Jump to content

sofer100

Serious Contributor
 • Content Count

  534
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

334 Reputatie Excelenta

About sofer100

 • Rank
  Serious Contributor

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Iasi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Unii dintre noi exact asta cautam. Asa ceva se gaseste greu si pentru putin timp.
 2. Mictionez pe toate filmuletele tale de cacao. Macar daca era vreunul amuzant, sa rad si eu. Cred ca esti prizat tot timpul daca te 'veselesti cu astea. Daca vrei sa fii putin amabil si sa explici cam pentru cine le pui. Nu prea stiu pe nimeni pe aici care sa consume asa ceva. Poate se sesizeaza cineva si curata gunoiul.
 3. Asta a fost originala, s-ar putea sa plagiez. Si mi-a inseninat momentul. Am gresit in comentariul anterior ca am amestecat-o pe tiganca cu 274 la sfarsit, am vazut ca vreo 2 colegi au interpretat in mod diferit sensul postarii. Sper ca Tuto sa abordeze de la nivelul lui, vad ca are ceva la IQ. In rest fiecare coleg isi cheltuie disponibilitatile cum crede de cuviinta , toti stim ce asteptam cand decartam 150.
 4. Dar tu te-ai gandit ca poate afara astepta cineva in frig? Putin orizont socio-uman colegu... (fata are suflet bun si se gandeste la suferinta celui de jos, au fost -15, vrei sa ii degere omului urechile si tu sa faci baitza juma' de ora? Pun'te tu in locul lui... (nu zic a ei ) Si este si fata muncitoare, adica "apel preluat"=" apel rezolvat", nu pleaca nimenea sa faca deranj la vreo colega care poate a atipit. Si apropo, daca tot te trezesti vorbind, ce problema ai cu guma rosie? N-ai vrea ceva in degrade cu litere in relief (Roxy loves Tuto sau ceva de genul ) ? Ac
 5. Sau ca sa te introduci la fata, ar merge si : I come tuma din Galati and I don't have paduchi latzi. (dar oricum te baga la dus. asa e procedura. chiar daca sunt -18 afara cand iesi)
 6. Picioarele de la membrele inferioare? Whatthefuck? Te-a prin curentu eminescian?
 7. Medie. (Trans Gygel, Fia Trans, Irina Trans. Si trans-bus Kodreanu)
 8. Zi si tu : How much is between your craci? Si iti raspunde vreun indiscret. Sunt prietenosi cam toti. Asa ca baga.
 9. Astea au 21-22 , asa cum scrie in anunturi?
 10. Nu ne potrivim. Nu cred ca te referi la Roxana-Newton care are si ea un kilometraj. Despre cea de la Palas am incheiat subiectul acum o luna si nu il mai deschid. Pe Cristina-tatarasi am ratat-o sambata, o fi interesanta, dar dupa ultimele mele experiente la brunete cred ca o sa devin mai prudent. Inna cred ca avea vreo 26, nu e o diferenta mai mare de 2 ani fata de preferatele tale. Amira nici atat.
 11. 1.O fi de la statul in casa. Si frig, si covid, si tzepe... Domnisoara titulara nu pierde nimic de la offtopic, iar ideea de baza e deocamdata concentrata in titlu lui Alifie, nu trebuie multa carte pentru tras o concluzie. 2.E de la Kaufland.
 12. Dar cine era baiatul nervos? Doar noi aici suntem ca o familie, abia de il respectam prin cotloanele de pe Palade sau Zimbrului. Cat imi doream sa cunosc vreun amic de-al blondei sau al scolaritei. Si sincer. era fotogenic.
 13. Ai putea sa ai noroc cu linkul pus de codex, daca iti doresti o aventura in necunoscut. Cealalta pe care am vazut-o nu e slim. Din pacate, din ultimele prospectiuni nu iti pot recomanda decat o bere buna. Si acolo mai am "stelute stralucitoare" care ma tenteaza , iar pierderile sunt mult mai mici decat aici. (daca esti amator incearca Leon Steiner Unpasteurised, e vreo 2 lei si e la nivel cu orice bijuterie de 8; stiu ca e alt domeniu, dar la fete nu prea sunt bijuterii pe Iasi la ora asta).
 14. Am cam inceput sa ne cunoastem, asa pe domeniul asta. Tu esti o exceptie, mai ales daca ai reusit o actiune si cu Betty Ice. Eu cand zic "clienti" ma gandesc la mine si la pulimea de rand, astia care nu facem sex de performanta. Adica avem marea dorinta de a iesi un pic mai fericiti decat am intrat, cu un cacacel de partida de 15 minute adaugat la palmares. Flavia ar putea sa fie cea din linkul pus de tine, dar nu pot fi sigur. Daca e mai rea decat Bianca inseamna ca sunt pe un drum gresit. Carolina de care vorbesc nu are legatura cu trioul de aici, ultima identificare de pe nimfo
×
×
 • Create New...