă...