Sari la conținut

antiretarzi

Membru Banat
  • Număr conținut

    110
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de antiretarzi

  1. Jocul asta de-a rostogolitul cum decurge? Te dai peste cap sau faci roata tiganului?
  2. Pe fotograf l-ai platit cu bani sau in natura? De n-o fi fost chiar pestele, atunci nu ma intereseaza.
  3. Majoritatea fetelor care la 18-19 ani practica meseria nu o practica de putin timp.
  4. 100 pt ce marime si cat se adauga/scade per mm dupa ce pui sublerul? Si care se calculeaza cu pondere mai mare, grosimea sau lungimea? (Apropo, "marime" cuprinde si grosimea.)
  5. Oi, Monica Pascal. Pai asta e nebuna. Eu n-am fost dar deja din conversatia online mi-am dat seama ca-i lipseste o roata. (Ca la multe alte ratate care s-au gandit ca daca nu se pricep la nimic macar sa incerce cu masaje si dovedesc si acolo ca nu is capabile dar le merge activitatea din cauza fraierilor.) Dar parca a fost si ceva recenzie sau macar parere despre ea aici pe forum.
  6. Care-i asta care vine la domiciliu. Caci anuntul, bineinteles, nu mai este activ.
  7. Sa nu fie fixate in scris? Care ar fi restrictiile?
  8. Mocule, era satira. Bineinteles ca le stoarce ca doar n-o trai doar din masaj normal si nici la NASA nu cred ca au angajat-o. Treaba ii: de ce sa te duci la una sa dai bani daca nu stii daca si face ce trebuie. ("Selectiv") Asa fara nici o garantie mergi intr-un bar la agatat. Insa bine ca am clarificat. Multumesc. Pe mine nu ma mai atrage tipa dupa ce am vazut poza aia pe OLX. Cred ca si-o stricat mult la afacere, dar n-ea facut un mare favor.
  9. I-am scris pe Whatsapp, cerand detalii. N-a raspuns. Cine nu vrea inseamna ca are deja. M-am uitat pe FB.... Ce sa zic, inca una care si-a gasit pe unul prea lenes sa-si faca propriul copil si creste pe al altuia. Is convins ca tipa a vazut mai multe pule in erectie decat Ciciolina, dar ma amuza naivutii care cred ca au marea onoare de a intretine o printesa.
  10. O fi trecut in categoria "Eu nu (mai) sunt din aia." sau "Acuma nu ma mai dau asa ieftin." Mutra ofilita din ultimul anunt pe care-l are pe OLX arata ca a devenit serioasa. Sigur scopul acuma e acela de a gasi printul pe armasar alb si in armura stralucitoare, iti dai seama ca acum nu mai poate stoarce coaie.
  11. Perfect. Vin caldurile si e bine sa ai suport unde sa pui berea.
  12. Multumim. Cumva imi putea mie anuntul asta.
  13. antiretarzi

    Masaj

    Eu cu Dana asta chiar nu inteleg cum sta treaba.
  14. Ai stat in chiloti sau pula sloboda? Ca si asta da indicii.
  15. Nuuu.... tu esti Ileana Cosinzeana. 18 ani abia impliniti. Neteda la fata ca o piersica. Se inghesuie clientii. Sigur, sigur, trebuie doar sa crezi tare si asa va fi. Pana atunci manci spaghete cu ketchup si parizer cu soia in camaruta ta la demisol cu miros de urina de pisica. Oarecum o mare realizare totusi ti-a reusit. E mare lucru sa fi aici pe site-ul asta (Ca pe Chaturbate te-au refuzat nu-ti fa griji, le era doar frica de concurenta. Una asa frumoasa ca tine le manca untul de pe paine.) mai ales daca mai si platesti. Iti dai seama, acuma poti da si raport. Asta da putere. Cine mai are asa ceva acolo la Braila?
  16. Daca a ajuns o ora de laba la 200 atunci trebuie sa fie bogatie de tampiti la Cluj.
  17. Pt. ca nu inteleg de ce ar da cineva bani sa se uite la o hoasca cand poate pe chaturbate sa aleaga dintre mii de femei si sa se uite gratis.
  18. Ce a fost rautacios? Este fix aceeasi vopsea cu care se lacuiesc masinile. Este fapt, nu rautate.
  19. Mie mi se pare de bun simt sa bag in pizda pana la cot. Lor poate nu. (Desi nu vad de ce, din moment ce eu platesc.) Asa ca asta cu "de bun simt" este o observatie fara nici o valoare.
  20. Mersi, dar nu-i stilul meu. Daca tie iti place sa fi tatuata, nu e nici o problema. Gusturile difera.
  21. Ce prezentare, avem peste poet aici. Covor persan ar mai merge, dar aici este vorba de reciclarea resturilor de vopsea de la atelierele auto.
  22. Orice bou care face trafic e binevenit ca pe baza acestuia se vinde locul de reclama. Ce mai conteaza continutul de cacat.
×
×
  • Creează nouă...