Sari la conținut

dangeorge

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    101
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre dangeorge

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

3.162 citiri profil

dangeorge's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

77

Reputație

  1. Bine ai revenit Raisa ! Te așteptam .
  2. E pe valuta forte,nu ii mai place leul nostru amărât și doborât de inflație .
  3. Bine ai venit la Ploiesti !
  4. Pana la urma e ceva de capul ei ,ca la 200 lei un oral neprotejat am pasuit-o si eu. nu arunc cu banii chiar așa ca la curve . banu-i scumpe vremurile astea ,pizda-i destula.
  5. Pana la ce ora lucrezi azi ,ești pe la 20:00?
  6. Ca am un bulgare de zăpada și vreau sa îl așez .
  7. Un indiciu al locației? Centru ,dar da un mic indiciu sa vedem pe unde parcăm și noi.
  8. Sabrina spune-ne și noua ce înălțime și ce cate kg ai ? Mulțumim .
  9. dangeorge

    Karla 0785917298

    Karlita ,ptr o extra taxa nu accepți și oral neprotejat dacă bineînțeles ,,igiena este corespunzătoare “?
  10. Nu am mai intrânde mult pe aici. Am vizitat-o pe Raisa acum ceva timp ,atunci când a zis ca ,,se lasă de tot “ de meseria asta. Respectat întocmai programarea pe Whatsupp ,ajuns in zona BCR , sun ,îmi spune interfonul ,urc sus și găsesc o făptura gingașa ,înaltă cu sani superbi ,un fund obraznic și un pic pic de burtica care pe mine nu ma deranjat,intr-un cuvânt o fata de 9,9. Ma igienizeze cu toate ca aveam doar 10 minute de când ieșisem din dus ( dar am învățat ca am mai mult de câștigat dacă mai intru odată sa fac un refresh)și gasesc felina Așteptându-ma in pat. Incepem acțiunea cu un oral de vis neprotejat ,atenta peste tot ,nota 9,5 după care trecem la normalul protejat unde a avut o mică obiecție referitoare la mine ( sa nu se lovească in oasele mele ca na sunt un pic slăbănog ),o zeița ,piele fina ,frumos mirositoare ,piersicuta de vis,o priveliște încântătoare . O amanta ce mai ,nu escorta. Nota 10 .Scor 150 de bete 1/2 ora pe care nu mi-a cerut ea ci i-am lăsat eu după ,nu sa uitat la ceas ,nu a sunat telefon ,nu sa grăbit nici măcar o secunda. o adevarata profesionista .Bravo Raisa ! Recomand .
  11. colegii care a-ti facut oral neprotej stiti ceva ,e ,,SAFE”.? vreo problemuta ceva? ca vreau sa merg si eu si as vrea ON ca la prezervativ nu simt nicio placere. Va multumesc.
×
×
  • Creează nouă...